zilvinas

2015-09-29 15:09

sveiki,seniai buvau uzsukes matyt gerai jauciuos,man iskilo klausimas-kai kmku ziurejo akiu dugnus gydytoja paklause ar tau tikrai is nustatyta,nu taip sakau,o ka ne taip matot tuose dugnuose,ta gydytoja nieko neatsake.ir dar kazkaip suzinojau,kad kai daro magnetini rezonansa turi i krauja ileisti pigmento ar kaip jis ten vadinas,bet man to nepadare,tai gal jie mane ne nuo to gydo,pamate tas demes galvoj,o gal jos is vaikystes traumu,gal be reikalo as ta interferona leidziuos.nu iki:)))

leja

Dar cia prie ju gavimo yra eile, na bent as buvau irasyta.

Nesvarbu

buvau pas PAUZA TAS SAKE JAI 250MET NUEISIU BE LAZDOS TADA ZIURES KA DARYT AS ATSAKIAU NE

Nesvarbu

2015-09-29 14:09

pries kelis menesius buvau klinikose pasgyd.Vaitku sake su mielu noru ,bet jau visas organizmas apimtas ir jau velu.

albinas

2015-09-29 14:09

Kokia nesąmonė.Ne metai svarbu, o jūsų neveiklumas.Man 53 metai.Sergu nuo 1985.Kai tik sužinojau, jog Lietuvoje atsirado interferonas, atakavau kiek tik galėjau visus gydytojus bei docentus.Ir ne tik savo rdquo;kaimerdquo;, bet ir Kauno klinikose.Iš pradžių nenorėjo nė kalbėti šia tema, bet aš buvau atkaklus.Buvau pasirįžęs važiuoti ir pas sveikatos ministrą.Nenuleidau rankų ir neverkšlenau, bet jiems vis ramybės nedaviau.Tuo metu labai šiais vaistais tikėjau, laikiau juos vos ne panacėja.Avonex naudoju jau penkti metai.Tad, nepasiduokite, o pakovokite už save, nes verkšlenant vaistų tikrai niekas nepasiųlys.Vaistai priklauso visiems sergantiems šia liga.Aišku ne visiems mūsų rdquo;eskulapairdquo; juos skiria, bet pabandyti verta.Ir dar man tai nekainavo nei cento, nors esu girdėjęs, kad patepimui reikia ne vieną tūkstantėlį paaukoti.Tačiau tai sau leisti gali tik nedaugelis iš mūsų.Būkit atkaklesni ir savo pasieksit.Stiprybės.

rima

2015-09-29 09:09

Gal kas nors bendravote su Elze is Rygos?...

Johnas

2015-09-29 08:09

as ir kazkada pas toki daktara kaune lankydavausi. jis taip pat siule tik savo rdquo;naturalius produktusrdquo;. jokios chemijos!!!!!!!! Po kazkiek metu liga vistiek progresuoja ir daro savo darba, tada ir tas daktaras sako: kaip cia tiktu tas interferonas :-( Taigi liaudies medicina tinka tik sveikiems ir tikrai ne visiems...

rima

2015-09-29 07:09

Dekoju Tau Echon...:)
Sesuo su vyru treciadieni iskrenda i Maksva...
sake bandys ten susitikt su keliais gyd.
Bandys nustatyt ar igimta ar igyta liga...

rima

2015-09-29 07:09

Jeigu zmogus jauciasi prislegtas,patariama sios knygos kol kas neskaityti...
Tikrai gera knyga..Visiems butu verta ja perskaityti,gal net daug ka pakeisti savo gyvenime...

Johnas

2015-09-29 06:09

Labas rytas visiems :-) Kazkas klause kadugiu saknu recepto taigi... israuni kadagi, nukapoji jam saknis, nuplauni vandeniu. Paskui kiek telpa reikia prigrusti i triju ltr stiklaini ir uzpilti 56 laipsniu stiprumo namine degtine (geriausia rugine arba kvietrugine) taip palaikom minim. 2 savaites, o po to kiekviena ryta ir vakara ragaujam po 50gr... as geriu tik vakare nes vairuoju automobili...... Zinau kad keista ir nlb skanu bet sako kad gerai isvalo kraujagysles, ir tikrai geriau negu kokia nors tablete praryt :-) tikrai nepakenks..........

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių