Roberta

2015-10-01 12:10

Man atrodo, kad paprasčiausiai Jūs per daug dirbate, pernelyg atsakinga, per rimtai į viską žiūrite. Reiktų kiek vadžias atleisti. Matyt, yra kažkas, kas slegia, gal darbas netas, nepatinka, skriaudžia gal jus, o Jūs nedrįstate pasipriešinti. Juk pati turite rastį tą rakštį, kuri skaudina. Kartais žmogus iš šalies ir geriau mato mūsų kompleksus, tai ką nešiojamės ir nedrįstam numesti. O mano bendradarbė ..atsisėdo ant to šokolado:)

Maja

2015-10-01 11:10

Beveik prieš metus palaidojau draugę Gyvybinga
linksma įdomi protinga Sunyko kaip ir būna per
kelis mėnesius Man buvo be galo baisu,žiauru,ne
teisinga Po to nuvažiavusi jos aplankyti ša
lia radau grupiokės kapą Ir ji čia atgulė Ir iš
tikro iš viso to supratau Kad reikia kuo daugiau
save linksminti,nesistengti dėl nieko graužtis,
nedejuoti dėl ne visų uždirbtų pinigų,negerų vai
kų/nors jie ir nėra blogi/ dėl nenusisekusio vyro
Va pamečiau žiedą,sesuo puolė ;ai kaip tu taip
Na sakau namai sudega o tu čia puoli ,na kažkas
tai rado, o gal ir sumindė kur baloj Va taip mer
gikės kol gyvas ,kol taviškiai gyvi, o tau ryte
džiugu/nors man ne visad/ viskas gerai Juk vis
dėl to nėra blogai gyventi,sutikit

vija

2015-10-01 10:10

As tai nemegstu gamint valgyt,bet dabar as tai ir pasakau namiskiams.Aplamai,as jau dabar daugiau apie save galvoju ir daznai elgiuosi taip,kaip man patinka.Tiesa,jau gavau maza pastabele,kad daznai sedziu prie kompo,o valgyt gaminu maziau.Oi,nezinau,kaip cia bus toliau:)

Roberta

Aišku, kad užtenka, juk tai labai daug, o visa kita Tu turi:)ir nėr čia ko gėdintis parodyti tai, kas tavy gero.O blogo irgi turi būti, gi nebūna dienos be nakties.Viriau anądien Marijos košę, labai skanu buvo:) tik kai ėmė ji šokinėti, tai dabar dar ant rankos nudeginta dėmė.Nu toj virtuvėje tai reikia ir respiratoriaus, ir šalmo kartais, ilgų guminių pirštinių ir pan>:)

vija

Zinot,Roberta,as dabar pagalvojau apie dovanele ir prisiminiau,kad praeita savaite,begdama pirkti kavos,pamaciau mociute,kuri stovejo pasimetusi ir dairesi.Pasirodo,kad ji nori nusipirkti maza pakiuka tirpios kavos,bet be pieno ir cukraus.As jai padejau rasti ta kava ir ji man padekojo ir pasake-rdquo;Duok dieve,vaikeli,vaikeli,tau geros sveikatosrdquo; O gal stai tokias dovanas ir reikia kitiems dovanoti? Gal reikia sustoti,apsidairyti ir pamatyti,kad kazkam reikia tavo nors tokios,mazos pagalbos.?

vija

2015-10-01 09:10

Na,manau,kad man sekasi,nes daugiau sutinku geru,nuosirdziu zmoniu:)Gal tik as pati ju neivertinu,o gal stengiuos pabegti todel,kad bijau prie ko nors prisiristi ar bijau buti iskaudinta.nezinau...O dovanu gauti tikrai yra smagu-iki siol dziaugiuosi cia man atsiusta rozyte ir sirdele.Gal is tikro uztenka tik sypsenos,padrasinimo ir gero zodzio:)

Roberta

Aš tai savo bendradarbei parnešiau šokolado plytelę, nešu į jos kabinetą, padėsiu ant kėdės, bus gi ir jai smagu, ir man:) visi mes turim gerū žmonių šalia.Manau, kad dauguma yra geri žmonės, tik kai kurie bijo būti gerais, nori būti Kietais:)

vija

As ir manau,kad man nereikia jokiu neuroleptiku:)Gal kazkada ir reikejo?,bet ne dabar.Ir as,Roberta,stengiuos dziaugtis net mazom smulkmenom.Va,dabar ruduo,bet mes pakabinom lesyklele ir pas mus atskrenda zylutes ir taip smagiai sokineja ir ciulba:)Ir mums visiems nuo ju smagu:)Ir dar as supratau,kad turiu visai nebloga darba,nors ir turiu kelis klientus-pikciurnas irrdquo;zanudasrdquo; O gera bendradarbe,Roberta,turi Marija.Tai ji sake,kad dirba su labai gera moteriske.

Roberta

Nereikia Vijai neuroleptikų.Jai reikia nusipirkti rožių, kvepalų ir šypsotis kai eis gatve. Nors ji turi fobijų, bet ji jau pasiilgo žmonių, vadinasi, viskas gerai. Vija, o gal kam netyčia kokią tožę ir padovanotum, na, tai bendradarbei, kuri labai labai gera. Turėtum laimės.

Roberta

o gal ir gerai, kas čia žino tą modelį, kur geriausia.Aš tai truputį bandau koreguotis ir save pagiriu. Ir Jūs, Vija, nepamirškit save pagirti už tai, kad mokat džiaugtis šia diena.Nors jau ruduo, bet aš džiaugiuos jau iš anksto, kad grįžusi namo galėsiu palįsti po antklode su knyga. O kol kas pasidžiaugsiu va tuo, kad dabar pietų metas ir netrikdys telfono skambučiai bei durų varstymas, o aš išgersiu arbatą sau ramiai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių