rimantė

2015-08-29 03:08

Aš tai dažnai išgeriu dar kokio alkoholio, kad nuimčiau tą įtampą, nerimą, tada užmiegu ir tiek.Bet tai labai pavojinga-depresija, vaistai ir alkoholis.O man dar vaikus užauginti. Jaučiu, prarasiu darbą per tą depresiją, vyrą, nebegalėsiu mąstyti, o darbas tai mano protinis, atsakingas.O jei dar įsitaisyčiau alkoholizmą:(Tai ryt važiuoju pas psichoterapeutę.Esu jau tris bandžius psichologus, nepadėjo niekuo. Jaučiu, kaip nuo baimės ir ieškojimų išeities aš jau pervarginau protą.Nežinau, kuo tai gali man baigtis-gal šiukšlynas laukia. Kiek tas vyras gali klausyti-nenoriu, tingiu, neisiu, nedarysiu, negaliu. Vaikai mato tik liūdną, bendradarbiai irgi-tokia slapukė aš, nenoriu bendrauti, man neįdomu, skaityti romanų jau negaliu, nes nesukaupiu dėmesio ir man neįdomu. Pasiėmiau Šveiko nuotykius, sakau, gal linksma bus, bet perskaičius kelis psl., neidomu. Va, rašau ir galvoju-reikia nosinės ar ne žodyje idomu.Visai aš nublūdau:( telefone užsidegė švieselė-kruptelėjau išsigandus. Taip reiktų gerų ilgų atostogų, bet kad negaliu išeit.Tarsi norėčiau nusimesti naštą nuo pečių, nes net fiziškai pečius skauda, bet negaliu:( kur rast tą protą užuovėją.Ar mano tokios mintys ir neturėjimas valios sukelia tą depresiją, ar ji tokias mintis-nežinau. Kaip ir nežinau-ar tie vaistai man geriau ką duoda, manau, kad nieko gero, nes juk jau tiek išbandyta, o aš štai tokia-sugniužusi, tarsi stuburas perlūžęs, nėra valios gyventi ir nesugalvoju nieko džiugaus.

zunda

2015-08-28 21:08

Vaistų poveikis labai jau asmeniškas dalykas. Kiekvienam reikia atrasti savus. Jei iš viso pavyks atrasti. Man nepavyko. Čia kažkas gyrė xanax, o aš jį iš viso kategoriškai uždrausčiau. Nors ir apie kitokius vaistus mano nuomonė tik neigiama. Dėl mano "kaltės" 99 proc. farmacininkų išeitų ubagais. :)

Bet tai tik mano patirtis, todėl esu linkusi nepiršti jos kitiems. Kažkodėl šiandien ėmiau ir parašiau.:)

sapnas

2015-08-28 20:08

Marš miegot :)(: nesmatuokit nosu//vistiek gražios tik mėlynos

D

2015-08-28 20:08

Fuck nazis, dabar blaivus:

www.youtube.com/watch?v=prbFZbamy9Qamp;NR=1

Galit netikėt manim. Savo antinacistinių nuotraukų čia negaliu patalpint. Tik nuorodas.

denis

2015-08-28 19:08

DEPRESIJAI

violla

2015-08-28 19:08

Tai ką, eisiu ir aš kur nors.. Bet gal dar sugrįšiu, čia..keliai nežinomi, nepastovūs..

violla

2015-08-28 18:08

buvo jaunai:)

violla

Geras tavo išsilavinimas. Reiškia, suformuoja nuosavą apibrėžtą nuomonę. Gal racionalią. O kas neturi savo-cituoja kitų:)) Tik neįsižeiskite- juokauju:) Kastaneda-sunkus riešutas, sujaukia daugiau, nei parodo kelią. Čia man.

violla

Prieš Vetos mintis ir aš rsquo;prasilaimėjaursquo;. Ne, laimėjau-supratau, kad esu neišmintinga, negaliūnė, nestipri. Nors ir taip žinojau.. Bet vistiek valkiosiu ambicijas. Užtenka, išmokau gyvenime būti dėkinga, išmokau be pozos, žmogiškai atsiprašyti, jei suklydau. Manau, kad dėkingumas kaip malda, atsiprašymas-išpažintis. Visatai. Galvoju, kad ir tai jau neblogai. Tęskite..

violla

Nu, ir pasakykit, kad telepatijos nėra:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių