doppelgänger

2015-08-22 14:08

O, šneku, vadinas gyvas.

violla

2015-08-22 13:08

Labas po pietų. Švariai iššluota diena, čia -net vėjas neturėtų prie ko prikibti..

rega

2015-08-22 12:08

...

Maja

2015-08-22 09:08

Juk negali būti visą laiką gerai Ir juodai ir
baltai būna,ir viską pernešti reikia Tik gal
vienam atrodo kad dabar jau viskas,galas,o kitas
galvoja; nė velnio,manęs plikom rankom nepaimsi
Prieš porą metų pas mus užsimušė brolis ir sesuo
su motociklu Motinai liko anūkė.Po metų tvarkiau
si vizas itr žiūriu ant stalo toj firmoj nuotrau
ka tų jaunuolių .O motina pasižiūrėjo į mane ir
sako čia jie,o ką aš privalau gyventi.Po metų dar
aš pamačiau ją gatvėj Madinga,išsidažiusi,pasitem
pusi Aš ir pagalvojau;va jei man dabar taip tai
aš jau būčiau kaip džiovintas obuoliukas .Taip mer
gaitės esate jaunos ko gero nepasiduokit nevil
čiai jei išeina Man ne visad

Malvina

zmonems,kurie man bandorsquo;rsquo;ikastirsquo;rsquo;,sakau:rsquo;rsquo;nesiginkite...,nes as neketinu pultirsquo;rsquo;...

Malvina

kad mokeciau surast protinga zodi,kaip Leta ir violla,bet nemoku...as supratau,kad beviltiska kovot su rsquo;rsquo;kazkuorsquo;rsquo;...o ir susigyvent nemoku,negaliu nereaguot i savu zmoniu kritika..mane isveda is pusiausvyros.violla,rasei,kad tavo tevukas mire ta liga sirgdamas,uzjauciu labai,bet ar ir ji lydejo tas PADIDEJES JAUTRUMAS,as ne isterike...reikia visiskai mane isvest is pusiausvyros,kad griebciaus kazkokiu krastutinumu...BET,prie tos ligos rsquo;rsquo;eina rsquo;rsquo;ir padidejes dirglumas...taip sako...kazkaip nebesugebu galu suvest....tarp ramaus budo zmoniu,jokio dorglumo nejauciu.O tarp tu isteriskai besielgianciu,as jauciuos blogai....as...as...as....

Malvina

2015-08-22 08:08

aciu

violla

2015-08-22 08:08

Šiaip, kaip faina, kad radau naktinėtojų chebrą. Dievinu vakarus, naktis. Nebeeičiau miegoti, jei nereiktų keltis. Ryte atsikeliu be jėgų, be nuotaikos ir guodžiuos tuo, kad vėl ateis vakaras..mano.. Nuo rugsėjo, kai atvės, galėsiu pradėti deginti kambaryje gražias žvakes.
Šiandien šeštadienis, rytoj jokių ankstyvų įsipareigojimų-tikiuosi pasinerti į vakarą ir naktį. Gal ateisit?:)

Leta

2015-08-22 07:08

Vienas, tu , žinoma, teisus. Tik žiūrint, kur yra tas suvokiantysis. Jei aš esu tam mažam taškelyje, kurį esu įpratusi jausti kaip save, kaip savo sąmonę, savastį ir nemoku savęs jausti visu pasauliu, tai mirties kvėpavimo aš negaliu nejausti. Man ji yra, gimimas irgi.

Vienas

2015-08-22 07:08

Gimimas ,mirtis -sugalvoti zodziai tam,kad apibudint reiskini.Is tiesu nera nei gimimo nei mirties,yra tik biologiniu procesu vyksmas.Tie procesai neturi ne vardu nei pavadinimu,jie paprasciausiai yra...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių