saulele

2015-09-27 10:09

jau uzsirasiau pas gyditoja antradieni eisiu,mano kaimyne yra vaiku psichologe ji man sake nevartoti jokiu AD ir raminanciu,nes jie tik nuramina tam kartui ir prie ju labai iprantama , be ju po to gyvenimas tamba tuscias,uzeina gyli depresija,ji man patare gyditis naturaliais maisto papildais,liepe vartoti amino rugsti rdquo;GABArdquo; gerti zoleliu arbatas reguliuojancias centrine nervu sistema,ir sake kelis menesiukus pavartoti gudobeliu ekstrakto.na menesi vartojau gudobeliu ekstrakta,geriau arbatas raminancias,rdquo;GABArdquo; dar nevartojau,bet manau kad man truputi padejo zoleliu arbatos ir gudobeliu ekstraktas,nes pacios panikos nebejauciu,(retkarciais),na bet paziuresiu ka pats gyditojas patars.Viska isbandysiu ir nuo ko pastebesiu pagerejimus iskart jums parasysiu ,as ne tik noriu pasveikti,bet ir labai noriu kad jus visi pasveiktumete,toks jausmas neleidzia gyvent normalaus gyvenimo.

saulele

2015-09-26 20:09

Sveiki vel jums rasau kaip sakiau man tik 18metuku ir sergu PA,as jusu noriu paklausti ar jums taip buvo todel noriu parasyti savo simptomus
PIRMAS MENESIS:
Baime iseiti is namu
Baime susitikti su draugais
Baime bendrauti
Baime apskritai ka nors daryti
Sirdies musimas
Pasunkejes kvepavimas
Silpnumas
Daznas galvos skausmas
Kraujospudzio nepastovumas
Nesamoningos mintys
Pykinimas
ANTRAS MENESIS:
Retkarciais uzeinanti baime
Nerimo jausmas(na zinote kai jaudinies del ko nors ir tokie pojuciai pilve kaip virpuliukai)
Jautrumas kvapams (pykina kai uzuodziu ka nors kas man nepatinka)
Nervu trukciojimai(kai daug mastau trukcioja galva)
Nuotaiku kaita
Jautrumas garsams(toks jausmas kad klausa paastrejo ,viska girdziu dvigubai stipriau nei anksciau.)
Nervingumas
beje man nukrito svoris numeciau 8kg.
BET
Jau nebebijau susitikt su draugais ,nebijau bendrauti,nebeskauda galvos,po truputi uzsimirstu apie PA ,pradejau sypsotis,kaip anksciau pradejau mastyti apie ateiti...gal kas pasakys ar as sveikstu?Labai pergyvenu matau kad kai kurios(ie) serga net kelerius metus... gal kas galite man parasyti i sita nr.867531047(tele2) tie kurie serga ir tie kurie sirgo net tie kurie nera sirge bet gali man patarti labai bijau ir nezinau kaip su tuo tvarkytis.labai dekoju uz ankstesnius jusu rasytus patarimus man labai padedateACIU JUMS VISIEMS

Greta

2015-09-26 19:09

o nuo xanaxo ir clonezapamo taip pat auga svoris.ar ne.susinervinau

Greta

2015-09-26 19:09

norit pasakyti kad auga nuo vaistu tiesiog .ar nuo maisto nes suleteja medzg apykaita

jūra

2015-09-26 10:09

Jautiesi blogai ir fiziskai,ir dvasiskai.As suprantu,kad vaistai lengviausia iseitis,isgerei ir pagerejo,daug sunkiau kai reikia su tom panikom kovoti be vaistu,ta dabar ir darau,ir nors kartais buna be proto blogai,laikausi be vaistu,nes laukiuosi.Taciau gimus vaikeliui,kai tik prasides panikos atakos ,manau teks vel griebtis vaistu,nes negalesiu pasirupint suneliu.

lina

2015-09-25 13:09

Sveiki forumieciai,
Noriu paklaust gal jus zinosit kas man yra...
Tai vat,ar cia galima vadint panikos priepuoliu,jei ne is sio ne is to,pradeda sirdis smarkiai plakti,norisi ikvepti kuo daugiau oro ir atrodo,kad tuoj sustos(na taip buna isgerus siek tiek alkoholio arba uzvalgius sunkiau virskinamo maisto,arba siaip,tiesiog be priezasties apie ka nors pagalvojus)?
Ar cia tik nera saves nuteikimas?
Aciu Jums Uz busimus atsakymus.
Pagarbiai,Lina

Andreja

2015-09-24 19:09

Labas vakaras as taip pat turiu tokiu paciu bedu,sunku su jom gyventi kad turi vaistus kiekviena diena gerti ir vistiek prastai jautiesi cia reikia daug kantrybes paciai ir savu palaukymo

Samanta

2015-09-24 10:09

sveiki,norejau paklausti,kaip jauciates atejus rudeniui?

jolanta

2015-09-23 20:09

sergu 2 metai uzjauciu visus geriu seroxsat 20mg bandziau nutraukt dar stipriau pasireiske priepuoliai

sveiki

2015-09-23 15:09

gal kas turi kokios informacijos apie vegetacine distonija. aciu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių