2015-08-28 06:08
Na va, matai, kaip kartais galima laimėti, tereikia nepasiduoti ir kaip svarbu yra kito žmogaus pagalba. Labai gera skaityti geras žinias:) Šaunuolė. Na, tai jau šiandien tikrai verta eiti sau nusipirkti kažką gražaus. Tie visi nusipirkimai gali pasirodyti banalus savo gyvenimo pagerinimas, bet....vieną dieną vienas toks banalus pasigerinimas, kitą-kitas, ir , žiūrėk, gyvenimas šviesesnis, jėgų daugiau daugiau, o paskui galima rasti jėgų ir didesniems žygiams:) Aš ryte atėjau kiek apslopus, bet va čia užėjau, radau mielus žmones, paskui pakalbinau bendradarbę, paskui užsirašiau sau priešais-Palanga:) tai va-turiu priekyje mažą sau pramogėlę, tai galiu nuveikti ir darbus, kurie nėra tokie jau malonūs, bet kai prieš akis ir vakarui, ir savaitgaliui yra gražių planų-aš įveiksiu savo apslopimus:) dar slėgė vienas sprendimas nemalonus, bet aš galvojau galvojau valandą ir pagaliau nusprendžiau ir pasidarė smagu:)užsidėjau šitam sprendimui pliusą, įvykdžiau tpsknt:) na, puolu dirbti dėl kitų pliusiukų sau ir kitiems:)