violla

2015-08-30 06:08

Labas rytas. Naktį visi gerai miegojo-noro bendrauti nebuvo. O gal atvirkščiai, gal taip bėgam nuo savęs..
Gražus rytas pro langą. Bet tai nekeičia minčių spalvos. Kaip ir tonacijos. Nepakeliamas dvasinis nuovargis, sąmonės katastrofa. Jos padarinius vis darosi sunkiau likviduot. Minoras.

sara

2015-08-30 06:08

Psichoanalitikui
Kiek kainuoja psichoanalizės seansas ir kiek kartų per savaitę tų seansų reikia? Ar tiesa, kad psichoanalizė trunka 4-5 metus?
Jei taip, panašu, kad vidutiniam lietuviui tai visiškai "neįkertama"...O jei dar gyveni keletą šimtų kilometrų nuo sostinės, tai išvis gali užmiršti...

sveikas

2015-08-30 05:08

Išleidau savo sūnus į mokyklą. Gaila, dėl suplanuotų susitikimų negalėsiu dalyvauti šventėje gimnazijoje.

Sveikinu visus su rugsėjo pirmąja.

Man tai labai svarbi diena, MEILENSTEIN, mylios akmuo mano gyvenime. Aš ATSIMENU pirmąją dieną mokykloje, pamenu, kaip buvau apsirengęs, atsimenu gautas dovanas - knygelę ”Pifo nuotykiai”, piešimo sąsiuvinį ir spalvotus pieštukus, nors tai buvo prieš pusę amžiaus. O jūs?

Marija

2015-08-30 04:08

Seku visas sio forumo zinutes, noretusi susirasineti su daugeliu is cia esanciu, bet kai atsiranda rdquo;administratoriairdquo; ,kurie pradeda diktuoti ar i tema ar ne i tema rasai, tai man visai nepatinka. Mano nuomane, kad nieko cia tokio kad lisdami is tos peklos pasiguodziam ka nuveikem ar zadam nuveikti, kaip sekasi darbe ir namuose, gal sis gal tas. Galiu gale galim pasidalinti ir savais atliktais, kad ir mazais darbeliais, kurie mums padejo ta diena islaikyti gera nuotaika ir panasiai. Gal kas nesutinka, rasykit savo nuomone, as tik pasidalinau savo pamastymais, todel niekam per prievarta nepersu ju.

Dagnė

2015-08-29 19:08

Merginos ir moterys, dauguma mūsų turime vyrus, bet mes nekalbame apie tai, kaip jie reaguoja į mūsų ligą, kaip jie padeda mums (ar nepadeda), kokiu būdu mūsų antrosios pusės pagelbėja mums. Padiskutuokime. Šiame forume vienintelė Rimantė kažkiek užsiminė apie savo vyrą.

violla

2015-08-29 19:08

Įsiterps, kokią 1.30 val.

guru

2015-08-29 18:08

Maniau,kad as cia radau draugu,bet atrodo,kad stipriai klydau.Tikejaus,kad cia galesiu su visais pasidalinti patirtim,bet iseina,kad as cia kalbejausi su siena.
O jus Roberta neteisi.As kaiptik nenorejau,kad tiek daug demesio butu skirta man.Kai pasakodavau apie save,tai tik todel,kad norejau parodyti,kad ir as turiu siokius tokius jausmus,kad nesu medicinos robotas.Nes siaip as nemegstu pasakoti apie save.Ir ateity pasistengsiu,kad to nebebutu.

SKAITYTOJA

2015-08-29 14:08

as su ja susirasinejau forume apie moteriskas problemas-jum ten neidomu, manau dabar ji neprisijungus, gal dar parasys.As ir cia tik uzklystu retais atvejais:)

Roberta

2015-08-29 11:08

O aš tai dirbu, vis ruošiuos bėgti iš darbo pailsėti, kažkaip jaučiuos pavargusi, bet vis suskamba telefonas ir vėl naujas darbas:( depresikam negalima pavargti, paskui negerai daros:(Kartais žmogui reikia tiesiog gero poilsio, o jis vis save varo kaip kuiną:(ir kyla tos depresijos arba amžini nuovargiai

Anonimas

2015-08-29 11:08

TAVO VISAS GYVENIMAS rdquo;YOUTUBErdquo; ?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių