2015-10-09 12:10
Kodėl neįtikina? Šiaip tai aš nieko nenoriu įtikinti, tiesiog kalbu, kaip man tą dieną atrodo ir tiek:) Bet šiaip įdomu -kas atrodo netaip Jums. Nes labai įdomu kitų nuomonė, juk taip randam greičiau tiesą, kai kalbamės, ir ne tik palaikom viens kitą, bet ir pakritikuojam. Jo, man irgi kažkada atrodė, kad džiūgauti yra banalu, kad tie, kurie rimti ir liūdni, lyg kažkokie solidesni, daugiau supratę gyvenime.Dabar man atrodo, kad jei žmogus moka džiaugtis visokiom smulkmenom,dideliais ir mažais dalykais-tai yra išmintinga. Nors kai būna sunku, tai tas kito džiūgesys net skaudina, nes jauties kaip neįgalus šalia. Kai kitas depresijoje gilioje tarsi yra nemandagu džiūgauti ir kviesti džiaugtis gyvenimu, nes paprasčiausiai anas žmogus yra nepajėgus ir tiek. Bet jei ištisai kartu imsi liūdėti, vėlgi-taip ir nuskęsti galima visai.Aš tai jaučiuosi tarsi oro įkvėpus, tai noris džiaugtis, nors suprantu, kad tai gali ir keistai atrodyti. Bet gal čia kaip tam žmogui, kuris iš uždaro kalėjimo išėjo ir nesitveria kailyje pamatęs žalią žolę:)