2015-11-01 17:11
Melskis ir viskas ir jokių svarstymų-tikiu, netikiu, yra , nėra ir t. t. kas svarbiau-būti laimingu ar teisuoliu?Dažnai reik elgtis ne protaujant, o iš inuticijos, o kartais net mechaniškai. Nes protą tiesiog reikia atpalaiduoti kartais . Ir pasitikėti Visata, Dievu, Galia ar dar kuo.Atsiduoti ir tiek. Šiandien buvo labai neramu, nes pakliuvau į blogą situaciją darbe. Galvojau-ką daryti, kaip nuspręsti, kur bėgti, ką keisti. Ėmė panika ir baimė. Tada sustojau prie lango ir žiūrėjau į krentantį sniegą, ir galvojau-kad pasiduodu, atsiduodu kaip ta snaigė-krentu ir pasakiau -ak, Dieve, tu mane sukūrei, tai ir pasirūpink manim, sugalvok už mane, nes aš nežinau. Ir nurimau, ir panika pasitraukė, ėmiau pamažu atpainioti mintis ir tapo lengva. Žinau, kad jei įtempsiu pernelyg protą, mintis, neleisiu vidiniam įtemptam siūlui atsileisti, bus blogai. O tada gali blgai baigtis. O juk aš atsakinga už vaikus, už tėvus, už save, už mane mylinčius žmones, aš negaliu ištyžti, išprotėti ir t. t. Ryt daug dirbsiu fiziškai, judėsiu, kepsiu kugelį:) išsigydisiu per savaitę apdaužytą sielą, užglaisytsiu žaizdas.o kitą savaitę gal bus geriau tam mano darbe.Gal išeitis ateis pati, savaime, o gal spręsiu. Bet šiandien aš rami ir linksma.