Roberta

2015-11-04 06:11

Man depresiją irgi sukėlė labai didelis praradimas, vertybių išsimušimas iš po kojų.Puoliai į reziganciją, visišką apatiją, įsijaučiau į savigailą, praradau pasitikėjimą savim, pasauliu, žmonėm. Paskui ir kūnas jau lūžo.Ir dabar nelengva, bet nepasiduodu:) Mąstau, kurie įsitikinimai mane tempia atgal raizgo kojas, rankas, sąmonę.O kas galėtų pakelti, suteikti jėgų, darbingumo. Čia visas kompleksas pastangų, labai sunkių. Bet, manau, tik taip galima keistis, keisti savo savijautą, atrasti pusiausvyrą, palaimą .

viva

As galvoju,kad kiekvienam savas kelias pasveikimo link.Ir nuostabu,kai zmogus ta kelia atranda.Depresija tai tikrai ne vien kuno liga,tai didzioji dalis sielos liga.Jos vaistais nepagydisi.Jei jums uztenka savianalizes ir galit gyvent be vaistu - labai saunu,as netgi jums baltai pavydziu:)Nenoriu but kankine,noriu but sveika,bet tiesiog sielos zaizdos per daug gilios,kad jas butu galima lengvai isgydyt.

Roberta

ką aš žinau, bet aš nemačiau, nepažįstu nei vieno žmogaus, pagijusio vaistais.Tikiu, kad yra, puiku, kad padeda, bet aš tokių nepažįstu, negirdėjau. Tos depresijos kyla nuo įvairių priežasčių. Aš irgi griebiaus vaistų, išbandžiau kelias rūšis ir taip tąsiausi pas gydytojus 4-5 metus. Nei iš vietos. Vis ta savigaila, vis ta bejėgystė, nerimas ir visos kitos puošmenos. Tik dabar pradedu kilti, sunkiai, bet kylu, mokydamasi iš savo klaidų. Viskas yra mintyse, požiūryje, įsitikinimuose.Matyt, jie klaidingi, jei skauda, matyt, reikia pažiūrėti-kas už kito kampo:)Čia tokia mano nuomonė. Bent man tai kentėti labai atsibodo, tai ir ieškau savo mąstyme ir poelgiuose netikusių dalykų ir bandau keistis. Sunku, žinoma.Sako, charakteris lemia likimą...Ir tik mintis paverčia blogį gėriu, vargetą turtuoliu, nelaimingąjį-laimės kūdikiu.Viskas yra tobula šiam pasaulyje, nėra aukų, yra tik savanoriai jomis būti, tik mūsų pasirinkimai lemia.

zunda

2015-11-03 22:11

D

Taip, kiekvienas savo likimo kalvis, ir aš buvau prastas kalvis, nemokša, nusikaliau patį prasčiausią modelį. Dabar belieka laukti, kada viskas subyrės, nueis po velnių. Tikiuosi, kad tuo ir baigsis viskas, nes negarantuoju, kad gavusi šansą dar kažką nuveikti, dar blogiau nepadarysiu.

O pažiūrėjusi klipą vėl noriu skristi, jei ne lėktuvu, tai nors parasparniu. Ech, užsisvajojau....

Normalūs žmonės jau antrą sapną sapnuoja.... :)

violla

2015-11-03 21:11

Na, va..atėjau panaktinėt, o jūs jau lovose:)
Aš prieš miegą paprašau, kad nebūtų jokių sapnų. Labai jų nemėgstu, net spalvotų. Ir, beveik, nebūna. Kažkas išgirsta..

zunda

2015-11-03 21:11

Vienas šaukštas deguto sugadina visą statinę medaus. Teisingos tos lietuviškos patarlės.
........ir neberašo niekas.

zunda

2015-11-03 20:11

Viskas, dabar tikrai migruoju i lova. Labanakt.

zunda

Ir kodel mes pries miega svarstome tokius rimtus klausimus ? Man tai ne i gera, garantuoti sunkus sapnai.

zunda

O dabar paklausiu tiesiai - koks skirtumas kaip ir kur naudojami ivairus terminai. Mano savijauta nuo to nesikeicia, deja

zunda

O ! dar viena nemiega :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių