Leta

2015-01-26 15:01

Mano tėviškė nuo Kauno 35 km. Bet ji jau ne mano, o svetimų žmonių. O sodas mūs beveik Kaune, šalia Neveronių.
Aš irgi už atvirą bendravimą, bet nenoriu būti kvailesnė už kitus. Esu kurį laiką dalyvavus rusiškam forume, tai ten buvo daug įdomių diskusijų. Tiesa, moderatorius ten buvo ne tai psichologas, ne tai filosofas, o moderatoriai temų irgi buvo profesionalai psichoterapeutai.
Mūs forumo jėga, kad mes jau šiek tiek esam susipažinę.

violla

2015-01-26 14:01

Aš vakar 6 valandas atbuvau seminare, grįžau išsunkta. Grįžus perskaičiau visą, aišku, forumą, bet nusprendžiau patylėti, kadangi gal ir taip daug rašinėju, dar žmonės pagalvos, kad neturiu ką veikti ... Aš paprasčiausia, negaliu nieko neatsakyti, kai žmogus kreipias į mane. Kad ir nesikreipia,rašau, jeigu ką nors žinau. Nors, aš pati, dažnai negaunu atgalinės žinutės ar komentaro. Tai mane pristabdė
Šiaip aš esu rdquo;atvirų kortųrdquo; šalininkė ir manau, kad tai yra teisinga, kitaip dalyvavimas forume praranda prasmę-jis pasmerktas tiesiog apmirti. Man rodos, kad mūsų forumas kol kas stiprus(po IS forumo). Kokia jo ateitis toliau-priklausys nuo mūsų. Matau, kad guru čia daug padirbėjo, kuriant jo pradžią.
Mano pastebėjimas forumiečiams būtų toks: be dalykinių pasikalbėjimų, patarimų ar tiesiog konsultacijų-įneškime nors lašelį žaismingumo, jumoro -bus kiek linksmiau, labiau atsipalaiduosime. Nebūkim persitempusios stygos -rizikuojame nulūžti. Jeigu kurią dieną kam nors blogai, išsisakykim. Visi turime reaguoti,nes žinom, ką tuo atveju daryti -esam patys su patirtim , vienokia ar kitokia. Eikime kasdien, kaip grupę. Jei reikia -išsiverkim, pasitarkim. Reaguokim. Atsiliepkime -jei kreipias. Būkime tiesiog komanda. Nebijokim pajuokauti, pasijuokti - įtampa sumažės. Įneškime daugiau vilties spalvos.
Čia mano pamąstymai. Tokie.

romute

vilte, dar labai anksti planuoti susitikima.Man taip atrodo.Ypac su musu nuotaikom:)

Vilte

as istikruju rasau, nes tikrai pavasari idomu bus susitikti su visais, galesime pas mane sodybeleje, ten nors niekas negyvena, bet svarbiausiai, kad bus vieta, kur susitikti, kaip i tai ziuri kiti forumieciai?

Leta

Nesigiriu, nes dar neturiu kuo girtis. Čia aš tik naudojuosi svetimu kompiuteriu laikinai su visu internetu. Mobiliai.
Tai pas Viltę dar bus ir vėdarų. man patinka naminės dešros kai jau būna išrūkytos. Mama labai skaniai darydavo dešras ir skilandžius.
O kaip Violla tavo semminaras, ar buvo smagu?

violla

2015-01-26 13:01

Sveiki sveiki, kas kur kada- kepa ar keps šašlykus -šito neee, nepraleisiu?..gerai,kad suuodžiau...

Vilte

2015-01-26 12:01

laba visiems... o as buvau uzsiemusi darbu, vakar pjoveme parsa, tai siandiena tvarkiau mesa.Atidejau mesa saslykams, tai, kad forumieciai pavasari susitiksime pas mane sodyboje ir kepsime saslykus...)))))aisku dykus jus nelaikysiu dar darzus padesite uzsodinti...))) aisku su darzais as juokauju..))

vile

Doppel...

Minėtas forumas fiziškai neegzistuoja jau 2 metai, o dvasiškai - 4. Deja...

Dmitrij

Sveiki. skaitau labai jau ilgai jusu pranesimus... na ir ka galiu jums atsakyti???? ogi tai kad daug jusu problemu galetu isspresti ne gidytojai, ne vaistai, ir ne vitaminai... kodel? gidytojai siandien dirba savo darba, ir tik nadaug ju jaudinasi del jusu sveikatos. vaistai kuriuos israso gydytojai tai tik organizmo uztersimas ivairiais toksinais, t.y. gal jie ka ir padeda. bet isgyde viena lyga vartodami vaistus isivarote dar 5. deja bet tai tiesa... na o vitaminai, vitaminai dazniausiai buna kapsulese arba tableciu pavidale... o kai jos patenka i organizma, organizmui tenka isnaudoti papildoma kieki fermentu tam kad 1 istirpinti ta kapsules apsaugine plevele, 2 atpazinti kur kokie vitaminai, 3 juos sugrupuoti (ir paversti skiscio pavidalu), 4 paskirstiti po organizma. taigi organizmui tenka dydesne apkrova. del to jis dar labiau silpsta. beto apie 50% tos kapsules yra neisisavinama ir pasalinama.

Leta

2015-01-26 11:01

Norėjau parašyti, kad mano vyrui gal būt buvo panikos priepuoliai. O gydytis jis bandė pas kardiologus. Tie sakydavo - sveikas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių