Malvina

2015-08-21 17:08

As ir vel apie save....kaip cia yra seimoje du zmones serga depresija,vienas kapstosi kiek gali nedejuodamas ir bandydamas gyvent su IS,o kitas plaukia pasroviui manipuliuoja daugumos zmoniu jausmais,kitu seseru jausmais,o as dar gaunu velniu uz nieka..rsquo;rsquo;KELIU MARKErsquo;rsquo;,rsquo;rsquo;KELIU REITINGUSrsquo;rsquo;-TAIP apibibudino mano sesuo mano pagalba.Samoningai isgeriau vaistus visus ir atsibudau...tik kazkur dingo viena para.Nebeatlaikiau,bet dar atsibudau,bet jau nebenorejau ir jauciu,kad man jegos senka.Turbut kam lemta bus isgyvent tam....

violla

2015-08-21 17:08

Deja...registracijos lapas tuščias..Patikrinsiu dar kartą..vėliau.

Roberta

2015-08-21 16:08

Aciu už paguodą. Šiandien nusprendžiau mesti tuos visus epilpsinius ir ta truksalį, bo visai tampu ligonimi. Ir tuos andidepresantus mažinsiu, kapstysiuos pati. Pirmiausia-mesiu šiekt tiek antsvorio ir va tuoj turiu gauti pinigėlių, tai ne visus šeimai skirsiu, o pusę, pusę pasiliksiu sau ir nusipirksiu sau rūbelių. Dar turiu tokią knygą apie toltekų išmintį, ten yra nemažai gerų patarimų, kaip pakeisti save.ir dar-imsiu mokytis autogeninės treniruotės, sako, kai smagenys būna atitinkamai paruoštos, galima sau labai daug įteigti.Nieko čia nebus su tais vaistais ,atsibodo juodai būti priklausoma nuo vaistų, psichiatrų ir bijoti pažvelgti į vedrodį. Kas iš to, kad pralindėsiu visą gyvenimą susigūžus sraigės kiaute.

violla

2015-08-21 16:08

Aha. Žmogų dažnai geru žodžiu, apkabinimu, bučiniu, dėmesiu ar komplimentu, išgąsdini.. Mes
neįpratę. Jei kartais nori prarasti - padaryk tai.. Labiausia viso to bijo vyrai. Jiems pasirodo kaip pasikėsinimas į jų laisvę. O jei dar pasakysi rdquo;myliu taverdquo;, nors plačiaja prasme - draugo nelikę... Todėl priversti esam tą gerąjį žodį laikyti kišenėj kaip bevertį skatiką...
Liūdna. O aš taip noriu visus apglėbti:)..

violla

2015-08-21 15:08

Kas balsuoja už 23 val. pradžią? Ar anksčiau, ar vėliau?
Pradėkim registraciją, va tokia diena, taip gražiai krepšinį žaidė. Robis, tai gal ir stipresnio ta proga įkalė. Gal ir aš norėčiau, nedaug, bet stipraus.

violla

Tai gal susistyguokim , kurią valandą naktį pradedam pokalbių konferenciją. O tai jau nepagaunam vieni kitų, o pasišnekėti tai norisi. Kalbam po vieną.. Tai ir sėskim prie apskrito sutartą valandą, kaip? Nors kartą, kaip balti draugai:))Arbatos pasidėsim, aš kriaušių priskinsiu, be širšių, be:))

guru

Man atrodo,kad tikrasis zmogaus AS yra jo siela susiliejusi su kunu.

zunda

2015-08-21 12:08

Lauryna Luničevaitė
------------------------------

visi turi teisę į skėtį
į savo širdies plakimą
visi turi teisę mylėti
aistringai ir be praradimų
visi turi teisę į saulę
į debesis miegą vyną
į savo paties apgaulę
į savo paties neigimą
į pilną stiklinę pieno
į mažą kvailą šuniuką
(tačiau nesakyt rdquo;jis manordquo;
tik švelniai glostyt kailiuką)
visi turi teisę žaisti
ir jei patinka švepluoti
visi turi teisę geisti
ir apie tai negalvoti
visi turi teisę kartais
išbėgti basi į lietų
per šaltį pamiršti paltą
ir kojines keisti vietom
dar turi teisę sapnuoti
kad skrenda arba kad krinta
visi turi teisę bijoti
netgi kai tai nerimta
visi turi teisę į tėtį
mamą ar tikrą draugą
visi turi teisę liūdėti
ir garsiai verkti jei skauda
save pasaulį ir dievą
visi turi teisę kurti
laikyti per speigą žiemą
rankoj vaiko rankutę
visi turi teisę į žodį
jausmą ir prisiminimą
visi turi teisę svajoti
ir juoktis kai juokas ima
ir teisę viską iškęsti
dėl truputėlio teisybės
visi turi teisę tęsti
šį sąrašą iki begalybės

doppelgänger

A, prisiminiau, apie transcedenciją galima ir blogai pasakyti:
st4rkus.blogas.lt/psichodeline-transcendencija-14.html

gal kas psichodelijos nežino, wikipedia, kažkur apie 60-tus ieškoti:) fuu , gal dingsiu.

doppelgänger

Tolerancija:

www.youtube.com/watch?v=WGao0UZmHpU

viskas, manęs per daug.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių