Marija

2015-10-15 06:10

Remerona naudoju ir as, bet kaina be kompensacijos apie 40 litu (neseniai pirkau)

Roberta

2015-10-15 04:10

Na ir kam dabar Jums tie vaistai, Violla, taigi jaučiatės neblogai, dirbate ir kt.Juk vaistai laimės nesuteiks, o pakentėti gi galima, jei kuri diena bjauresnė.Mažiau gilinkitės į savo būsenas.Daugiau veiklos ir judėjimo, darbo fizinio , protinio, malonumų šiokių tokių susikurti ir pabanguojant galima gyventi. Manau taip.

violla

2015-10-15 04:10

Labas rytas. Pasidalinkite patirtimi: ar esate kas nors po 1-1,5 metų grąžinę buvusius antidepresantus/vėl pradeję naudoti/. Aš pradėjau vėl fevariną, kuris mane kazkada l. gelbejo ir buvo efekt., bet vėl pasireiškė tie patys šalutiniai siaubingi reiškiniai. Matyt, juos buvo org. pamiršęs t.y. kepenys. Bet gal vėl bus efektyvūs, kaip kadaise. Fui, vėl ta šlykšti pradžia...Iki.

violla

2015-10-14 21:10

Nu, va :)..
Netikiu, kad visi miega:)

zunda

2015-10-14 20:10

Va, nors viena karta ir as laiku ir vietoj parasiau :) Dekui uz grazius zodzius, bet liudesio nemoku isgydyti.Bet tu ir pats su juo susidorosi.

zunda

Gaila, kad dabar nera viollos, ji turetu paaiskinimu sia tema.

zunda

Labai tikiu nuojauta, ypac savaja, tik mane kartais tai gasdina. Buna situaciju, kad as kaip kokia varna iskarksiu garsiai ir po to atsitinka, tai dabar stengiuosi garsiai nesakyti savo nuojautu.

zunda

Aisku, kad reikia viska isgyventi, ar kaip tu gera zodi pasakei isjausti, juk po to slopinimo ar blokavimo vis tiek kada nors issiverzia. Ir dar su didesne jega.

Roberta

2015-10-14 18:10

Dina, gal nepulk prie tų vaistų. Aš tai grįžusi tuoj prisidegioju žvakių:) Prisipirkau gražių:) Įlysti į lovą ir skaityti, dirbti kokį rašto darbą-gi taip faina. Tie vaistai išderins nervų sistemą. Manau, kad jie rekalingi, kai jau labai blogai. Gal griebkis kokių naujų dalykėlių, kokių rankdarbių ar ko. Man tai visai gerai rudenį ir žiemą. Kaip bus gera slidinėti. Čia gal Tau tik laikinas liūdnumas, ne depresija tikroji, tai kam žaloti save tais vaistais. Na, bet žmogus pats renkasi...

Dina

2015-10-14 16:10

na toks metų laikas jau varo mane į neviltį, baigėsi visos pramogos lauke, atsikeli - tamsu, grįšti iš darbo tamsu, ir namuose šalta, brr..taip ir niūrios mintys netrunka apsėsti. Ketinu eit pas gydytoją, prašyt kokių lengvų antidepresantų, kaip nors išsilaikyti iki Naujų metų. Norėčiau GURU paklausti, gal jis kokį vaistą pasiūlytų, nes mano gydytoja, deja, deja..jau minėjau, kad tris metus su jos žinia vartojau Xanax, ir dar toliau būčiau vartojus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 21 ir 0 svečių