zunda

2015-11-05 21:11

Radau straipsni rdquo;kokia depresijos prasmerdquo;, pusl. balsas.lt, pasirodo, kad depresija turi prasme.

viva

2015-11-05 19:11

Butinai reiks pabandyt.Siandien isvis apniko toks jausmas - nieko nebenoriu,tik lovoj gulet,atrodo viskas beprasmiska,nebeturiu jegu kovot.Bet prisileidau vonia karsto vandens(mane tai labai ramina),pasiemiau savo megstama zurnala,suvalgiau plytele sokolado ir vel atsirado optimizmo.Dar skaiciau apie akupunktura,daug geru atsiliepimu apie ja.Gal kas bandete?

zunda

2015-11-05 18:11

Nuolat guostis ir aimanuoti nereikia, bet slepti, kad blogai jautiesi, irgi ne iseitis. As darau sia klaida - niekas net neisivaizduoja kokios mintys sukasi mano galvoje, nes rdquo;gyvenu gerairdquo;, bet viduje tiek prisikaupe, kad sprogimas neisvengiamas.

2015-11-05 16:11

Gal kam reikia vaistu Coaxil, Cymbalta, Fluanxol, Valdoxan? Atiduosiu. Parasykit ir susisieksim. Email: MDA@one.lt

Leta

2015-11-05 14:11

Man tai patarimai padeda tik konkrečiais klausimais, o į klausimą kaip gyventi patarimai neduoda. Aš noriu nuoširdaus bendravimo, atvirumo, bet tokioje erdvėje nelabai gaunasi, Patiktų man susitiknėti psichologinės pagalbos grupėje.

Roberta

Aš tai čia jau paklodes prirašiau, jau naujo neturiu ką pasakyti, bus įdomu, kai nauji žmonės pasidalins savo patirtim, kaip sekasi. Aš jau save ir sveika laikau. Beveik. Na, yra niuansai, bet esu gerokai stipresnė, nei buvau prieš metus, dvejus. Labai daug visko perėjau ir vis dar mokaus save ir kitus suprasti.

viva

tai zinoma kad neatejome cia skandintis.Atejome pasidalinti savo mintimis,pasisemti geros energijos.Kai gulejau ligonineje,ten sutikau daug nuostabiu zmoniu su kuriais ir dabar bendrauju.labai lengva bendrauti su tokia pat liga serganciais zmonemis.mes vienas kita be galo suprantame,tuo tarpu daugelis zmoniu,zodi depresija naudoja labai daznai,taciau net nenumano kas tai yra.ir aciu Dievui kad nenumano,niekam to nelinkeciau.

Roberta

2015-11-05 13:11

Aš tik galvoju, kad turėtume ne kartu skęsti, murkdytis tam pačiam liūne, bet viens kitam pagelbėti-paguosti ar pabarti, patarti. Kaip tai padaryti-nežinau.Gal užteks bent būti nuoširdiems. Gyvenimo už kitą žmogų nenugyvensi, visi su skirtingom priežastim savo nevilties, nesveikatos, kiekvienas su skirtingu supratimu ir norais. Dalinkimės ir tiek.

viva

2015-11-05 12:11

As jau spejau apsiprast su jumis visais:Leta,Roberta,Zuikis,Guru.Jus monate suprasti,patarti.As taip pat noreciau kuo nors buti cia naudinga.Tam ir lankausi siame forume,ne tik del saves bet ir del kitu.Bendravimas,issipasakojimas man teikia tvirtybes,padeda suprast kad as ne viena tokia.Kazkada galvojau,jog esu turbut viena pasauly tokia,be sveikatos.Vis labiau pradedu tiketi,kad galiu pasveikt.Aciu jums!

Laurute

2015-11-05 12:11

Sveiki, aciu visiems uz patarimus,Jie labai padeda,linkiu sekmes kovojant su depresija, tikiuosi visi greitai pasveiksit.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių