zunda

2015-12-26 13:12

viollai

Kaip tai nežinai, kodėl atsikėlei. Taigi visada reikia gulėti naktį, rytais keltis. Antraip gali atsirasti pragulų :)))
O jei rimtai, tai aš "įkaliau" sau į galvą, kad nesvarbu, jog niekur neisiu, gal ir pas mane niekas neužeis, bet turiu dienomis būti "dieninės" formos ir išvaizdos, jokių pižamų, chalatų. Man tai padeda neatitrūkti nuo realybės, prideda šiek tiek pilnavertiškumo.

Roberta

2015-12-26 12:12

Mirtis yra adreso pakeitimas:)

violla

Kiekvienas mūsų jaučiame poreikį augti. Manau, jog kiekviename mūsų yra drąsos dvasia, kuri šnabžda, norėdama būti išgirsta.(Sen Bender)Aš prieš metus dalyvavau kitame klube, serg. migrena,nes ja sergu.Neblogai tai buvo, susitikdavome, bet mūsų buvo nedaug ir tie patys išsiblaškė kas po užsienius, kas kitur.Liko tik šventinės žinutės.Nelabai gailiuos, nes buvo visiškai prgmatiški žmonės-atgulėdavo priepuolį, išgerdavo vaistų ir ne daugiau.Dažnai buvo statomos oro pilys, kurioms aišku leidimo ir projekto nereikia.Jos sprogdavo.Aš jiems sakydavau: mirties nėra,tai tik viena iš baimės formų. Mes esam sielos. Jiems skambėjo tai keistai, bet visi mandagūs buvo.

violla

Tai Leta, ruoškitės pavasarį priimt svečius.Sulėksime kaip vėjai, blogiausia, kaip prie Maxmalūno...juokauju.Aš gyvenu nuosavam name, bet mūsų ten nemažai, todėl turiu tik vieną kambarėlį, kuris yra sukurtas kaip keistuolio kambarėlis.Bet telpa ten kaip į pirštinę, ant kilimo ir geriama arbata rytietiškai.Na, jei rimtai, priimti daugiau žmonių-man problemiška.Labai myliu gėles, ypač laukų rugiagėles ir rudens jurginus. Gal banalu, bet ir rasotas rožes...

roma

Turiu tą vidinį pasaulį, nesiskundžiu :) Bet buvo jis apmiręs. Per jauna, matyt, buvau. Dabar gal esu tvirtesnė.

Leta

2015-12-26 11:12

Ir aš turiu kolektyvinį sodą, tik pastaruoju metu apleidau. Ten reikia esminės pertvarkos, gerai sutvarkyti esamam stovyje neįmanoma. Tai dar reikia susitarti tarpusavyje ką darysim. Rašau ir jaučiu, kad mane tai slegia. Gal jei galvosiu, kad jūs vasarą atvažiuosit bus dėl ko tvarkytis.

Vilte

2015-12-26 10:12

As pagal savo specialybe, dirbu namuose... tik sunku tai, kad vis pastoviai tos pacios sienos, ta pati rutina... bet, kad iseiti i darba ir , kad dirbtu soc. knygele neistengiu to...

dr

2015-12-26 10:12

būtinai bandykite kažką dirbti-tai bus į naudą.suprantu jus dėl darbo, labai sunku su depresija dirbti.bet būna sunkiau, būna lengviau.tik reikia darbelį pasirinkti tokį, kur mažiau nuvargimo, daugiau to, kas malonu.ypač gerai fiziškai padirbėti, nes protu labai sunku dirbti, kai depresija.sėkmės Jums.

Vilte

2015-12-26 09:12

Dauguma vyru nori sveikos moters, bet jie nepagalvoja, kad dauguma moteru suserga depresija del ju, as turiu vyra, bet , kad ji gyvenime pakeisciau i geresne puse padejau daug sveikatos, susirgau depresija jau 7metus gydausi.Geru vyru-vienetai.Del ligos praradau ir darba, nes atsirado saves nekentimas, nepasitikejimas, nors pasiulymu ir dabar gaunu, kad eiciau dirbti, bet negaliu, nes kartais buna, kad bijau, nes nesugebesiu, pergyvenu...per daug jautrus zmogus esu...

Roberta

2015-12-26 09:12

Žaviuosi, Violla. Suprantu jus labai. Dauguma iš mūsų einam su tuo REIKIA, bet visgi reikia bandyti rasti tai, kur tikrai atsiveria siela, pailsi, realizuoti save ten, kur jaučiatės geriausia.Ar namie, ar darbe, ar hobi, ar su žmonėm.Kai rasim tą šaltinį, dings depresijos...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių