Dina

2015-09-06 07:09

Kiek žinau ,gydymas pagal Minesotą vyksta ilgai , kaina 600 lt.

valdone

2015-09-05 17:09

Tame ir bėda ,kad aš nežinau kaip pradėti kalbėt , ji tiesiog nesileis i jokias kalbas , beto teoriškai ji tikrai labiau rdquo;pasikausčiusrdquo; nei aš , o sesę ji savo globoja ,aš esu vienturtė todėl turiu kažką daryt , kol nenueita per toli. tik ką man daryt!!??

jurate

2015-09-05 14:09

SVEIKA VIDA.AS NESUTINKU TA NUOMONE KAD GYDYTOJAI KALTI.JIE TIK BANDO PADET PAKLYDUSIEMS ZMONEMS.BANDANTIEMS PASIRINKT BLAIVU GYVENIMA.BET JEI TAS ZMOGUS NORI GYDYTIS NES PAVYZDZIUI GRASINA PALIKTI ARTIMI JAM ZMONES.KAI KURIEMS UZTENKA VIEN TIK A.A KLUBO,KITIEMS NEI MEDICINA NEPADES.MANO VYRAS LANKE
A.A IR PIRMA KARTA NEGERE 5 MEN O PO TO VOS PO MENESI VOS ISTEMDAVO.PO KLUBO DAR BLOGIAU.GERIA DIENA IS DIENOS.KAI JAM PAPRIEKAISTAUJU TAI JIS SAKO KAD AS TIK ALU IR NIEKO DAUGIAUO TAS ALUS SUSUKA TAIP GALVA KAD NEPRISIMENA KAIP GRYZTA KAIP ANT ZEMES UZMIEGA AR MIESTE PAKRENTA KUR PAPUOLE.KAI JAU PRIEINA KRITINE RIBA TAI PASAKO KAD EISIU I A.A IR PRASIDES LAIMINGAS IR RAMUS GYVENIMAS.TAIP YVYKO IR SIANDIEN O AS LYG NAIVI MERGAITE IR PATIKIU JO PAZADAIS.DABAR LAUKIUOSI VAIKELIO O JIS GERIA.STRESAS BAIME PYKTIS IR NEAPYKANTA MANYJE VERDA.VISISKAI NESUSIVALDAU.JIS NORS GIRTAS BANDO NENERVINTI,BET VIEN JI PAMATAU PASKENDUSI ALUJE TAI MEILE JAM MIRSTA.KAI JIS EJO I A.A TAI JI PALAIKIAU VISAPUSISKAI BET TAI JAM NE MOTAIS.MANIAU KAD SUZINOS KAD AS LAUKIUOSI(O JIS TAIP NOREJO)JIS NEBEGERS.DEJA.....TAI MANAU KAD NEPADEDA JAM A.A TAI GYDYTOJAI TUO LABIAU NEPADES.IR MANO GALVOJE VIEN TIK KIRBA MINTIS SSKKIIRRTTIISS.

austeja

2015-09-05 10:09

sveiki. noreciau daugiau suzinoti apie Minesotos programa.busiu labai dekinga.
mano draugas nekontroliuoja savo gerimo.laiku nesustoja.gerimai buna vienadieniai.po to kokias 2 savaites negeria. kai prigeria buna labai agresyvus. buvo mane sumuses. dabar sako, kad nori gydytis. ar jam tiks Minesotos programa?

rimantas

2015-09-04 20:09

deja nuo alkoholizmo ir normaliai gerenciu ne tokia jau ir didele riba ta riba yra saikas jei pagauni kabli esi alkoholikas jei isgeres moki susivaldyt ir daugiau negert pvz isgerus buteli dviese ir tai darote labai retai dar problemu neturite,taure vyno ar sampano zinoma nepakenks ir nieko neatsitiks,tik debeselis pamirso paminet labai svarbu dalyka NUO SITO VISKAS IR PRASIDEDA zinokit ne vienas alkoholiku negime o juo tapo laize po truputi ta nuoda vis galvodamas kad nieko neatsitiks tik ne jam-taip ir as juo tapau dabar suvokdamas kuo sergu negaliu sau leist ne laso ne alaus gurksnio per karscius,jokios sventes praktiskai neegzistuoja nes ten visur geriama o man negalima nes buna kablys taip ir gyvenu sausas bet uz tai blaivus nors tiek gerai.

Dale

2015-09-04 07:09

As ta prasme ,kad jie nelabai ka nutuokia ir bet koks pokalbis su jais
duoda nulini rezultata Mano uosviene sako tu jam sakyk;ar tu galvoji apie
mama,ty ją Man juokas Jis apie nieka isskyrus buteli tuo metu negalvoja Ir
aplamai as nenoriu su juo jokiu debatu
vesti nes tai bereikalinga.As irgi daug
ko nepadariau jaunysteje ir be reikalo
Vis laukiau ir be reikalo O dabar nera
kur jo deti Pirkti jam buta uz kuri jis nemokes Kokia prasme as turiu kam padeti ir be jo Belieka laukti Daug ju
nusibaige o dar nera ir taip blogai Savaitinis uzgerimas per du menesius Tai yra be galo biauru

reda

Alkoholizmas - kaip galima padeti?

2015-09-03 17:09

Alkoholizmas - kaip galima padeti?

Maja

2015-09-03 11:09

Nieko man jis neprašviesėjo Tiesiog viskas šiuo
klausimu pasakyta Aš nežinau kaip jį pavadint
bet jis išėjo iš darbo Susiėdė Ruošėsi namo va
žiuoti Aktyviai ruošėsi dabar aprimo Namuose tyla
Kraupi tyla Aš nežinau ka dar galima kalbėti Daug
metų taspats Ne kaskart ilgiau.Man atrodo viskas
pasakyta.Bet čia kažkas nutrūko galutinai nei
skauda nei gaila Lyg kažkas išsisprendė nors iš
tikro niekas neišsisprendė.Toliau Autobuse pali
kau instrukcijas,skėtį ir piniginę Po trijų dienų
atsirado viskas Tai man taip džiugu buvo kaip dar
nebuvo Toliau sesė nusipirko už Josvainių namą Tai
vėl smagu nes aš neturiu jokio gamtos prieglobsčio
Pas tave kas? O penktadienį žadam važiuoti į
Molėtų observatoriją Bet ten giedra turi būti ir mes jau senai ruošiamės Vis apsiniaukę

Marina

2015-09-03 10:09

koke visi laimingi-no problem,smagu

Dale

2015-09-03 06:09

Suprantat ju kaltinti per daug nereikia
nes tai yra alkoholiko modelis ir tiek;
nieko negaileti,nemyleti, ir del butelio
padaryti viska,kaltinti zmona,girti sugerovus Jie gi visi nevalge,visu zmonos turi meiluzius,Visi turi svarias
priezastis gerti.As visad skaitau kad su
jais aiskintis ka nors irodineti yra tik
laiko gaisinimas Man tai zmogus is kito pasaulio, su savo isitikinimais,savo su
pratimu.Ir as daznai pagalvoju ka as veikiu salia to durniaus Juk jei ten nieko nera niekas ir neides Bus dar blogiau Smegeneliai su laiku visiskai is
tirps alkoholyje O pasizadeti jie gali bet ka ,kad tik greiciau atsikabintum Gal vienas likes ir susimastys Jei sugebes mastyti

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių