2015-08-24 06:08
One, jūsų mintys man dabar ypaš reikalingos, tik nepabėkit, prašau. Ir sveiko mintys.Nes jaučiu, kad tai mane veda aukštyn, palaiko. Teisingai ir guru parašė. Atsikėliau ryte ir galvoju-na, kas kas kas gi padėtų man nebūti mirusiai, kas ..galvojau ir apie savo egoizmą-kruopščiai apsvarstau, kur lenda tik egoizmas, stengiuos jį sugauti ir kelią jam pastoti, nes tai didelis nuodas. Bet yra guru teisybės, kad dažnai sergančius depresija kaltina tik savim rūpinimusi, kad va eitų prižiūrėti ligonių ir t. t. nežinau, kai būnu stipresnė, tikrai pagalvoju, kad gal mano liga tėra ištižimas, ima graužti kaltės jausmas.Ko aš bijau-tai to jausmo, kad esu kažkam našta.savo bloga nuotaika, o jei visai pasiduosiu, neteksiu darbo ir t. t. galiu tapti visai priklausoma nuo kitų.Tai labai verčia įsitempti, bijoti. Bet tai verčia dar ir kovoti už gyvenimą, ieškoti būdų , kaip pasveikti, tapti pilnaverte. Esu įsitempus, bijau. O tai dar blogina ligą, nes prarandu lyg per tą baimę paskutinius likučius tikėjimo laime. Gerai rašo One, kad pernelyg pradedi bijoti-pablogėjimo ir jau imi save sekti, sekti, kontroliuoti, pasidaro toks uždaras ratas, pilnas baimės. Teisingai One sako, kad reiktų lyg kažkokio reabilitacijos laiko, kad kas leistų sustiprėti, atsigauti, pagyventi kiek ir lengvinančiomis palinkybėmis, kad įgaučiau jėgų, o tada...aš noriu būti reikalinga kitiems, noriu nebūti niekam našta, noriu gyventi pilnai, visa jėga, o ne drebančiom kojom ir širdimi. Mano svajonė-kada nors, kai aš būsiu sveika, stipri, būsiu radusi išėijimą-padėti ir kitiems, tiems kurie depresijoje. Kokia aš būčiau laiminga!nes až žinosiu, ką tai reiškia ir būsiu atradusi, įšėjusi, tai tikrai žinosiu, kaip kitam padėti. Vyliuos, kad taip ir bus! Tod4l esu dabar d4kinga visiem, kas tik man ką pataria, net jei tai ir kritika, pabarimas, nes kas iš to , jei mes čia verksim, reikia SRĘSTI, DARYTI, JUDĖTI PIRMYN. tad ačiū visiem-už tai, kad apie tai kalbam.