Roberta

2015-10-22 05:10

dėl žodžio išprusti - tai reikštų išeiti iš prusų, pavz. tapti lietuviu ir pan. arba gal čia praleista s , tai būtų išsprusti - irgi iš kažkur išsivaduoti, pabėgti.o dabartinės lietuvių kalbos žodynas aiškina: apsišviesti, išsilavinti . na, tai liaudies ir mokslinė etimologija gan panaši:)))))

Roberta

kaip suprantu, kaimynas yra kažkoks senas forumų veikėjas, tačiau aš tai nepažįstu.iš vyrų, pamenu, buvo toks sveikas, vienas, daugiau nepamenu.nors...tiesą sakant visai man tai nesvarbu, neseku pagal nicus, nestudijuoju, nestebiu, o į kitus forumo kambarėlius beveik neužsuku.
Oras toks romantiškas, lyja, ėjau per parką, lapai po kojom, gražiai apšveista.koks gražus tas gyvenimas, kiek jame daug visko gero ir gražaus pilna, tik mokėk pastebėti, nepraeiti šiaip sau, nepastebėjus, neįsiklausius....pas mane ant palangės žydi kinrožė ir orchidėja - irgi TOKS grožis.artėja savaitgalis, mąstau, kad reikia ryt į vilnių, nežinau, tingiu ar ne ten lėkt, gal reiktų, kokias parodas aplėkčiau, kokią kaivinę aplankyčiau, į einančius žmones pažiūrėčiau.žinia- žmogus iš kaimo, reik kartais miesto:)))

Roberta

O ką davė tai Jums, Leta.Aš nieko apie tai nežinau.Ačiū, Vienas, tuoj paskambinsiu:)Galvoju, kad kol kas dar miegate:)

doppelgänger

2015-10-21 22:10

Vėl prie filmo prilipęs buvau. Nu, ligotas šiuo atžvilgiu:) Nėr vakaro be cinemos:) Filme buvo panaudota dead can dance ir cocteau twins muzika, prisiminiau, kai man 20 buvo. Nu, buvo. Dabar kitaip, dabar padavai b. eno,j.hassel ir panašius ambiento veikėjus.

Ką čia apie muziką kliedžiu. Vat sapnų tematika tikrai įdomi. Nesusiduriu su pranašingais, bet sapnų korekciją gyvenimui jaučiu. Įdomiausia, kai sapne atsibundi, atsiranda sąmonės dalis. Keisti dalykėliai. Jeigu kas prisiskaitęs apie valdomus sapnus, tai į tą pakopėlę neįšokau, bet būtų įdomu. Tikiuosiu, kad neskleidžiu kliedesių.

stuburas

2015-10-21 17:10

Depresija pasaulyje neegzistuoja. Yra tik šio pasaulio nepriėmimas bei didelis ego. Ji lengvai šalinama. Žr. www.sogun.lt. Sėkmės

violla

2015-10-21 15:10

Labas:) Visiems. Ir namiškiams, ir kaimynams.

zunda

2015-10-21 13:10

Jau taip ipratau rasyti - pirma vardas to, kuriam rasau :)

vi

2015-10-21 08:10

Na, ir kur dingo žmonės, rašantys ilgus tekstus, demonstruojantys savo išprusimą bei neturintys jokio šarmo? :)

Roberta

2015-10-21 08:10

Na, jei tai raminnantys, tai, aišku, prislopina, tampu mieguista ir tiek, bet nerimas ir liūdesys vis vien prasismelkia ir panika netgi prasismelkia. Dabar negeriu tokių. O antidepresantai tai turėtų gi kelti nuotaiką, darbingumą, bet to tikrai nejutau dėl vaistų.kaip buvau baloj, tai buvau toliau, nors gėriau vienokius, kitokius, trečius. Nuo poros vaistų tai sukos galva, dar labiau ėmė panika, jaučiau, kad esu nenormali, pakilo pyktis nemotyvuotas. dabar geriu tik minimalią dozelę antidepresantų. Bet tai tik iš baimės, iš mažos vilties rdquo;kad gal gi ir padedardquo;. Jei jums taip gerai padeda, tai ir gerkite, svarbu į gera eitų. Antidepresantai gi nesukelia priklausomybės. O raminantys..aš geriu dabar žoleles, arbatas vakare.

Roberta

2015-10-21 07:10

Manau, kad geriausia gerti vaistus ir ieškoti priežasties. Taip, aš irgi pagalvoju, kad tik jei remsiuos vaistais ir galvosiu, kad tai cheminė reakcija-bus lengva save užliūliuoti, pateisinti ir jaustis amžina auka. Taip ir likti.Juolab kad vaistų poveikio aš taip ir nejutau, bet geriu dėl visa ko, kad pliusiuką pasidėčiau, kad VISKĄ darau:) O šiaip, manau, reikia rasti priežastis. Galbūt atrasti kitus gyvenimo tikslus, galbūt dvasinis kelias suteiktų atsakymus,kitas prasmes atskleistų, bent aš tai bandau daryti.Nors tai nelengva labai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių