violla

2015-09-02 15:09

O, LABAS:) Kol sukramtysiu ką perskaičiau, parašysiu šiandien išgirstą frazę per tv filmą: rdquo;suknistas mano gyvenimas, bet šiaip, visa kita, gerairdquo;.
Patiko.

Roberta

2015-09-02 10:09

Kas čia dabar per petronėlė?:)) viskas čia gerai, Petronėle, nesijaudink, mes čia visi savi ir nepyksta nieks nei ant Vetos nei ant dar ko.kai ką čia reikia suprasti ne pažodžiui:)) ir jei kas kartais ką rsquo;bararsquo;, tai dažnai tiesiog dėl noro pajudinti ar kartais ir dėl bajerio, nereikia taip suprasti tiesiogiai:)) ir nuotaikos gi mūsų permainingos, tai kartais kas dėl ko pasierzina, bet suprantam viens kitą, atleidžiam ir mylim:))

Petronėlė

2015-09-02 09:09

Labai baisi čia ta Veta. Įžeidinėja žmones, nieko nesupranta, nusišneka ir dar grasina. Žinai Veta tu tikra kalė ir aiškiai nesveika. Supratau, kad esi tikra nevykėlė, kaip apie tave čia rašo, nieko neturi ir neturėsi. Varyk iš čia ir daugiau nesirodyk. Visiems senai nusibodai

?

2015-09-02 08:09

Kad taptum ciniku,turi būti protingas,o kad pakaktų proto juo netapti,turi būti išmintingas.

Roberta

2015-09-02 07:09

Aš irgi niekad balso nekeliu. Kol nepradeda man įrodonėti, kad aš kupranugaris. Tada šoku gintis. Tada tenka pakelti balsą.Taigi-nesu gera.Nu bet ką padarysi, tokia jau esu.O Jūs atkeršykite tam žmogui, kuris jus nuskriaudė-parašykit jam bjaurią žinutę su keiksmažodžiais. Išsiųsti nebūtina:)

Leta

Sveiki, nenoriu šnekėti visą laiką vien apie depresiją. Man atrodo, kad nėra nei vieno žmogaus, kuriam aš iki galo galėčiau pasakyti kaip man blogai. Nebent kaip pasakoj, išsikasčiau miške duobutę ir į ją viską suversčiau.
Man svarbiau palaikyti ryšį su jumis. labai smagu kai man ką nors parašot.

sveikas

O Dieve, aš Tavimi taip tikėjau...

?

Grakštūs žodžiai ir dirbtinis elgesys retai eina kartu su žmoniškumu.(Konfucijus)

Roberta

2015-09-02 04:09

Tik gerai vertinti ne visada galima, deja, taip. Jei sakote, kad tik gerai vertinate-apsimetate, norite pats sau ir kitiems atrodyti geresnis, nei esate. Mes esame visokie-kartais pasielgiame gerai, kartais nelabai, kartais išlenda blogosios mūsų savybės, nes mes visi turime šešėlius. Ir tai yra normalu.

Marija

2015-09-02 04:09

Oi koks rudeniskas rytas, kol atejau i darba, visa perslapau. Gerai kad per iseigines dar buvo galima pasilepinti siluma ir saule.
Labai jau man sunkus pirmadienis, niekaip naktimis issimiegoti negaliu. Lyg ir uzmiegu, bet stiprus nerimas pazadina ir tada jau tenka rdquo;zvaigzdes skaiciuotirdquo;. Atrodo ir nepervargstu diena ir tu neigiamu emociju nera tiek daug, bet su tuo miegu visai velniava gaunasi. Vat atrodo kai atsigulsi, tai tuoj ir uzmigsi is to nuovargio, bet kurgi tau... Nezinau kaip sau padeti. Visas iseigines ir grynam ore buvau , dariau viska tik savo malonumui, bet tas nepadejo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių