guru

2015-12-19 15:12

Bet as ten buciau daug jauniauses is kitu ir tai sudarytu diskomforta jums ir man.Man 32metai.

violla

2015-12-19 14:12

Užsidaryti nuo pasaulio-tiesiog pasmerkti save,viena, o,antra, gal ir nenoras padėti kitiems. Juk savo buvimu jau prisidedama. O stebėtojo vietos nesuprantu, jis naudingas gali būti tik šiek tiek pačiam stebėtojui.Manau čia ne tas žaidimas, nes kvepia egoizmu, jei- ne -atsiprašau.Aš visai nesu nei tokia energinga, entuziastinga,paprasčiausia gyvenimas gerai palamdė ir supratau, kad gerumu ir pagalba reikia dalintis. Čia mūsų visų išgyvenimo kertinė vinis.Tuo labiau, nesu aš tokia jaunuolė, kaip įsivaizduoju daugelį.Aš viskam save prievartauju,stengiuosi bendrauti, gilintis ir išlįsti iš po širmos. Esu atvira, bet ne bobiška. Mėgstu racionalumą su gražia širdimi.Veikti turiu ką,jei trūksta-susirandu, kitaip išprotėčiau, dievaž. Jums visiems patariu įkurti savyje daugiau ugnies,atsiverti ir patikėti, kad gerumo žmonėse dar yra. Aš jį sutikau ir mačiau kaip sutinka kiti.Žinoma, brudo daug daugiau, bet jis niekingas ir silpnas,pasmerktas suirti.Aš matau, kad trūksta tikėjimo ir pasitikėjimo - o gal, reikia pradėti nuo savęs...Žinoma, atsargumas reikalingas,kai nudegi-skauda...Bet ieškoti prarasto laiko nereikia-pavėluosim į šiandien...Kalbėkime.

guru

2015-12-19 11:12

As gyvenu Kaune,bet as noreciau kolkas tik stebeti jus visas.

viollaa

2015-12-19 10:12

Už lango šviesa - reiškia žmonės, reiškia, mes ne vieni..

Mes nesukurti gyventi po vieną, gyvent ne bendruomenėse. Čia vakariečiai taip ištaršė biologinį laikrodį, nusisjovė į gamtos dėsnius.
Kur jūs matėt rytietį, galintį dieną išbūt vienas sau, be žmonių, nebendravęs. Žmogui reikia žmogaus ir niekas kitaip neįrodys. Tiek Afrikos tautos, tiek Azijos tautos žmogaus problemą sprendžia visi, o nepalieka jį vieną. Gal dėl to, kad ten yra SAULĖ: ir danguje, ir viduje.. :)

Roberta

2015-12-19 10:12

atsikėliau ryte pikta kaip širšė - krizė dvasinė.vėl reik tvarkytis,vėl reik galvoti, dirbti.tai nuėjau į bažnyčią, ten dar koncertas buvo.o grįždama nusipirkau vyno, šokolado. grįžus viriau karštą vyną, pridėjau cinamono, gvazdikėlių ir t. t. dabar va geriu ir valgau sumuštinį su baltu sūrio, o dar išsiviriau karšto šokolado.taip įveikinėju banaliai krizę:)) bet niekur nedingsiu - teks eiti dirbti.

Leta

2015-12-19 09:12

Sveiki visos ir visi,
Užkrečiantis tavo entuziazmas, Viola, matyt esi labai energinga. Aš tai kaip padangių lėtasis (čia per šokių dešimtuką vienas teisėjas prisiminė, buvo toks kinas). Kažkodėl šiandien man atrodo baugu susitikti, na, bet manau prisipratinsiu prie tokios minties. Nenoriu pasiduoti ir užsidaryti nuo pasaulio.
Aš irgi gyvenu Kaune.

Leta

2015-12-19 08:12

Aš vakar buvau Vilniuj. Kotrynos bažnyčioj klausiausi Grodnikaitės su Jaraminu. Aš iš Kauno, tai Kotrynos bažnyčioj buvau pirmą kartą. Nepaisant apgriuvimo, o gal kaip tik dėl to, labai ten gera erdvė. Prisimenu tą bažnyčią iš tarybinių laikų, kažkokie sunkvežimiai aplinkui sukinėdavosi, buvo sandėlys. Tada matydavau tik išorę. O dabar pabuvau viduj, paprasta, bet ne prasta, labai gera akustika. Ir apskritai buvo smagu, patiko viskas - turinys, atlikėjai, aplinka. Pastebėjau, kad vyrų buvo nedaug, daugiausia moterys, 90 proc. Tai va kas pas mane gero, šiandien net pradėjau vieną užleistą labai darbą. Girgždu, bet krutu:)))

Roberta

2015-12-19 07:12

Na taigi funkcionuoti yra svarbu žmogui-kai yra ir dvi kojos, ir dvi rankos ir t. t., ale kad tik to užtektų paganėdinti savo esatį....Kai trūksta kojos, visi mato ir užjaučia, kai trūksta kažko sieloj ar smegenyse kažkokių medžiagų ir pan.-to nesimato, o kai nesimato, tai ir problemos gi nėra taip jau išeitų:))Kai atsibudęs negali net nusiprausti, tai kokia jau ten gali būti šypsena kitam, tik stengies tapti nematomu, kad kitas nepasibaisėtų ar jo neužkrėstum savo bloga energija.Bjauri liga ta depre, na, bet pasveiksta žmonės, tad nenusimint nenusimint ir nesijaust kaltais, kad DABAR blogai. Bus gerai kada nors, o kas žino, ar už savaitės, ar už kelių metų. Kantrybės tik ir ieškojimo....

Leta

2015-12-19 06:12

Labas rytas, sulaukėm nurodymų kaip gyventi. Ačiū, tik, deja, jie beverčiai, nes liga ir atima sugebėjimą pasidairyti aplinkui. Karščiuojančiam žmogui nesakom - esi egoistas ir nesikeli iš lovos. O mums prašom:
rdquo;Esate egoistai ir labai nuobodus, nesugebate pasidairyt aplinkui, nesugebate nusisypsoti kitam, nes perdaug uzsieme savo as. Taigi linkiu sypsotis, juoktis ir dziaugtis, kad turite 2 rankas, 2 kojas, matote, girdite... ir dekokite Dievui uz tairdquo;

doppelgänger

2015-12-18 22:12

šiaurei

Visgi teko subtiliai energijai susijungt su kūnu:

www.youtube.com/watch?v=7cL_1bmYCzsfeature=fvst

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių