Roberta

2015-10-01 05:10

Adele, aš tai antidepresantus pakeičiau šokoladu:) Tik atsibudusi išgeriu mineralinio be burbulų buteliuką ir kavos su šokoladu geru-čia tokia meditacija:)o paskui jau pradedu judėti:)

Optimistė

2015-09-30 21:09

naujokei noriu doti patarima.nupirk KURPATOVO,arba LUIZOS HEI knyga.man pavizdziu tik sios knygos padejo.ne padejo nei vaistai nei terapija.bet skaititi jas reikia idemiai,ir as isitikinusi kad tu daug ka suprasi ir atsikratisi nuo visu nesamoniu kurie tau trugdo pilnavertiskai gyventi.zinai lietuvoi psihoterapija yra dar labai silpna ir labai tiketis is jos geros pagalbos ira beprsmiska.taigi pradek pasitiket savimi ir tu rsi iseiti.

Optimistė

2015-09-30 21:09

paskaicius foruma,padariau tik viena isvada.visi laukia kaz kokio stebuklo rijant tabletes.zinot ira toks dalikas kaip minties galia,zmones savo minties galia ir geru nusiteikimu ;paralizoti atsistoja ant koju,net vezi patis sau pagido.tiesiog mes patis darom pasirinkima sirgti ar ne sirgti.tas pats su tais depresonais,iprantam galvoti kad mum bloga,ir siaip viskas blogai.o kas lengviausia.o gi pasidoti.zinau vieninteli vaista nuo depresiniu bukliu,tai ira is naujo save pamylti,priimti save tokiu koks esi,ir daugiau optimizmo.uzeina depresines mintis galvot apie gera,tai ira sunku,bet ei tai darit diena is dienos atsiranda ipratimas,poto isvis dingsta depresines nuotaikos.kokia diena be butu vistiek vakare pries miega pagalvokit kokie dalikai buvo geri.tokiu budu sau paskipisit optimizma.linkiu sekmes

zunda

2015-09-30 19:09

Jau supratau apie ka kalbi, bet cia as tau kompanijos nepalaikysiu. Man tai ne prie sirdies :)

zunda

Mano nuomone, tai tik speliones, o jei zmogaus laki fantazija, tai gali prirasyti begales knygu.

zunda

Kas gali pasakyti kaip numire? Ar tai - tiesa kazkur anapus, kaip madinga sakyti.

smilga

nemanau,kad tai depresijos pozymis.normali organizmo reakcija i tresa.nes man tai ir gi buna.bet linksmiausia kai reikia gultis ant operacinio stalo.siaip ir nebijau ir pasiruosus visom prasmem,bet kai tik atsigulu ant stalo ir sakes-prtiek.bet man dazniausiai sveikam protui tas drebulys nepaklusta.asideda toks drebulys,kad visas stalas dreba.sesutes siulo raminanciu,bet as tik sakau-greiciau narkoze leiskit.nes man taip visada.taip kad buk rami-ne del depresijos.kiek pati istengsi suvaldyti

violla

2015-09-30 16:09

Įprastinės elgesio normos - ne dorovė. Teisuoliškumas - ne religija. Jei kritikuoji viena, tai dar nereiškia, kad užsipuoli ir visa kita. /Š.BR./

Adele

2015-09-30 15:09

Aciu, Guru. Zinot, jusu klausti yra kaip ir paprasciau nei savo gyd. Nelabai ji kalbi tom temom.

violla

2015-09-30 15:09

Sveiki. Aha...tikrai tušti namai. Ką darysi, matyt gatvėje geriau, kur lyja pilki kasdienybės lietūs..
Aš šiandien irgi nieko linksmesnio neturiu, nes darbe turėjau įtampos, konkurentai bandė suvalgyt.. Tik mano stuburas kietokas, gali apsilaužyti dantukus..Nepatariau jiems tą daryti,ir panašu, kad apsigalvojo. Bet įtampos įnešė, ir migreną iškvietė. Bet jau neskauda. Atsipūsiu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių