Vilte

2015-01-28 16:01

Labas vakaras visiems.Mane tik dabar ileido i si foruma... Siandiena buvau pas psichiatras , israse toliau gerti vaistus, grizau is jos pakileta.Visada, kai griztu is gydytojos nuotaika buna puiki.
Si vakara vaisinu visus obuoliais..))

Greta

2015-01-28 15:01

Parasykite placiau apie Alveo. AR tabl. ar skystas preparatas, kokia talpa kiek kainuoja, kas platina.O gal vaistinese yra?Ar tiktu gydytis nuo depresijos.

Leta

2015-01-28 12:01

Na mano teta viską išsigydydavo citramonu. Sakė toks puikumėlis... Teta man patiko, jos gydymosi metodas irgi. Neužmiega - sučiulpia citramoną, mieguista - ir vėl citramonas.
Violla, matau, kad turi daug energijos, rašyk daugiau. Visada įdomu tavo rašinius paskaityti. O dėl skirtingų nuomonių apie gydymą neverta ginčytis. Kiekvienam savo.
Ir man buvo rytai labai sunkūs. Vakare tarsi jau leidžiu sau niekuo nesirūpinti. O ryte dangus griūva tiesiai ant galvos. Dabartiniai vaistai man padeda gal net per daug, visai neblogai gyvenu.

olia

2015-01-28 12:01

Violla, kodel esi taip priesiskai nusiteikusi? As tik pasidalinau savo patirtimi, nes asmeniskai man medikamentai nepadejo.

olia

2015-01-28 11:01

kartais taip buna, bet as kalbu tik apie Alveo preparata. ji gamina tik kanadoje ir dar tikrai nera uzfiksota kad jis kam pakenke. yra rekomendojamas net nescioms ir maitinancioms moterims.

olia

2015-01-28 11:01

baikit jus tas nesamones su vaistais nes jie viena gydo o kita zudo. kodel nepabandot pvz. vaistazoliu?
jos dar niekam nepakenke. visos ligos prasideda nuo to kad rdquo;nevalomerdquo; savo organizmo. o ka mas valgom? visur vien chemija. jai pvz. nevalisim virdulio nuo kalkiu jis viena diena ims ir suges taip pat ir musu organizmas. asmeniskai as gydausi nuo visu ligu vienu preparatu Alveo kuriame yra 26 zoliu ekstraktas. jo poveikis yra tame kad jis isvalo organizma nuo slaku ir toksinu o svarus organizmas pats kovoja su visom ligom ir jas isspiria bei atstato lasteles. turiu pazistama kuri jau nesikele is lovos o gydytojai tik skaiciavo dienas. pavartojusi 3 men. ji atsikele ir sekmingai sveiksta. serga cukralige. o musu medikai ta liga skaito nepagydoma.

violla

2015-01-28 09:01

Kažkas pasisakė apie save. Beveik tai yra absoliuti tiesa, bet tinka ne kiekvienam todėl, kad yra ir tų, kurie tuos gyvenimiškuosius orientyrus keitė ir todėl išliko. O dabar ieško tų vidinių resursų ar paslapčių,kad ne tik išlikti, bet ir pajusti žemę visu svoriu...arba, nors dalinai...bent jau aš taip pasakyčiau apie save...

violla

2015-01-28 09:01

Labas rytas palaikymo grupei. Kokia diena išaušo? Šiaip, labai graži, saulute ir baltas sniegas. Bet aš vistiek nekenčiu ryto, nors jam ačiu, kad jis yra... Na, bandžiau šiandien ryte vienam kolegai įsiūlyti, kad paimtų ir manajį(rytą), bet nepaėmė, matomai jam savojo per daug...Tada turiu gerą draugą-xanax tabl...ir jau gražėja rytas...

Leta

2015-01-28 06:01

DĖMESIO

Apsirikau su Tarkovskio filmo data. Trečiadienį bus ne 5, o 7 vasario.

VISI ATEIKITE 7 Dieną VASARIO 17 VAL. Į KAUNO VIEŠĄJĄ BIBLIOTEKĄ. LAUKSIU

doppelgänger

2015-01-27 22:01

Na va, dar teko telefonu pakalbėt. Problemos su dukra auklėjimo klausimais ir labai dideli pykčiai tarp buv. žmonos ir dukros. Teks aiškintis, kalbėti, bendrauti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių