doppelgänger

2015-10-05 15:10

www.youtube.com/watch?v=aa3rBVb3v4g

Ši nuoroda gali pasirodyti keista. Turiu šiek tiek literatūros apie žmogaus mąstymo radikalias būsenas, net apie gyvenimo ilgį, priklausantį nuo mąstymo:))

www.Roberto...

Vat, pamiršau:))

doppelgänger

2015-10-05 13:10

Zundai

Ech, laukiau laukiau didybės manijos, o ji nepasirodė. Maniau lengviau gyventi bus su ja:) Taigi, pradedu nuo pradžių: sėdžiu aš prie geldos ir laukiu auksinės žuvelės:)

daiva

2015-10-05 10:10

Turbūt man nesuprantama ši tema,o gal čia visi labai tikintys?Aš tikiu tuo,ką matau,nors susimąstau,kad yra karkas Aukštesnis.

laima

2015-10-05 06:10

Laba diena, Raminta,Violla ir kiti - atsitiktinai atradau si puslapi, bet juk nieko nera atsitiktinio, ar ne? Dekoju uz labai teisingas mintis.Labai prasau, parasyti man nors pora zodziu i mano e-mail : laivai13@yahoo.com ir tada as bandysiu Jums parasyti nuoroda del alternatyvios medicinos depresijos gydymui. Pagarbiai, Laima

daiva

2015-10-05 06:10

Laba diena,bičiuliai.Paskaičiau jūsų šiltą bendravimą ir nutariau parašyti,tiksliau paprašyti pagalbos.Aš sergu išsėtine skleroze,mane vargina nuolatinis galvos skausmas,silpnai vaikštau.Visą tai lydi depresija.Bandžiau vartoti vaistų,bet daugeliui alergiška.Patarkit,kaip nusiraminti savo jėgomis? Būsiu labai dėkinga.
Sveikatos ir ir geros nuotaikos visiems!!!

violla

2015-10-04 19:10

Tiksliai, kaip seniai gyriausi apie savo Leopoldą. Priminė Leta. Ką ten girtis, tiesiog, reiktų imti pavyzdį rdquo;o man - viskas dzinrdquo;.. Jokių filosofijų.

violla

2015-10-04 18:10

Ir kokia čia tyla-katastrofa! Per LNK rodo meninį pakso filmą...jurgutėliau..Tai ką, negi, tie aktoriai, kaip Šurna ir kt. visai jau duonos neturi? Paskutinė pasaulio pabaiga...

violla

2015-10-04 18:10

Ne taip jau ir tylu: paskutiniu pranešimu pranešta, jog bobų vasara ateina!

Roberta

2015-10-04 13:10

kaip įdomu apie save girdėti, t.y. skaityti:)) Mielai priimu visus neigiamus ir teigiamus nusakymus. Nes iš tikro tai kartais iš šono geriau matosi:)) Žinoma, vertinimai negali būti kažkokie objektyvūs labai, ne mokslo tyrimai juk:)) Ir nuo vertintojo požiūrio irgi priklauso, nes , pvz., koks spontaniškumas vienam atrodo lengvabūdiška ir neigiama savybė, kitam žavinga, teikianti gyvenimo šarmo.Kad kategoriška esu, tai kažin, nes, manau, ir draugė taip sako, kad tolerantiška ir sugebanti atleisti greit. O daugiau su viskuo sutinku. Keisti tai tikrai esu bailė, mučinu mučinu vieną idėją ilgai, kol ryžtuos, mąstau permąstau, kol pavargstu ir paskui galiu vieną rytą op ir padaryti nei iš šio, nei iš to, rdquo;ant smūgiordquo;, matyt, kai jau pribrendę ir perbrendę būna.bet toks ilgas apgalvojimas tai nelabai gerai, nes taip daug praleist galima gyvenimo teikiamų gerų momentų. Vi man atrodo, esi labai stipri moteris, daug gyvenime patyrusi, protinga, realistiška. Zunda lyg nusodinta, matyt, ligos, bet turinti užsispyrimo, gali supykti, kad oi:)) mąsto taip ramiai, lyg iš tolo pažiūri pažiūri, pagalvoja,paklauso, bet prie savo pasilieka, turi savo nuomonę:))Violla, nors žinau, kad vyresnė už mane, bet kai skaitai, atrodo, kad jaunesnė, t. y. kad jauna, tokia su idealizmu, siekiu, svajoklė, vienišė, moka su jumoru pažiūrėti, kitus jaučia, atkreipia dėmesį į kito parašymą, nuotaiką, bendraujanti, ras gerą žodį, gera, tik kartais noriu barti, kad savęs gaili ir valios trūksta. Veta tai velnio boba:)) kai rėš, kai pasakys, kai padarys.Kovotoja. Susvyruoja, sustingsta ir vėl eina cypadama ir inkšdama, keliais ir lakūnėm kruvinom šliaužia. bet šliaužia, o kartais tai net šuoliuoja vėliavą iškėlus ir kitus šaukdama. Žavinga, gaila, dingo kažkur. man regis, ji jauna, graži(kažkodėl atrodo, kad graži kūnu ir siela), irgi nepasiduodanti, siekianti grožio, turinti rašytojos talentą. Vienas tai čia šmėkšteli, tarsteli kažką iš Aukščiau, nužvelgia išminties žvilgsniu, taip tingiai, ramiai, kiek atsainiai, tačiau dūšios geros turi, protingas. Aivaruks pasimetęs mažuma, sutrikęs, bet geras vaikis, trūksta tvirtesnio pagrindo lyg,valios, protingas, ale neišnaudoja savo mąstymo.turbūt liga, išgyvenimai nuvargino, bet vis vien noris, kad susiimtų labiau, tvirčiau žengtų, su jėga, valia.Virga - dūšios žmogelis, su savitu požiūriu, gražiu ir kilniu, bet tik aš bent sunkiai įsivaizduoju jį realizuojant realiam gyvenime, bet tai čia mano bėdos. na, čia mano įsivaizdavimai. Šiaip specialiai tai nestudijuoju ir neanalizuoju žmonių, tik bendra tokia jausena.

zunda

2015-10-04 13:10

Tai kad labai didelio proto nereikia, kad atskirtum pliusus nuo minusu, na, nebent bunant labai vienpusisku.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių