Smalsuole

2015-10-19 15:10

kokią knygą??

zuikis

2015-10-19 15:10

Filologe - auu?

raminta

2015-10-19 14:10

Zuiki,jei panoresi parasyt, tikrai labai susidomejus skaityciau-savitas_stilius@yahoo.com
As tai dar pagalvojau , kad mano pusseseres yra tikrai tikincios, dievas negali jas taip bausti , ir jos geros, draugiskos, niekam nepadare nieko blogo.Bet kazkaip kvaila butu jom pasakyt , kad vaziuotu pas koki ziniuoni , kuniga ar ekstrasensa, kad nuimtu , ar sumazintu ta prakeikima,o gal likima.

raminta

noriu tiesiog patarimo ar dar ko nors...papasakoju trumpai tikra ivyki.Galiu isdestyti ilga istorija , bet jums pabos skaityti.
Mano tevo sesers gyvenimas.Istekejo , pagimde 5 vaikus.Prasidejo bedos.Po automobiliu pateko uosve , zuvo , po to vaiku ir vyro koju , ranku luziai, veliau vyra uzgriuvo medis , sumuse galva, ko pasekme po keliu metu issivysciusi depresija , nuotaiku kaita.Gulejo kokia pora metu lovoj , nenorejo nieko ir net nusikalbedavo.Po to vienas sunus nalaimingo atsitikimo metu ausizalojo , po keliu menesiu mire.Veliau stebuklingu budu vyras pasveiko, viskas buvo neblogai.Praejo gal pora metu ir staiga mire dukte.Po metu mire pati moteris.Praejus nepilnai porai metu mire kitas sunus.Laidotuves buvo pries menesi.Per laidotuves mirusiojo zmona pasake , kad su jos vyro mirtim baigsis visos bedos ir jau viskas bus gerai.Nepasitvirtino.Treciadieni tevas vaziuodamas dviraciu pas sunu i kapines, papuole po automobiliu.Dabar guli reanimaciniam palaikomas aparatu, gydytojai vilties neduoda jokios.Liko dar dvi dukros , mano pusseseres.Jos bijo , nezino kurios dabar eile.As nemoku nei guosti, nei ka patarti , nei nieko , pasimetus , gal cia reikia jau ne kokiu maldu ar kunigo , gal koks prakeiksmas.Sako jis dingsta po 7 metu.Tai tuoj bus 7 metai kai mire pirmas sunus...

zuikis

Kame tas dziaugsmas?

zuikis

2015-10-19 13:10

niekur nesiruosiu gultis. Dieniniam man buvo gera. Keisti ir geri zmones! O dabar esu cia.Malonu matyti jus. O tai as cia is ties grybavau:)

zuikis

Sveiki!

vija

Labas:)

zuikis

2015-10-19 12:10

Dabar as zuikis. Tik nenoreciau, kad kas naudotusi mano vardu.
Labas Vija!
Labas Filologe!
Labas Zilvinai!
Sveiki kiti!

zuikis

2015-10-19 10:10

Dabar ziuriu ir klausau DVD King Crimson, seni ir nuostabus hipiai. Kai kas juos vadina rdquo;progresiviu rokurdquo;.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių