violla

2015-02-13 18:02

Išvadas padariau: jokių konsultacujų apie netr.mediciną nerašysiu. Tarp kitko,visos tokios konsultacijos yra mokamos...Mūsų forume brudo nemažiau nei maksimose...Jei kam norėsis apie tai pasiteirauti-yra mano e-mail., yra skype. Su visais kalbėsiu,tikrai nuoširdžiai, pasidalinsiu savo žiniomis, patirtimi. Iš rimtų dalykų čia cirko nedarysim -kvailių net nieks nesėja-jie patys dygsta. Tai žmonės -rdquo;nesugadintirdquo; proto...modifikuotas žioplys su molio galva...

violla

2015-02-13 17:02

Manęs jau visai nebeveikia nei zombiai, nei primatai, nei kiti napakaltinamieji. Aš, matyt, per gerai dar apie juos galvojau. Supratau, kad kai dievas smegenis dalino-jie buvo rsquo;sisirsquo; nuėję. Taip ir liko šlapiom kelnėm ir be smegenų. Nevarkite,-tas pats,kas rašytumėte pirštu ant vandens.

doppelgänger

2015-02-13 16:02

Bučkis jums: Viollai, Zundai, Vilei ir...

doppelgänger

Viollai

Čia tu? Keistai:) Mylėt pasiruošęs, bet ką? Aišku, moterį, kuri mane sužavės. Pats nesu gražuolis, tačiau yra moterų, kurioms patinku ir labai:) Tuom nesinaudoju, mėgstu laisvę (laikinai).

violla

Parašysiu po poros valandų, šiandien daug turiu pacientų dė netr. medicinos, o dabar mesiu Lenormand matyt, Valentino dienos pasėkmės...Labai šiandien dirbu.

violla

2015-02-13 15:02

Kur tu atsiliepk.

bronius

nu kaip man patinka kai paraso tokie rdquo;zombiairdquo;-visada su malonumu skaitau ir isivaizduoju berasanti jo snuki, toki persikreipusi , tystanciom seilem , apgrauztais nagais ir nekencianti viso pasaulio.Gerai violla rase, nu as perfrazuosiu , bet esme isliks-sudas ta piliule antidepresantu ,kuria mes praryjam, ale , va sita zombio beprotybe nuo genetiskai modifikuotu maisto produktu , nuo nitritu , nitratu ir kitu geru dalykeliu ...tai beprotyubei nebepades jokia piliule.Smegenu nera.Bet gal ir gerai jam.Galvos neskaudair rasyt gali bet ka , nesvarbu , nes jis nera pakaltinamasssssssssss

doppelgänger

Zundai

Oi, širdelė be garso, bent jau mano kompe:) Siunčiu tau dainą apie penktadienį, bet ten ir apie meilę yra:)

www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0

zunda

Virtualūs draugai, visiems po virtualią širdelę !!!

www.youtube.com/watch?v=lFd4I3TOYp4

Leta

Labas vakaras,
na ir kas geresnio pas jus visus? Jaučiu, kad Violla kaupia energiją naujiems proveržiams, Simelis dar smagus iš po terapijos, Viltė šiaip ruošiasi šventiniam vakarui, na o Viva tau noriu palinkėti stiprybės ir geros energijos, kad užtektų ne tik tau, bet ir tavo dukrytei ir tavo kitiems artimiesiems. Na jei ką nepaminėjau, tai tik dėl to, kad jau vakaras ir mano galvelė nebedirba. Svarbu dar Mauzeriui ir Sūrskiui išlaikyti raciją, nes mes šiame forume tokie šiek tiek atsipalaidavę. Gero ilgojo savAITGALIO. Man rytoj pristatys šunį paglobojimui, tai mokysiuosi globoti gyvūnus.
Visiems geros nuotaikos, susitiksim pirmadienį.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių