violla

2015-12-20 23:12

O vienatvei visvien-sėdėti ar stovėti.. Nebus kėdės-ji stovės. Bet šiaip, mandagi ji: užėjus svečiui-vietą užleidžia.. Tik, jam išėjus, užima vėl..

zunda

2015-12-20 21:12

vilei

Kažkas sakė, kad kaliniams ir ligotiems pasninkaut nebūtina, tai aš tuo ir piktnaudžiauju :)

O dėl to darželio, tai būk rami, aš niekam nesakysiu, čia tik tarp mūsų. Jei tik tas darželis ne poligone. :)))

vile

2015-12-20 21:12

Zundai

Sveika. Jooo... Su tom kulkom gavosi taip, kad jau neišgriauši. Tikiuosi, kad VSD nebus toks akylas... :)
Kaip pasnikauti sekasi? Ar dar net nemėginai? :)

zunda

2015-12-20 20:12

vienas

O kas bus prie arbatos ?

zunda

D

Mėgstu kai man pritaria.

Juokauju, tik nepyk.

zunda

Turiu namuose dvi kedes. Ant vienos sedziu as, ant kitos - vienatve. :)

raminta

Na , buvau pas gydytoja , dare kaklo rengenograma ir kaklo kraujagysliu tyrima.Zodziu nei vienas slankstelis nera geras.Pilna ataugu, dar pakrype i desine puse, pasake , kad nera gerai , reikia masazo , manualines, plecianciu.Tai cia taip sake , ta kur dare kraujagysliu tyrima , o neurologe pasake , kad buna dar ne tokiu ligoniu , taip , kad as nesu beviltiska , aisku masazu reik, na kaip as ir galvojau.Taigi man ta bloga nuotaika nuo sito galvos svaigimo , tada ir vegetacine nervu sistema kencia.O Neverauskas isvis negasdino, sake , kad viskas nera blogai , bet vistiek dar pagerti doksepino ir bromazepamo, ir po menesio atvaziuot pas ji , gal nereiks isvis situ gerti , o tik plecianciu ir manksta , manksta , manksta...o as taip tingiu ;((Bet galva tai siandien skauda ir svaigsta , nu nesvarbu , uztai turiu optimizmo , kad jei ir nepasveiksiu (nes ir neimanoma nupjauti ataugas)ale nors ir nemirsiu nuo ju:)

guru

2015-12-20 17:12

Na jeigu nereikia manes,tai tiek to,nors ir noreciau susitikti,bet as pirma norejau pazinti zmones o tik poto kalbeti,bet jeigu tai sugriestinto rezimo grupe,tai...

Leta

2015-12-20 16:12

Tai kad ir 50 aš jau seniai užmiršau. Jaunų kompanijose šiek tiek kompleksuoju, bet sakau dar kartą, noriu su jum susitikti. Jeigu atėjusi būsiu surukus, žinokit, kad iš drovumo. Širdy man gal dar ir ne vakaras.

Leta

2015-12-20 16:12

Sveiki,
Nutariau jus aplankyti. As sukuosi kaip musė voratinklyje, pastangų daug, bet rezultatas vienas. Paskaitinėjau šitą puslapį ir radau senus pažįstamus. Vis tokius pačius, smagu. Jei nesupyksit pažaisiu. Roberta tokia dalykiška, santūri, susikaupusi. Viola mėtanti kibirkštis, kad kitiems būtų šviesiau, tačiau pati liekanti tamsoje. Robis džentelmenas, nesiveliantis į intrigas, švarios sąžinės žmogus. Zundą nespėjau pažinti, tos įvairios erdvės suintrigavo, bet aš pati jomis nemoku naudotis, nemoku atskirti.
O kokia aš? Prisipažinsiu, kad pas jus atėjau dėl to, kad kitur mane pavadino išlepinta poniute. Nusiminiau ir ieškau draugiškesnės kompanijos:)AQš esu tik aš:)))))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių