Dina

2015-08-27 08:08

na, pagaliau, Roberta šypsosi:) Džiugu skaityti. O prie jūros oras šiandien puikus, ir jūra nelabai šalta, žada toks ir savaitgalis būti:)

Leta

2015-08-27 08:08

Roberta, skaitau nuo pat ryto tavo žinutes, ir nors aš nereliginga, nuoširdžiai sakau tepadeda tau dievas išlaikyti šitą viltį. Man šiandien labai sunki diena, noriu tik paguodos.

Roberta

2015-08-27 07:08

Turėjo būti parašyta rdquo;ištempiardquo;, o ne ištepa:) Na, kai vienas žmogus virsta, reikia kitam prilaikyti.O kai kitas aukščiau, lai ištiesia ranką tam, kas žemiau. Jei tupėsim ant duobės krašto arba duobėje tik aimanuosimės ir pasyviai dalinsimės tik nerimu ir baime-nieko gero nebus. Geriau ieškokim sprendimų ir DARYKIME. Svarbiausia-sveikata, geras nusteikimas, o tada galima vieną po kitos savo bėdeles ir dideles probelams naikinti.Man tai šiandien gero tai, kad šviečia saulė, gražus oras, radija groja smagią muziką, susirašiau planelį, ką turiu nuveikti , ir vieną po kito dedu pliusus, ką jau padariau. jau du pliusus pažymėjau:)reikia prisirašyti daug tų mažų darbelių, įtraukiant ir tokius kaiprdquo;nupirkti draugei šokoladąrdquo;, t. y. reikia ir smagių darbų:) jie turėtų užimti bent gerą trečdalį, tada tie nelabai malonūs taps visai faini, kai užgoš tie malonūs.Ir reikia juos pramaišiui daryti, taip diena išeis tokia mišrainė nebloga:)Gero Jums:)

Roberta

2015-08-27 05:08

Pakelkim galvas ir gyvenkim, neverta savęs sugrųsti į stiklainį ir užkonservuoti, užmarinuoti vaistais ar senamadiškais įsitikinimais, kurie neveikia, atima jėgas ir palieka mus tuščiavidurius. Kas iš to...

Roberta

2015-08-27 05:08

Žinot, pabandom iš naujo. Kaip toj dainoj, na, kur Mikutavičius dainuoja apie nugalėtojus. Susipainiojom gyvenime, susipainiojom komentaruose, savyje ar dar kur. Betvarkė čia, betvarkė ten ir dar kažkur. Pabandykim nužerti tuos voratinklius ir dulkes, atpainioti ir susitvarkyti. Bet nereikia iš karto. darom pamažu viską. Tik reikia to pradžios ryžto gyventi kiek kitaip. Galbūt visai kitaip. Manau, kad su REIKIA toli nenueisim, tik nualinsim save. Su nepasitikėjimu žmonėmis ir savimi-irgi nieko doro neišeis. Aš vakar gulėjau gulėjau ir kaip kulka šoviau iš lovos. Šalia manęs kalnas knygų, kurios moko išmintingai gyventi.Cha, na ir kas-jos neveikia!Nunešiau į kitą kambarį. Pasilikau sau vieną patarimą iš jų. O ten sako-jei elgesi taip, o matai, kad negerai išėjo, kad rezultatai ne tie, gerai apgalvok ir keisk elgesį. tai va-netinka man tas REIKIA ir Vaistai. Neveikia jau 5 metai. Pakankamas laiko tarpas įsitikinti. Taigi nužėriau tas knygas, o vietoj jų pasitačiau kvepalų ir kremų, kuriuos tingėdavau naudoti. Ant palangės pastačiau gėlių. Į stalčiuką, kur buvo vaistai, sudėjau kelių rūšių šokolado.Specialiai nuvažiavau ir nusipirkau. Rytais atsikėlus visad prieš save matydavau ant sienos, ką TURIU padaryti-mankšta ir t. t. Ir tai versdavo mane save prievartauti, o jei nepadarai tų REIKIA-graužtis. Nukabinau tą sau draudimų ir įsakymų lapą, vietoj jo pakabinau gražų paveikslą su mandala gražia. Taigi nuo šiol mane pasitiks rytais kvepianti kava su šokolado gabalėliu-vieną rytą vienoks, kitą-kitoks. Jokių spec įsakymų sau. Pasilieku tik Būtinas pareigas.O žinot ką pasiėmiau skaityti vietoj tų pamokančių knygų kaip gyventi? ogi Harį Potarį:)))))))))))))))tai vakar užmigau kaip kūdikis, atsibudau tarsi laisvės pajutusi:) atlėkiau į darbą kaip ant sparnų. padarysiu, kas būtina padaryti ir dar truputį daugiau, bet tik truputį:) jei jausiu, kad pavargstu, leisiu sau išeiti pasivaikščioti. Juk energiją pagrobdavo ne tai, kad daug darbo, o juodos mintys ir blogos emocijos.Vaistų tai dar gersiu kol kas, kas ten žino, kas būtų, jei staiga nutraukčiau. Sustiprėsiu,tada pamažu mesiu. Dar susigalvojau sau vieną būtiną darbą ir vieną malonumą.Savaitgalį tvarkysiu namus-išvalysiu , išmesiu daug ką. sako, norisn kitaip jaustis ir kitaip mąstyti, reikia išmesti senus daiktus, susitvarkyti, kad ateitų erdvė kitoms mintims, darbams, daiktams, emocijoms. Tai va-pasidarysiu tvarką namie. O iš malonumų-išvyka į pajūrį nors porai dienų.Dabar ten mažai žmonių, barchatinis ruduo... Pabandykim pasidžiaugti, nusimesti naštas, jei neišeina staiga, galima pamažu numetinėti nuo savęs tai, kas trukdo. neigiamus įsitikinimus, mintis, emocijas. ir būtinai save apdovanoti ir padėkoti Dievui už tai, ką Šiandien turime gero. O turime labai daug...

doppelgänger

2015-08-26 21:08

Nesvarbu, kokiu būdu bus laisvas Tibetas. Kovosim ir laimėsim. Įdomių sapnų, iki:)

zunda

2015-08-26 20:08

Viskas, einu skaityt toliau knygos, kurią nusipirkau pirmą kartą gyvenime užkibusi ant reklamos kabliuko. Neturiu ką kaltinti, teks bent jau vieną kartą perskaityti.
Labos nakties.

violla

Va, dabar pagalvojau, kad aš iš šio forumo irgi, net 3 žmones rdquo;gyvusrdquo; pažįstu. Ot-ai:)

violla

Noriu jau miego:).. Surašiau visiems laiškus ir lyg vakaras baigtas. Tamsu. Nesimato nė stogo, nė fasado..

zunda

GALI BŪTI gražus.
O norisi parašyti - YRA gražus. Bet...............

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių