viollaa

2015-12-25 18:12

Aš šiemet pamačiau, kaip man nereikalingi apkrauti stalai per Kalėdas, ypač, kai prie jų renkasi tau nieko nesakantys žmonės, visai svetimi. Bet tai, giminės giminė.. Ir tas keliolika žmonių, oi kaip šalta ir neįdomu pasidarė. Kitaip, dar kol kas, kai per Kūčias susėda tiktai savi, su kuriais gyvenime suvalgyta daug druskos. Aplamai, liko tik viena, arbata su žmonėm, su kuriais apie kažką tau svarbaus gali pakalbėti. Po masinių šventimų man taip noris "eilinių" dienų.
Nors ir aš, šiandien bjauriai jaučiuosi, tuščia ir liūdna. Kompaniją palaikau, visiem Liūdesiam:)

roma

Kaip tau išeina, Guru, taip ir daryk. Jokios prievartos čia negali būti.

romute

ugio nedidelio , o taip jau senike :)

roma

Tai jau būsime dvi Romos :) Kad tik nesusipainiojus :)

violla

2015-12-25 16:12

Aš negalėsiu be jūsų vistiek,dauguma čia šaunių žmonių, neįsižeidžiu, o kartumas praeina, nes tame atsirado ir sveiko jumoro.Tik jeigu būtumėte visi pasinaudoję pasveikusiosios puikiu receptu-manau, dauguma būtų atėję.Tikiuosi, kad kaip daugumoj-pradžia sunki.Susitiksim, jei kas nors organizuosite vėliau. O Guru -nežinau-aš pasilieku tikėti žmonėmis.Bent jį gerbiu už tai,kad nors paskutinę dieną, bet pranešė,jog pasikeitė planai ir ,tikiu,žmogiškai atsiprašė.Tikrai gerbiu už tai.Šiaip norėjau jį sutikti, nes nuėjęs nelengvą kelią ir į jį įsigilinęs, gal daugiau negu kiti. Aš pati esu tokia -kas-kodėl-o kam...Mano neišsipildžiusi svajonė-medicina. Vis tiek teko su ja suartėti-tapau įkyria paciente.Mūsų forumo dalyviai pakankamai aktyvūs-viskas paaiškės. Kalbėkim.

doppelgänger

zundai

Neįsivazduoji:) Pas mane kambaryje miega du mano draugai: vienas ant mano sofkės, kitam paklojau ant grindų, o pats prie kompo sėdžiu:))

roma

Neįsižeiskit, Violla, ant mūsų, neatėjusiųjų, gal dar ne laikas visiems susimatyti. Pabendraukim kol kas virtualiai, jei pradingtumėt, tikrai daug prarastume. Pvz., man Kaunas gerokai per toli, o ir sveikata pastaruoju metu pablogėjo. Turbūt ir kiti turi savo priežasčių. Čia visi esam problemiški :)

violla

Man jau kartumas praeina...Dėl to, kad skaitau pirmas žinutes. Ačiū, mane gaivina toks parašymas „su šarmu“ ir bet koks atvirumas bei švarumas. Nesu aš tokia silpna, kad išgyvenčiau dėl to.Kai kas nepelnytai mane pavadino
„uola“, bet tiek aš nenusipelniau. Dažnai kvatoju ir šypsaus,ar būnu griežtoka, bet sakiau, kad sieloj liūdnai groja smuikai...Ir šį kartą aš neturėjau jokių tikslų tik dėl savęs, paprasčiausia skanu bendrauti.Jei kas parašysi savo el. paštą-aš atsakysiu ir bendrausim atviriau.Čia vistiek kažką vyniojame „į vatą“. Gal aš klystu, duok die. Tam kartui-tiek. Iki.

doppelgänger

2015-12-25 15:12

Šventės, ne šventės, dzin. Proga susitikt su draugais, kurių gal ir ilgesnį laiką nematęs.

Liūdesiui

Aš iš vyriškos genties, galėčiau duot savo adresiuką:) Juokauju, bet tai įmanoma, jeigu skype naudojies: robespjeras.

dr

2015-12-25 15:12

nesivaržykite, klauskite, guru Jums pasakys, po kiek tablečių gerti, o kai reikia ką elementaraus padaryt-rasite jį krūmuose tupintį, fui.Violla, nenusiminkite. Jūs tikrai šauni moteris.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių