2015-10-04 13:10
kaip įdomu apie save girdėti, t.y. skaityti:)) Mielai priimu visus neigiamus ir teigiamus nusakymus. Nes iš tikro tai kartais iš šono geriau matosi:)) Žinoma, vertinimai negali būti kažkokie objektyvūs labai, ne mokslo tyrimai juk:)) Ir nuo vertintojo požiūrio irgi priklauso, nes , pvz., koks spontaniškumas vienam atrodo lengvabūdiška ir neigiama savybė, kitam žavinga, teikianti gyvenimo šarmo.Kad kategoriška esu, tai kažin, nes, manau, ir draugė taip sako, kad tolerantiška ir sugebanti atleisti greit. O daugiau su viskuo sutinku. Keisti tai tikrai esu bailė, mučinu mučinu vieną idėją ilgai, kol ryžtuos, mąstau permąstau, kol pavargstu ir paskui galiu vieną rytą op ir padaryti nei iš šio, nei iš to, rdquo;ant smūgiordquo;, matyt, kai jau pribrendę ir perbrendę būna.bet toks ilgas apgalvojimas tai nelabai gerai, nes taip daug praleist galima gyvenimo teikiamų gerų momentų. Vi man atrodo, esi labai stipri moteris, daug gyvenime patyrusi, protinga, realistiška. Zunda lyg nusodinta, matyt, ligos, bet turinti užsispyrimo, gali supykti, kad oi:)) mąsto taip ramiai, lyg iš tolo pažiūri pažiūri, pagalvoja,paklauso, bet prie savo pasilieka, turi savo nuomonę:))Violla, nors žinau, kad vyresnė už mane, bet kai skaitai, atrodo, kad jaunesnė, t. y. kad jauna, tokia su idealizmu, siekiu, svajoklė, vienišė, moka su jumoru pažiūrėti, kitus jaučia, atkreipia dėmesį į kito parašymą, nuotaiką, bendraujanti, ras gerą žodį, gera, tik kartais noriu barti, kad savęs gaili ir valios trūksta. Veta tai velnio boba:)) kai rėš, kai pasakys, kai padarys.Kovotoja. Susvyruoja, sustingsta ir vėl eina cypadama ir inkšdama, keliais ir lakūnėm kruvinom šliaužia. bet šliaužia, o kartais tai net šuoliuoja vėliavą iškėlus ir kitus šaukdama. Žavinga, gaila, dingo kažkur. man regis, ji jauna, graži(kažkodėl atrodo, kad graži kūnu ir siela), irgi nepasiduodanti, siekianti grožio, turinti rašytojos talentą. Vienas tai čia šmėkšteli, tarsteli kažką iš Aukščiau, nužvelgia išminties žvilgsniu, taip tingiai, ramiai, kiek atsainiai, tačiau dūšios geros turi, protingas. Aivaruks pasimetęs mažuma, sutrikęs, bet geras vaikis, trūksta tvirtesnio pagrindo lyg,valios, protingas, ale neišnaudoja savo mąstymo.turbūt liga, išgyvenimai nuvargino, bet vis vien noris, kad susiimtų labiau, tvirčiau žengtų, su jėga, valia.Virga - dūšios žmogelis, su savitu požiūriu, gražiu ir kilniu, bet tik aš bent sunkiai įsivaizduoju jį realizuojant realiam gyvenime, bet tai čia mano bėdos. na, čia mano įsivaizdavimai. Šiaip specialiai tai nestudijuoju ir neanalizuoju žmonių, tik bendra tokia jausena.