dr

2015-11-07 13:11

kodėl aršūs? nearšūs.man tai labai džiugu, kai žmonės dalijasi savo metodais. juk iš gero norėjimo dalinamės tuo, ką jau esame pasiekę, suradę.reikia tiesiog dėkoti už norą pagelbėti, patarti, o jei nepatinka-nieks neprivers gi per netą daryti tai, ko nenori.

dr

2015-11-07 13:11

pasveikęs, jūs kiek plačiau parašykite, kaip Jųms pavyko išlipti, pasveikti.kokios tos žolelės.joga jums padėjo? man irgi labai padeda mankštos ir t. t. bet labiausiai-geri žmonės.kai gerai sutariu su žmonėm, man labai gera.

dr

2015-11-07 12:11

rašyti reikia rdquo;Chemijardquo;.

doppelgänger

2015-11-06 22:11

Keistas mūsų bendraujančių pasaulis: mirgantis, šlamantis. Gyvybė jaučias. Tai gerai. Judėjimas, o ne amžino įšalo žemė.

zunda

2015-11-06 22:11

Nesimezga si vakara pokalbis. Pailsekim, gal ryt bus sviesesnes galvos. Labos nakties.

zunda

2015-11-06 21:11

Skaiciau kazkieno man patikusia minti - mes turime liga, bet neleiskime, kad liga turetu mus. Nesileiskime uzvaldomi juodu minciu.

zunda

2015-11-06 21:11

D

Aha, ne tik naktys buvo šviesesnės, bet ir cukrus saldesnis buvo. :))

Bet ko gi dabar tos naktys užkliuvo ? Lapkričio naktys. :)

violla

2015-11-06 18:11

LABAS:) Kai manęs klausia kaip aš gyvenu, atsakau: rdquo;Ačiū.rdquo; arba rdquo;Nežinau..rdquo; Kam nusirenginėti, tegul nusirenginėja medžiai rudenį.. nes ateis pavasaris ir vėl jie gražiai apsirengs.. O daugumos žmonių meilė yra deklaratyvi, dažnai jiems būna patogesgė blogoji naujiena. Tokių žmonių, kuriems galima atsiverti, visada galima rasti.. paieškojus. Tik niekada nereikia norėti vien imti, reikia pagalvoti, ką ir tu duosi. Tuomet gal jau ir galima vadinti draugyste.
Ne mano mintis, kad nepagydomų ligų nėra-yra tik nepagydomi žmonės. Visiškai sutinku. Jeigu kalbėčiau apie save, turiu prisipažinti, kad esu tik kelio pradžioj, ar truputį toliau. Bet ir tai neblogai. Aš esu. Tiesiog. O toliau...Dievas žino. Bet aš-stengsiuos:)
Nenusimink, deina. Ieškok. Belskis. Tikriausia, bus atidaryta:) Juk turi ir draugą-vyrą, kuris tave palaiko. O tai labai daug.

viva

2015-11-06 17:11

maciau tik sio vaisto reklama zurnale.as irgi ji noreciau isbandyt.bet pirma reikia su gydytoju pasitart,nes pavyzdziui su antidepresantais jo vartot negalima.

lilia

2015-11-06 15:11

geras vaistas cesradistonas, ghal kas turit patirties

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių