2015-12-20 16:12
Sveiki, vakare. Žiūrėkite, neužkibkite ant jokių reklaminių triukų, neaiškių paskaitų, kuriose,aišku, bus reklamuojami „maisto papildai“. Gerkite paskirtus vaistus ir nesimėtykite, nes tokiomis situacijomis suskumba pasinaudoti įvairūs „gudručiai“.NETIKĖKITE. O dėl savo rato kūrimo jau girdisi daugiau balsų ir norinčių. Aš nesiimsiu įrodinėti kaip tai naudinga, nes man pačiai aišku, kadangi esu su psichologija susijęs žmogus ir šiaip daug ko matęs.Stebėtojų tikrai ten nereikia-arba kalbamės arba ne. Manau, kad iki Naujų metų bus sudėtinga, bet sausio m.-tikrai.Reikia žinoma išsirinkti iš mūsų taip vad. koordinatorių ar organizatorių, tik nežinau kas norės juo būti. Čia vistiek šioks toks rūpestis ir atsakomybė. Juk amžinai visiems neįtinkama.Bet kažkas turės-kitaip neįmanoma. Mes jam už rūpestį padėkosim šypsenomis ir gal,vasarą, lauko gėlėmis. Tai kas galėtų? Viską teks pirmą kartą suderinti, o paskui visi turėsime norų, minčių, pasiūlymų kaip tai turėtų atrodyti. SVARBIAUSIA- atvirumas, nuoširdumas ir be pykčio...Kitaip nėra ko ir pradėti.O kad kas nors gero ir naudingo vyktų-reikia to norėti ir kalbėti.Šį vakar tiek galiu pasakyti, o jei kam tikrai yra labai blogos šventės pasidalinkime čia savo mintimis. Aš, ir manau visi, ką galėsime visada pasidalinsime, sakykite, klauskite visko čia ir dabar virtualiai, kol susirinksime ir sustiprėsime. Labai staigiai nieko padaryti negalima, reikia išlaukti.Tik neužkibkite kur nereikia-jokių ten papildų. Tuomet gerkite jonažolių arbatą -iš gražaus puodelio. Su medum. O gražiose dėžutėse dažnai niekalai.Gero vakaro ir kvapnios arbatos. Juk greit Senis ateis...IKI RYT.