viva

2015-02-17 17:02

mano vyras kazka itaria,bet nieko jam nesakau.kyla ivairiu minciu.gal viskas del to kad nutraukiau antidepresantus,bet man taip liepe gydytojas.visi kas klausinejo kodel nebuvau paskaitose pasakiau kad sergu gripu.nenoriu,kad kas nors apie tai suzinotu,nes sveiki zmones nesuprastu.tai ir slepiu viska nuo kitu,apsimetu,kad viskas gerai.kartais kaltinu save bejegiskumu,kad nesugebu visko pabaigt.mano psichiatre i tai nereaguoja,sako praeis.bet kartais isties bijau saves,bijau likti viena.baisiausia,kad nebematau gyvenime prasmes,anksciau tikejau,kad pasveiksiu,taciau dabar tuo labai abejoju...

Leta

2015-02-17 13:02

Man atrodo, kad visi čia rašantys savaip teisūs. Aš irgi senokai lankau psichoterapiją ir nežinau kaip ten dirbti. Visur rašo - reikia dirbti, bet kad dirbtum, reikia gero vedlio. O mano psichologai tik apygeriai, ne patys geriausi, gal ir prasta mokinė iš manęs.
O dėl vaistų (antidepresantų), tai juos arba vartoji, arba nevartoji. Kitaip neturi prasmės. Na gal su raminančiais kitaip, aš jų nevartojau, tai nežinau

Leta

2015-02-17 12:02

Viva, labai tau noriu padėti, nes suprantu tavo būseną. Aš 10 kartų ėjau pas psichoterapeutę ir 10 kartų kartojau tą patį - kaip aš beviltiškai jaučiuosi. Galvojau, kad ji tikrai mane supurtys vieną kartą. bet ji buvo man labai gera, iš jos išeidavau tarsi stipresnė. Ir vis tik labiausiai man padėjo vaistai. Dabar aš kaip niekad gerai laikausi. Jei išeitų tikrai su tavim pasidalinčiau. Man tu labai rūpi. Ir tavo mažylė taip pat. Abiems jums linkiu būti sveikoms.

viva

2015-02-17 09:02

sedziu prie kompo ir zliumbiu...zinau,kad nuo to geriau nepasidarys,bet...nusibodo kiekviena minute blogai jaustis,nusibodo nuolat planuot savo laika,nusibodo galvot kaip jausiuos rytoj.jau igrysau visiems kitiems su savo ligom,o ka jau kalbet apie save...daugiau nebegaliu.

Leta

2015-02-17 08:02

Sveiki, pabudote ir kelkitės, nedrybsokit. Kaip nuotaikos? Viltė mačiau išvažiavus, na o kiti kaip krutat? Simeli, laikyk savo gerą nuotaiką. Aš visiems linkiu gero ūpo. Ir arbatos su imbieru.
Gerai tonizuoja

doppelgänger

2015-02-16 23:02

Kompas užlūžęs buvo. Dar vis tvarkau. Blogiausiu atveju kitą turiu, pajungsiu, jei šitas (naujesnis) streikuos. Porą dienų tvarkau programinę įrangą ir dabar dar tuo užsiimu. Tokia vat "dingimo" priežastis:)

zunda

2015-02-16 22:02

viollai

Tie, kurių protas neprotingas, patys išvadų nedaro.
Taigi, mano išvada apie tavo protą - kai prarasi humoro jausmą, tada jau bus šakės, o kol kas viskas gerai :)))

violla

2015-02-16 20:02

Aš vėl grįžtu prie Jurgos. Kaip bebūtų,bet mirtį ji sutiko oriai...stiprus žmogus.

viollaa

2015-02-16 19:02

šiaurei

Sunkiai rasi, manau. O parašyk, jei nori man į el. paštą savo adresą - į voką įdėsiu, juk popieriukai. Atkirpsiu.

viollaa

2015-02-16 19:02

vienam

Be praktikos nieko nebus:) O praktikos irgi nebus,- per toli.. Kad neleisti - šitą iš tavęs žinau ir tikiu. Bet nemokuuuu. Labai retai pavyksta, o gal, net ne :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių