denis

2015-08-28 17:08

Depresija metu nepaiso jai jokio skirtumo

violla

2015-08-28 15:08

Manau: kad žmogų galima apsjauti, išduoti, juo manipuliuoti ir t.t. Bet, turintys ambicijas, tą leidžia tik vieną kartą.. Kito šanso nereiktų suteikti..

violla

2015-08-28 15:08

Užteks čia jum dviem plepėti, greit įsikišiu ir aš:) Atėjau, ir taškas.

Roberta

2015-08-28 14:08

Aš nevilnietė, bet, jei sutartume..dažnai kažkas mūsų būna. Ačiū.

rimantė

2015-08-28 12:08

Ar jums kam nors padėjo psichoterapeutai? Ir dar...ar jaučiate, kaip sulėtėjo mąstysena? Tik nežinau nuo ko, ar nuo vaitų, ar nuo depresijos. Sergu jau keleri metai.

sveikas

2015-08-28 11:08

Man taip pat pavyko rsti tik muziką ir reklaminį klipą...

Roberta

2015-08-28 10:08

Geriu tą finlepsiną, kuris atseit nuo epilepsijos ir nuo depresijos, sako, padeda, ir..užsimaniau taip šiandien vyno taurės.Na, ir išgėriau, tai nežinau dabar kai susimaišė, bet lyg nieko:) Oi, žmogus nei išgerti negali per tas depresijas:(((((kaip gaila, kad nebeateina One, jis turi ką pasakyti ir Guru dingo:(Gal aš čia per daug savim nustelbiau:(O to filmo, kur siūlė, nete neradau:(

dr

2015-08-28 09:08

galvoti apie depresiją, gyventi joje gali tapti tiesiog..na, įtraukia lyg į balą, apraizgo lyg voratinkliai ir negali išeiti, nerandi takelio, tai pernelyg užvaldo ir jau nieko daugiau nėra gyvenime-tik mano depresija.kažkas turi išmušti iš to užsiciklinimo.įvykis, žmogus, naujas hobi.labai stipriai stumtelėti.arba tai gali įvykti atsitiktinai lyg laimė, arba žmogus pats suvoks ir padarys kokį žygį link to, arba kažkas kitas padės iš šono.spręsti reikia, keisti.nes buvimas toje pačioje energijoje blogai yra.

violla

2015-08-28 07:08

Taip taip taip, kaipgi kitaip. Aš taip pat Simelio pasiilgau. Na, ir ką?.. Vėl blogai? Kas nors ne taip?:))) Tuomet būtinai pataisykite:)))

Roberta

2015-08-28 06:08

Na va, matai, kaip kartais galima laimėti, tereikia nepasiduoti ir kaip svarbu yra kito žmogaus pagalba. Labai gera skaityti geras žinias:) Šaunuolė. Na, tai jau šiandien tikrai verta eiti sau nusipirkti kažką gražaus. Tie visi nusipirkimai gali pasirodyti banalus savo gyvenimo pagerinimas, bet....vieną dieną vienas toks banalus pasigerinimas, kitą-kitas, ir , žiūrėk, gyvenimas šviesesnis, jėgų daugiau daugiau, o paskui galima rasti jėgų ir didesniems žygiams:) Aš ryte atėjau kiek apslopus, bet va čia užėjau, radau mielus žmones, paskui pakalbinau bendradarbę, paskui užsirašiau sau priešais-Palanga:) tai va-turiu priekyje mažą sau pramogėlę, tai galiu nuveikti ir darbus, kurie nėra tokie jau malonūs, bet kai prieš akis ir vakarui, ir savaitgaliui yra gražių planų-aš įveiksiu savo apslopimus:) dar slėgė vienas sprendimas nemalonus, bet aš galvojau galvojau valandą ir pagaliau nusprendžiau ir pasidarė smagu:)užsidėjau šitam sprendimui pliusą, įvykdžiau tpsknt:) na, puolu dirbti dėl kitų pliusiukų sau ir kitiems:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių