Roberta

2015-11-01 18:11

kas dabar čia supaisys, kur čia mes save apgaudinėjam , o kur ne..tiesiog gyvenkim ir mažiau sukim galvas. taip besukant jos nusisukti gali:) esate nuostabūs žmonės, tik patys to nežinote.trūksta meilės sau, patikėti tuo, kad esi geras toks, koks esi, šiam pasauliui mes visi tobuli-sergantys, sveiki.aš tikiu, kad galiu daug ką pati susikurti, bet kartu pasitikiu, kad Kažkas mane apsaugoja.kad siųsdmas šiandien man tai, kas nėra malonu, apsaugo nuo dar didesnio blogio.MARIJA, KAIP JUSM SEKAS? LETA-KŪ KŪ, KUR ESATE?

Roberta

2015-11-01 17:11

Melskis ir viskas ir jokių svarstymų-tikiu, netikiu, yra , nėra ir t. t. kas svarbiau-būti laimingu ar teisuoliu?Dažnai reik elgtis ne protaujant, o iš inuticijos, o kartais net mechaniškai. Nes protą tiesiog reikia atpalaiduoti kartais . Ir pasitikėti Visata, Dievu, Galia ar dar kuo.Atsiduoti ir tiek. Šiandien buvo labai neramu, nes pakliuvau į blogą situaciją darbe. Galvojau-ką daryti, kaip nuspręsti, kur bėgti, ką keisti. Ėmė panika ir baimė. Tada sustojau prie lango ir žiūrėjau į krentantį sniegą, ir galvojau-kad pasiduodu, atsiduodu kaip ta snaigė-krentu ir pasakiau -ak, Dieve, tu mane sukūrei, tai ir pasirūpink manim, sugalvok už mane, nes aš nežinau. Ir nurimau, ir panika pasitraukė, ėmiau pamažu atpainioti mintis ir tapo lengva. Žinau, kad jei įtempsiu pernelyg protą, mintis, neleisiu vidiniam įtemptam siūlui atsileisti, bus blogai. O tada gali blgai baigtis. O juk aš atsakinga už vaikus, už tėvus, už save, už mane mylinčius žmones, aš negaliu ištyžti, išprotėti ir t. t. Ryt daug dirbsiu fiziškai, judėsiu, kepsiu kugelį:) išsigydisiu per savaitę apdaužytą sielą, užglaisytsiu žaizdas.o kitą savaitę gal bus geriau tam mano darbe.Gal išeitis ateis pati, savaime, o gal spręsiu. Bet šiandien aš rami ir linksma.

Roberta

2015-11-01 17:11

Na, nežinau, ma regis, guru nori būti kuo nors ypatingas labai ir per mažai dirba, tai prisigalvoja, prisvaičioja. Labai gerai padeda nuo pragaro fizinis darbas ir malda. Užtikrintai veikia. Kai jaučiu, kad priartėjo pragaro garavimas, labai karštai meldžiuosi ir labai sunkiai fiziškai dirbu. AQnksčiau tai balškydavausi, ardydavausi, ieškodavau atsakymų ir taip dar blogiau. Kai gerai padirbu, nušvinta pasaulis, kai atsikvepiu. Labai gerai veikia nuo sielvartingų savęs ir pasaulio analizavimo, kas veda į aklavietę tik ir tikrai į pragarą.baikim savęs gailėti ir apie tai aptarinėti, geriau kažką nuveikti.Buvo štai anądien labai sunku, tai bėgau bėgau ratus stadione, kol šlapia buvau, per jėgą, su rauda. Kai išlindau iš dušo, nusišypsojau sau veidodyje ir pasakiau-aš tave myliu.o tada jau ir vaiką apsikabinau, ir draugei paskambinau.Sugrįžau į gyvenimą, tpsknt:)

vi

2015-11-01 14:11

Zunda turbūt vėl knygose paskendo. Nenuostabu, kad po to rašyti nesinori - palyginti su knygom, nuosavos žodžių dėlionės jau gaunasi kaip ir ne tokios grakščios... O gal kokios bėdos užpuolė?

Roberta

2015-11-01 13:11

Nu gerai, guru, tu esi ypatingas-esi pragare, tik tau vienam šiam pasauly taip sunku.

Roberta

Na, tai tu kalbi apie tą patį pragarą, kurį visi mes čia rašantys jaučiam, jautėm. Depresija, neviltis, skausmas, nerimas, baimė, tarsi eini iš proto, nėra jėgų ir t. t.

guru

Bet as niekam nelinkiu ten atsidurti:)!!!

guru

2015-11-01 12:11

Dalinai as jame.Tai yra kai istikruju nera jokios vilties,tikejimo ir meiles,bet daugelis zmoniu jaucia vilti kai kasnors atsitinka blogo,bet buna,kad viltis,tikejimas yra tik iliuzija.Musu psichikoj yra gamtos instaliuota,kad ir kas beatsitiktu,jausti vilti,bet kartais tai buna tik iliuzija.Ir dar.Tik patyrus kas yra tikrasis pragaras,galima suprasti kas tai yra.

vi

Vieną dalyką sugalvojau - kūryba. Kūryba man yra viskas, kame pasiekiu tobulybę. Pvz., plytelių valymas virtuvėje nėra kūryba, nes jos jau tiek priėdusios, kad niekada nebus tobulos. Tą patį galėčiau pasakyti apie savęs rėdymą ar dažymą...

Roberta

O jau tu , guru, mat žinai, kas tas pragaras:) nu tai papasakok:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 19 ir 0 svečių