Anonimas

2015-12-11 14:12

Pritariu Tairai.Moterys,bekit kiek kojos nesa nuo alkoholiku,nes anksciau ar veliau jie suzlugdys jus ir sugriaus jusu gyvenima.

Danutė

2015-12-11 09:12

tai kad neturiu galimybes atsiskirti. gal kas bandete 25 kadra, kiek ilgai issilaiko blaivybe.

Danutė

2015-12-11 08:12

Nelei. tai kad po Minesotos pradzioje eidavome kartu i AA. jis eidavo pas vyrus, o as i Alanona. tai buvo pacios nuostabiausios dienos mano gyvenime. labai gerai sutardavome, viskas gerai sekesi, usdirbdavo daug pinigu, bet veliau jis nustojo eiti, nes tik mano iniciatyva ir teidavo. paniekino AA zmones, nes save laiko labai protingu. ir vėl neuzilgo uzgere ir prasidejo kosmariskas gyvenimas. daugiau jo nebebuvo įmanoma prikalbinti ten nueiti, todel ir ieskau kitu budu.

Danutė

2015-12-10 08:12

Saulei. As vyrui duodavau Teturama, bet vistiek gėrė. būdavo blogai, viduriodavo. pradzioje greiciau sustodavo. bet vėliau vistiek gerdavo. vieną kartą labai buvo sukilęs kraujo spaudimas, gerai kad nenumirė. dabar bijau beduoti. nežinau ir aš ką bedaryti. išbandė kodavimusis, Minesotą, anoniminius, bet geria dar daugiau. girdėjau, kad labai padeda Šičko metodas Vilniuje 10 dienų kursas, bet niekaip negaliu prikalbinti važiuoti. jo brolis nepadeda išvežti, nes įsitikinęs, kad niekas daugiau nepadės tik AA, nes pats ten lankosi. visi jau esame psichiniai ligoniai nuo alkoholiko namuose.

debeselis

2015-12-08 18:12

Skaitau Jrgos,Aneri [Irena] mintis ir taip skaudziai liudna darosi... Koks naivumas,primityvizmas... Patarimai,tarsi nuo viduriavmo gydantis...
Dziaugiuosi,jeigu jusu alkoholizmas dar nepaliete.Bet jeigu paliete,tai smoge taip stipriai,kad esate blogesneje padetyje uz eilini [statistini] alkoholika. :-(((((((

marius

2015-12-08 10:12

Dziaugiuosi dar viena blaivia diena.Aciu Anoniminiams alkoholikams

marius

2015-12-06 17:12

as alhogolikas
ka man daryt

Dina

2015-12-06 08:12

Acha , tik kaip tą padaryti?

jurga

2015-12-03 14:12

Perskaitykite alleno carro knyga lengvas budas suvaldyti alkoholi. manau tikrai daug kam pades

aneri

2015-12-03 14:12

Mano sąmonę taip buvo užvaldžiusios mintys apie vyro bėdas susijusias su alkoholiu, kad aš net susapnuodavau kada jis pradės gerti.Ir iš tikrųjų taip atsitikdavo. Patikėkit, kiek mes abu kovojom su ta liga. Daugybę kartų statytos lašinės, ne kartą gulėta priklausomybės ligų centre. Deja rezultatas trumpalaikis ir liga paėmė viršų. Man tik pikta, kad žmonės kurie nesusidūrę su šia baisia liga komentuoja kaip reikia elgtis, palikti tą žmogų ir t.t. Ne taip paprasta tai padaryti. Noriu pasidalinti mintimis kaip aš po daugiadienių gydydavau savo vyrą, jei šis atsisakydavo važiuoti į centrą. Daug arbatų,sultinio, bet ne pirktinio, o iš naminių produktų išvirto, C vitamino geriau leidžiamo. Išspaustos citrinos su vandeniu, kad sutrauktų alkoholį.Tik noriu pasakyti, kad vartojant vaistus Lidevine ir užgėrus alkoholio labai rdquo;kertardquo; per kepenis. Po daugiadienių, kad atstatyti organizmą yra labai geri miltukai Rehidron. Juos ištirpinti litre vandens ir duoti gerti. Jų sudėtyje yra daug naudingų medžiagų, kurių netenkama nesaikingai geriant. Stiprybės visiems ir visoms kam tenka susidurti su šia liga.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių