Leta

2015-10-04 11:10

Matyt ligos įvaro žmogui poreikį filosofuoti, nes susirgus kažkodėl pasikeičia santykiai su kasdienybe. Gal ji nustoja džiuginti, gal darosi sudėtinga prisitaikyti prie rutinos - nežinau. Pasiskaičiau pastarąjį puslapį - visi mes vis apie kažką, ganėtinai abstraktūs. Taip ramiau, nereikia draskyti savo skaudulių, bet ir gyvybės mažiau. Na Violla parašo kartais kaip laikosi katinas:)
Gal pradėsiu rašyti Šančių kronikas. Šiandien pavalgiau vakarykščių barščių ir vakarop trauksiu į moterų klubelį, kuris veikia jau bent trejetą metų mūsų keturių moteriškių pastangomis. Mums sekasi neiškrikti, pasiseks ir tau, Violla

sveikas

2015-10-04 09:10

Sveikinu visus su pasauline švente - paskutiniu šios savaitės penktadieniu. Gero savaitgalio, gero poilsio, atotrūkio nuo kasdieninių problemų ir darbų!

Vienas

2015-10-04 09:10

labas...
Tai lyg ir vadinasi ruduo...
)

Roberta

2015-10-04 07:10

Rašykit, kaip gyvenate? Leta, Adele, Marija, Maja ir kt. Dalinkimės, gal taip bus mums stipriau.Tempkim viens kitą už ausų:)Jaučiu, kad Letai sunkus laikas. Su tom bangelėm reik susitaikyti, atidžiai sekti, kas veda iš proto labiausiai ir stengtis tai išspręsti, kad kitą kartą kažkaip to išvengtume. Man šiandien kiek sunkiau, bet tai vakarykščios įtemptos dienos likučiai, o ir šiandien sunkoka, bet...tikrai žinau, kad tuoj bus gerai:)

Roberta

Vakar, šiandien labai sunki diena, jau net širdį skauda nuo įtampos, o mums, depresikams, labai kenkia įtampa. Labai daug darbų, puolu šen ir ten, vis skamba telfonas, dar kažkas nepadaryta, kažkas kažką pamiršo, ne taip surašėm į ministeriją raštą ir t. t. laukiu to malonumo, kai liksiu viena. Įkvėpsiu gerumą ir atsiplaidavimą, iškvėpsiu įtampą ir rūpesčius, nupirksiu šeimai valgyti, sau rožę:)va, kol rašiau dar spėjau išsiaiškinti vieną nemalonų reikalą. Nu ką padarysi-toks gyvenimas, pilnas visko-kartais sekasi, kartais sunku. Pasibaram, pasiaiškinam, vėl nusišypsom, stengiamės gerbti save ir kitus. Aukštyn nosis, laukia savaitgalis:) Būtinai skirsiu laiko tik sau. Man patinka sekmadieniais nueiti į bažnyčią. Anksčiau net sunku būdavo išbūti, o dabar , atrodo, ten nugrimstu,pailsiu, pabūnu kažkokioje kitoje erdvėje, pasineriu į savotišką meditaciją, žiūriu į tuos kunigo judesius, tą ritualą, kuris verčia širdį atsileisti, jei kas bloga-išvalyti iš dūšios. Paskui-sekmadinio pietūs, kažkas saldaus:) Tos švarios ceremonijos nušvarina ir sielą, o kai viduj tvarka, tai ir išorinis gyvenimas kitaip nušvinta.

Maja

Keista gal bet iš tavęs sveikiem verta pasimokyti

Roberta

2015-10-04 06:10

pagalvojau, kad visgi įdomu, kaip aš atrodau Čia:)) gal galite parašyti, kokias mano savybes pastebėjote geras ar blogas. tiesiog įdomu:)) neseniai tokį testą dariaus, ten buvo tokia užduotis - paprašykite, kas kas pasakytų 5 jūsų geriausias savybes ir blogiausias, bet...neišdrįsau kieno nors paprašyti.kažkaip atrodo, kad geras jei rašys, tai bus neteisybė, o blogų neišdrįs:))Pirkau anądien knygą rdquo;5 depresijos gydymo raktairdquo;, tai dabar skaitau, visai nebloga, nes be didelių filosofijų, konkreti, irgi su užduotimis. Pvz. nurodo susidaryti dienai planą A - būtinų atlikti darbų ir planą B - nebūtinų. aš tai padariau taip - planas A- ką atliksiu, kas būtina, kad jausčiau, kad padariau ir užsidėjau pliusiuką, pvz.,susitvarkyti spintą, t. y. ką Reikia padaryti ir B - tai ką padarysiu dėl savęs, kas malonu, ko aš Noriu, pvz. pagulėti vonioje su druskomis. Okey, prirašiau aš čia nuo pat ryto:)) einu vykdyti plano A pirmo punkto - išlyginti skalbinius.

Roberta

2015-10-04 05:10

Kas aš?:) Moterėla viena, bandanti gyventi:)Tokia pati, kaip ir visos.Galvoti, jausti tai reikia, gyvenimas verčia, ypač depresija.Juk ji mano mokytoja:)

Roberta

Aš antri, o gal treti metai ieškau striukės žieminės, nes paltuką turiu, bet reikia striukės, nes kartais gi lyja žiemą, o ir šiaip kokioj kelionėj patogiau, bet nerandu. Visos jos man kažkokios negražios, tai išpūstos, tai bespalvės. Turiu vieną tokią, kuriai 15 metų, tai niekaip jos nepametu, ji man tokia reikalinga:)))Aš anądien Akropoly pirkau tokį kaip sarafaną. Taip atsibodo į darbą su tais kostiumėliais, su ta uniforma. Visa laimė, kad yra toks dalykas kaip papuošalai. Tai galima kiek pažaisti:))

Roberta

Skaitau Jus ir piešiu vaizduote realius žmones. ne tiek išvaizdą, kiek charakterius, gyvenimus. Iš tų kruopelyčių lyg puzzle padėlioju. Nors tai nesąmoningai, netyčia, nes visai nesistengiu ką sužinoti ar spręsti ir nutarti. Man patinka rašyti ar skaityti ir negalvoti, ką apie tave pagalvos ar kaip pasirodysiu, o ir apie kitą nesudarinėti CV dvasinio ar fizinio, bet visgi kažkas lipdosi lyg:)) Kartais ilgiau pamąstau apie tą žmogų, kartais šmėkšteli mintis apie tą. Šiaip tai daugiau skaitau mintis, o ne tai, ką kuris parašė. Tad nicai ne taip jau svarbu, tačiau kai tie patys veikėjai vis, tai jau imi kreipti ir į nicus dėmesį ir formuoti portretą.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių