Vilte

2015-02-07 15:02

Laba visiems...tikrai siandiena grazi dienele.

Ramas

2015-02-07 11:02

sveiki,
norejau paklausti ar dar ka nors kankino ar kankina fiziniai skausmai ? na vos ne visam kune . ar cai gali buti depresijos rezultatas ? nes jau tie skausmeliai ima nervuoti ir visokiu ligu prisigalvoti baigiu.

haris

2015-02-07 10:02

aciu uz pagalba , gal zinote literaturos lietuviu ar anglu kalboi apie mazhochistinio charakterio asmenybe ?

haris

2015-02-07 09:02

Sveiki , esu mazochistinio sutrikimo asmenybe , gal galit parekomenduot gera ir nebrangu psichoterapeuta Kaune

Vilte

mane tai nemiga kamuoja...sianakt atsibudau puse pirmos ir nejo uzmigti, tai 3 val. ejau bulves nusiskusti dabar kepu kugeli su vistiena.Uzmigau tik 5 ryte, o puse septyniu turejau keltis, nes nuo 7 valandos turejau klientu.

Leta

Sveiki visi,
išsiropščiau ir aš iš lovos. Nosis užgulta, bet gyvensiu:))) Perskaičiau kas parašyta. Gal tas, kur kreipiasi BRANGIEJI iš tikrųjų nori mums padėti, tik nesupranta, kad vien tik valios pastangom pagyti neįmanoma. Nepykim ant jo.

Viva, džiaugiuosi, kad tau tinka bioenergetiko pagalba. Kas ten tave veikia nesavarbu, svarbu, kad tu pajauti pasitikėjimą savim.
Gal pasikartosiu, bet man atrodo, kad šitas forumas leidžia mums pasakyti apie save tai, ko negalim atvirai pasakyti savo aplinkos žmonėms. Ir padeda suprasti, kad tai ką kiekvienas išgyvenam nėra kažkoks ypatingas užribis, nes taip būna ir kitiems.

Leta

2015-02-07 08:02

Sveiki, aš šiandien ilgai miegojau, tai tik dabar prisėdau po rytinės ruošos. Po pietų ateis į svečius draugė, reiks eit apsipirkti iki Maximos. Diena graži, šilta, skalbiniai džiūsta - gyvenimas eina. Kas dar nespėjot pagerkim kartu kavos ir smagiai praleiskim savaitgalį:)

Vilte

2015-02-07 07:02

labas rytas visiems...ziuriu vel kiti mus mokina, kaip isbristi is depresijos, zinokit turiu as ir gyvuliuku ir darzu... ir darba, tik vat gaila, kad per 17 metu neturejau niekada atostogu, gal per didelio kruvio zmogus ir suserga depresija?siulo senelius slaugyti, o as vakar ,kaip tik buvau seneliu namuose, pabuvojau 5val . snekejausi su jais. Turiu ir tevuka sedinti invalido vezimeli, jau net 18 metu, tai, kad tam ,kuris rase brangieji, geriau sau pasilaiko siuos zodzius...

mauzeris

2015-02-06 18:02

O klausykitės, būkvalniai, graužalo atsirado...valio, koliega Siūrski, tu debilavota pele,lįsk iš tos polytikos, mokytojus jamsim...skanūs bjaurybės...brr...Ką...Čieslovas su Bronium jau pajamė?? Vsio,togda otkatas, būkvalniai, 20 procientalų %. Na, Mauzeri, aš jau čia,ko ambriji kaip iš zoosodo...padramaizgų nejamkim, tegu turi tie du, palauksim, būkvalniai iki ryt ar poryt arba iki vakar -vėl atsiras šviežiu oratorių, gal da aukštesnių,da gudresnių...visai kitap ,kai smegenys apraižgo visą pliką kūną. Koliega, otkatą jamam, ir laukiam kito padavimo...tfu, tie mokytojai, dvokia rašaluotu protu...

doppelgänger

2015-02-06 17:02

Atsibodo man draugė, pradėjo nervint. Nesuprantu. Kai jai gerai, pamiršta apie mane. Norisi abipusiškumo. Bet čia jau aptarinėta tema, pereziviom.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių