Leta

2015-12-17 20:12

O aplinkinių aš turiu nedaug. Vyras viską priima normaliai, o dukros (turiu dvi) tai nelabai ir žino kaip aš gyvenu. O bendradarbiams tai niekada nieko nesakiau ir nesakyčiau. Kažkaip susitvarkau, geriau kai nežino. Man išeina nuslėpti

Leta

2015-12-17 20:12

Pirmą kart susirgau prieš penkiolika metų. Tada nesigydžiau, pagėriau ploskelę amitriptilino, net ne visą. Gaivelęjausi ilgai, bet lyg ir buvau atsigavus. O atsikartojo prieš kelis metus. Ir dabar be vaistų negaliu, pirmiausia dingsta miegas ir prasideda nevaldomos įkyrios mintys. Kažkas jau chroniško. Pirmą kartą tai buvo ūmi krizė, ant lygios vietos. Gydytoja sako, kad pasveiksiu, o aš pati nežinau

Leta

2015-12-17 18:12

Nežinau ką gero jums pasakyti, yra visokių ligų, mums teko šita. Žiūrėkim paprastai, kaip į slogą. Na tik tęsiasi tokios ligos ilgiau. O kad susirgom tai juk mes dėl to nekalti.
Manau ateina laikas, kai depresijos, panikos priepuoliai ir pan. nekels sveikiesiems pasibaisėjimo, nes sergančiųjų skaičius sparčiai auga. Kai aš buvau jauna, nepažinojau nei vieno sergančio, o dabar vos ne kas antras iš pažšstamų...

guru

2015-12-17 16:12

As irgi gyvenu Kaune ir buciau nieko pries pastebeti kaip ir ka jus kalbate.

violla

2015-12-17 16:12

Aš esu iš Kauno. Na, ne visur ir nevisada atsiranda intrigos.Ir dėl ko jos turėtų čia atsirasti? Aš turiu gerą pavyzdį,šiaip. Kas nerizikuoja-tas negeria šampano...

Leta

2015-12-17 13:12

Paskaitau jūsų Ramai ir Slimai žinutes ir matau, kad jūs neturit tikros atramos iš gydymo pusės. Mano manymu dabartiniais laikais visai neverta vengti valdiškų gydymo įstaigų su mūsų ligomis, ir darbdaviams tokia informacija neteikiama. O daugelis vaistų yra kompensupjami, Cipralex irgi. Tam tik reikia gydytis neprivačiai. O Kaune psichoterapeuto valanda šiek tiek pigesnė, apie 100 litų. Vėlgi per polikliniką pigiau, galima rasti ir už 25 litus.
O jūs kol kas tik spėliojat kaip gali būti, ir aš taip dariau. Sakot, nepasakė diagnozės. Reikėjo reikalauti, kad pasakytų, kad nukreiptų ir paaiškintų ką daryti toliau.
Ir tie vaistai tik kaip išimtis gali pavartojus sukelti nerimą, bet taip atsitinka tik kai kuriems. Daugeliui nesukelia

Leta

2015-12-17 13:12

Sportuoju aš savo namuose arba einu pėsčia su reikalais. Dabar gyvenu Dainavos rajone, o prieš tai prie klinikų.

debeselis

2015-12-17 10:12

Ilgai neskaičiusi tai negaliu nieko parašyti tikiuosi perskaičiusi parašysiu, nes matau daug pokalbių.

debeselis

Sveiki visi. Seniai užskridusi buvau. Artėja pačios gražiausios šventės, tad norėčiau visiems forumiečiams palinkėti maišo sveikatos kiekvienam, svajonių išsipildymo, šilumos ir ......viso ko trokšta visų širdelės.

vi

Medicininę informaciją, ypač skirtą profesionalams, reikia priimti labai atsargiai. Pirmą kartą prie jos pripuolus, laikinai stogas beveik visiems nuvažiuoja. Aš šitą etapą jau praėjau. Neduok Dieve... O rankos/kojos tirpsta ir nuo kraujagyslių distonijos. Jei paskaitot rusiškai, čia - ehinaceya.ru/healing/13/ - gailima rasti informaciją apie ligas, kurios pasireiškia galvos svaigimu, o taip pat ir galūnių tirpimu. Labai optimistiškai nuteikianti infa. Siūlau rinktis distoniją! Maloniai ir gan nesunkiai gydomas daiktas... :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių