xxx

2015-11-13 14:11

Sveiki gal žinot, kur Vilniuj ALAnono susirinkimai vyksta, jei dar vyksta. Kažkaip sunku juos rasti. Ačiū

gita

2015-11-13 11:11

aciu uz nuorodas .nezinau kuriai padekoti .dabar turesiu ka paskaityti gal ka nors pritaikysiu ir savo atveju .nors pati esu medike ir isbandziau visokius budus ,bet matau kad esu bejege .kol pats nesupras .aciu .

darius

2015-11-13 11:11

Siulyciau paskaityti, kas buvo rasoma pries menesi.

PAVARGUSI

2015-11-12 15:11

gal galit kas nors smulkiau papasakot,kas vyksta uzsiemimuose pagal Sicko metoda,ar atsisakoma butent alkoholio arba nikotino,ar tai kazkokia bendra programa nuo priklausomybiu,ir ar imanoma alkoholika nuvesti gydytis nuo rukymo,o tuo paciu gydyt ir nuo alkoholizmo.

debeselis

2015-11-12 14:11

rdquo;alhasasrdquo;,tas pats asmuo rdquo;rimantasrdquo;,jis kitame forume rdquo;rymkasrdquo;
Ponuli,juk gal tik 5 [penkios] dienos po tavo paskutinio uzgerimo,o cia dristi kitus gyvenimo mokyti,kitu nuodemes skaiciuoti nori.Nors labai protinga bandai vaizduoti,deja aisku,kad esi rimtas psichikos ligonis,ne tik alkoholikas.
Tiesiog noriu pasakyti kitiems,kad nekreiptu demesio i sito nelaimelio sapaliones.

Dina

2015-11-11 08:11

Gita,jeigu perskaitė šį forumą , duok pasiskaityti
forume ne-gerk.Maniškis pats neskaitė , bet aš būdavo atspausdinu, kurios diskusijos mano supratimu tiesiogiai jį lietė, ir padėdavau ant stalo prieš jį,kai po rdquo;zapojųrdquo; kankindavosi.Ir taip gal metus laiko.Žinau ,kad perskaitė viską ,kai aš nemačiau.Gal tas padėjo ,o gal ir su dievo pagalba ,nebegeria 5 mėnesiai.Aišku dar Minesotą praėjo.Aš manau ,kad ne-gerk forumas nuvedė jį iki ten.

Maja

2015-11-10 13:11

Ir iš tikro žmogus tampa nuliu Jo nedomina
niekas Net kelionės Palanga čia po Lenkiją
važinėjom Sako tu važiuok tik tu važiuok aš nenoriu Žmogus nori sėdėti žiūrėti į vieną tašką
ir daugiau nieko Zombis Užsidirbo pragėrė
baigiasi pinigai baigiasi gėrimas Darbas sunkus
fizinis Taip mielosios tas aukojimasis bere
kalingas Jie nieko nesupranta jie tik save myli
Jei paklaustum kas jam gražiausias geriausias
tai atsakytų kad jis pats sau Juk jiems daug
giausia skauda jie sunkiausiai serga Ne verti jie
mūsų tegul kapanojasi vieni Tai baisi liga bet
tu niekam apie ją nepapasakosi ir niekas tavęs nepagailės Sakys kvailė medalio lauki ar ką
Juk taip

Maja

2015-11-10 12:11

Sveikos Ir vėl čia užbėgau Perskaičiau mintyse
pabendravau Taip reiškia asarai dar neatsibodo
dar ji gali pakeisti dar ji gali jį vadinti žmogumi Nieko po metų kitų tu sudegsi susmilksi
ir tau tas žmogus jau neriks nieko Na nebent ne
apykanta arba nieko Tave nervins viskas jo ligos
kojinės vaikščiojimas valgymas Net tuo momentu
kai jis negers Tada tu drąsiai galėsi pasakyti
kad krūtinėje akmuo Per n metų širdelė tapo
akmeniu Šlykštu kai žmogus neturi kapeikos ir
tai jo nejaudina Ne geriantis žmogus baisus jo
gijimas jei jis vyksta irgi baisus Kiek reikia
supratimo palaikymo popinimo o vilties maža
Nors šiuo momentu žinau du žmones Ir vienas net
be žmonos Reiškia būna
no

gita

2015-11-09 21:11

sveiki as ir turiu tokia beda[vyra alkoholika] ir svarstau kaip man gyventi toliau ///dave dievas kryziu o ant kryziaus diedarsquo;rsquo;

marius

2015-11-08 20:11

As siandiena dar viena diena be alkoholio. Marina - taip, Jurmala ir man buvo super.I AA stovyklas visada vaziuoju su seima - man taip smagiau,o be to tai galimybe atitaisyti nors dalinai tai kas buvo per mano gerima sugriauta...
Dekingas visiems kas man siandiena padeda stiprinti Blaivybe.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių