Leta

2015-08-28 06:08

Labas rytas. Kaip laikaisi Roberta? Man atrodo tu vakar padarei iš savęs saulę ir apšvietei visus kampus, taigi šešėliai išnyko. O man vakar vieną šešėlį mano šefas padėjo išrauti. Buvau atsidūrus tokioj situacijoj, kad nežinojau ką daryti. Mane vertė iš naujo pradėti 4 mėnesių darbą. jaučiau, kad nepajiegiu net galvoti. Iš savęs nieko nebūčiau išspaudus, vis tiek būčiau pasidavus ir pradėjus perdirbinėti. O šefas parodė, kad reikalautojai neteisūs, išsdirbinėja, ir kad galiu užbaigt eidama savo keliu. Ir šešėlis ne tik išnyko, jis buvo išrautas ir aš ant jo dar galiu patrypti. Didelis malonumas.

Marija

2015-08-28 05:08

Ir as pasiplanavau nemazai ka nuveikti, ne tik darbe, bet ir namie. Tikiuosi siandien anksciau grizti namo, tai jau pasikvieciau keleta draugiu, tai zadame pasiplepeti ir praleisti vakara prie arbatos puodelio, nesvarbu kad ir nesavaitgalis. Nenoriu uzsiimti kasdieniais namu ruosos darbais, tai kad sau leisiu patinginiauti:).

violla

2015-08-27 21:08

Va, ir pasišnekėjau.
Gesinu stalinę lempą, vienišą kompą ir einu. Bandysiu miegot. Bandysiu ryt į darbą. Jei kas atsikelsit vidunakty -parašykit man žinutę, sakiau, kad mėgstu..

violla

2015-08-27 21:08

Pasišnekėsiu viena su savimi. Ot, nemėgstu netikėtų tel.skambučių.. Visada kažkaip per daug vibracijos..Mėgstu žinutes, be galo. Yra laiko įžangai, yra laiko atsakymui..yra laiko prisijaukint netikėtumą..

doppelgänger

2015-08-27 20:08

Vakar atsigėriau, šiandien ramus. Gerai, kad niekas nsureagavo. Praslydau:)

virga

2015-08-27 19:08

nu kaip jus cia pastoriaus akivaizdoje snekate... O is tikruju, kad autoritetai atsirastu arba butu, dalykus turbut is vidaus, giliau ir isamiau pazinti reikia, ir tiek. Na, ramaus miego!

Marija

2015-08-27 19:08

Ka tik sugrizau is darbo, nebenoriu nieko daryti, saldziu sapnu visiems, susitiksim ryt.

violla

2015-08-27 18:08

Rytoj važiuoju į ekskursiją, tiksliau, dirbu rsquo;ekskursavodurdquo;. Po Lietuvą. Po Dzūkijos nacionalinį turtą. Liškiava ir Merkinė. Druskininkai. Tik lietučio praneša, ot negerai.
Va, kokia aš nemadinga, tik po Lietuvą..

violla

2015-08-27 18:08

Pažiūrėjau ir aš į tą dangų už kompiuterio. Kaip robis. Vien juodi debesys, vienas kitas mėlio lopinėlis...matosi, nors ir tamsoka. Va, va - mano tokios mintys. 1:1......

violla

2015-08-27 17:08

Kažkas čia rašėte dėl skrandžio opos. Na, pasakysiu pagal savo nuotaiką: kai nėra didesnių bėdų-ir ši didelė. Opos yra gydomos ir užgydomos įvairiausiais metodais. Jei tai dėl bakterijos Hel.bacter -teks vartoti antibiotikus. Būtina ir dieta. Tikrai, bus viskas gerai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 14 ir 0 svečių