kamile

2015-01-24 12:01

Norėčiau Jūsų paklausti, ar perskaityti ir išnagrinėti gerą psichologinę literatūrą nėra tas pats, kas pabuvoti pas psichoterapeutą? Juk abiem atvejais reikia dirbti su savimi pačiai. Nebesusitvarkau su savo užvilkintomis asmeninėmis problemomis, prisideda vis naujos ir jaučiu, kad mane jau baigia įtraukti depresijos liūnas. O cheminių vaistų labai nenoriu vartoti. Bijau to proto sustingimo, sukaustymo. Beje, jau esu juos gėrusi. Nors ir dabar jaučiuosi baisiai...

Leta

2015-01-24 11:01

Sveiki visi. Buvau išvažiavus atostogų, tai senokai čia nebuvau. Jaučiuosi neblogai, tik kartais nerimo debesėliai praplaukia. Dažniausiai be priežasties. Tiksliau aš tos priežasties neatrenku. Skaičiau, kad taip būna neurotiškoms asmenybėms, kai daugiau galvoji apie tai, kas buvo, ką padarei netaip, ko nesuspėjai laiku pasakyti, nes nesusigaudei. Stengiuosi su tuo tvarkytis, noriu išmokti susistabdyti, retsykiais pasiseka
O nuo pirmadienio į darbą...Linkiu visiems gero savaitgalio.

Ramas

2015-01-24 11:01

pries puse metu prasidejo viskas neaisku nuo ko. tyre sirdi ir t.t. sako ne sirdies bedos tipo nerimas panika. o dabar dar ir depresija prisikabino aisku nes negaliu normaliai gyventi visiskai prie namu prisirisau.... o pykinimas tia pagrindinis salutinis poveikis cipralexo parasytas. ir visa kita. irgi tipo pirma savaite gali viskas pasireiksti... tai va ir laukiu kas bus ... ;/

Ramas

2015-01-24 10:01

nerimas pykinimas silpnumas ir t.t. cia gal pirmas savaites taip turi buti..

clonozepam

2015-01-24 09:01

Sveiki,as esu cia naujoke.Depresija sergu 16 metu.Isbandziau visokiu vaistu tai kol naudoju juos tai galiu gyventi bet tik nutraukus,pvz.clonozepam,as kaip lavonas,galiu tik gulet ir galvot kas man darosi,kraustausi is proto,gal nusizudyti butu lengviausia.Padekite man, jei kas galite!!!

Leta

Aš irgi nuolat pasižiūriu kas darosi forume, nes kaip sakiau, šiandien man lengva diena darbe.
Aš šiandien valgau tik vaisius, tai jau baigiu gal antrą kg. jų valgyti. Kažin sumažės svoris ar padidės?
Man smagu, kad tu Viva esi namuose ir gali pailsėti. Ir dukrytei smagu su mama. Pas Viltę namai jau blizga, Violla matyt dar tvarkosi ir neturi laiko plepėti. Sėkmės.

Ramas

nekoks rytas. nuo tu AD nesamones darosi . pykina ir siaip nieko nebesuprantu... mieguistums irig siek tiek kamuoja nes nemiegojau nakti beveik.

Leta

2015-01-24 08:01

Labas rytas,
Geras šiandien rytas, truputį šalta, šviečia saulė. Vakar buvo viduržiemis ir barsukas turėjo apsiversti ant kito šono. Jei buvo spėjęs užmigti. Pabandykim ir mes verstis ant kito šono.
Kas mums šiandien pasisekė, pasidalinkim tuo.
Na aš šiandien turiu mažiau darbo, tai sprendžiu Sudoku, pažymėta rdquo;sunkusrdquo; o aš jau išsprendžiau. Va
Jei sėdėtume apie stalą - pakviesčiau visus vienu kreipiniu, dabar bandysiu išvardinti vardais: Vilte, Violla, Viva, Simeli, Guru, Asara - parašykit ks jums šiandien gerai pavyko.

Vilte

2015-01-24 08:01

labas rytas visiems

zunda

2015-01-23 21:01

vilei

Nagų tikrai nekerpu. Dildę naudoju, nes, sako, kad ir kirpti ir dildinti negalima, skilinėja nagai.
O apie A.S.Puškino nagus negirdėjau nieko. :)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių