Vytas

2015-08-26 10:08

Tikriausiai daug kas pasikeite isejus L.Malcienei is Kauno...gal klystu...

Vilte

2015-08-26 08:08

Man neseniai nustatyta IS, tai aš dabar po gydymo jokių simptomų nejaučiu, jaučiuos gerai, taip kaip ir prieš ligą.Prašau, parašykit kokius simptomus jaučiat?Ir kiek metų kaip sergat?Ar naudojat interferoną?

Vytas

2015-08-26 08:08

Visiems - labas rytas:) Kokia dar vasariine depresija Jus apnyko... Kam idomus tie rdquo;dziungliu istatymairdquo;??? Ar ir be to nera rdquo;siurprizurdquo;???......Man ASMENISKAI ir taip slykstu , kad tiesiog nera kartais kur dingti nuo minciu, o cia dar kazkokios rietenos.....Zmones - nesipykime ir bandykime nors dalinai toleruoti kitus....ne tik save:)
Visiems geros dienytes:)

suduvis

2015-08-26 06:08

Vilte jum dėkui kad vertinat kito žmogaus nuomone.Beto išsetinė sklerozė man diagnozuota 1991-maisiais.Tai aš invalidas su stažu.Ir kas mane džiugina begalo-tai kad radau takeli kaip pasveikti.Ir mūs ligos simtomai jau baigia išnykti.Ir tuoj vėl būsiu sveikas.O anonimui kuri aš užknisu,kitus matyt tamstele užknisinėt mėgsti tad ir užsiknisi.Paklausykit Vyto ir viskas bus gerai.Tad sėkmės jum visiem

sima

2015-08-26 04:08

Labas visiems :) Neseniai ir as pradejau gerti p. Balvocutes arbata. Man padare pagal mano simptomus ir atsiunte, dar idejo du buteliukus lasu. Vieni jos nuo alergijos - gerti kai pradedi arbata, kad nebutu alergiskos reakcijos, o kiti kazkoks bijunu aliejus, kad netrauktu raumenu. Turiu pasakyti, kad nustojau gerti Baklofena, kai pradejau arbata ir lasiukus, taigi kazkokia nauda duoda. Ziuresim kaip bus poveikis toliau.
Visiems sveikatos!

Aida

2015-08-26 01:08

Turbut, kaip ir jus cia visi kurie rasote apie vartojima wobenzym,skaitete puslapi apie zmogu,kuriam nesikartoja liga.as taip pat,jau parsisiunciau,taciaune wobenzym,o pure zyme, ir dabar galvoju ar gerai padariau.Gal jus zinot kuo jie skiriasi vienas nuo kito ir ko panasus.buciau labai dekinga.

Rūta

2015-08-25 17:08

Kiek man sake daktarai, pas mus imunitetas suzverejes, ir puola musu zaizdas, klaidingai jas traktuoja kaip antikunius, ardo jas vietoj to kad gydytu

Vilte

2015-08-25 17:08

KAI PAPRAŠIAU, KAD PASIDALINTU SAVO PATIRTIMI, SERGANTYS APIE 10 METŲ TAI BEVEIK NIEKAS NEPARAŠĖ FORUME. BET ČIA JO, LABAI ĮDOMI PASIRODO TEMA GAVOSI APIE SŪDUV. MATAI KAIP IŠPOPULIARĖJAI NEVELTUI APIE SAVO DIRGĖLES RAŠEI:)

daiva

2015-08-25 15:08

Gėriau ir aš tą giriamąją arbatą,tačiau jokio poveikio nepajutau,gal net nuovargis padidėjo.
Vartojau ir homeopatinius vaistus,bet liga jau pažengusi,pagerėjimo nejutau.

mergyte

2015-08-25 15:08

Ne funkcija,o punkcija...)Tai valio,laimejot loterijoi:)Dziaugios,kad taip lengvai gavot vaistu,nes as sunkiai...ir sakau,taip kaip yra dabar,o ne pries 6 metus...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių