loreta

2015-02-22 14:02

na man taip sake,kad reiks apsimoket,bet sendien nuejau pas reabilotologe ir ji liko nesupratus kodel man gydytoja yrasiusi ambilatoriny kelialapi,nes jis skiremas po paumejimu,tad ji sake pildys dokumentus pagal sawe,kad gautau palaikomosios reabilitacijos kelialapy,o tada jau spres ponai is komisijos ar man suteikt malone nemokamam gydymui,beto dar pirma turiu praeit gydyma polilklinikoje vazinet y masazus net3 paskyre ot daug..,pasijuokimas ,o,po ju zures ar man pagerejo....nuo 3 masazu,juokinga ar ne

laima

2015-02-22 13:02

supraskit as ne pries vaistus ir gydytojus as uz sveikata pati medike tad zinau gydytojas ligoniui turi 15 min vaistus israsyt tyrimus paskirt viska 3 egzemplioriaissuregistruok vaistus kokius rasyt irgi yra nurodyta jei brangesnius pirma paskyrei gale metu is algos atskaiciuos cia kompensuojamus o kada su ligoniu bendraut apie naujoves naujus gydymometodus papasakot paguost taiir lieka resepta parasyt ir sveikatos palinket ir moket kol kas uz tai nereikia bet tikriausiai tuoj reikes

laima

supraskit as ne pries vaistus ir gydytojus as uz sveikata pati medike tad zinau gydytojas ligoniui turi 15 min vaistus israsyt tyrimus paskirt viska 3 egzemplioriaissuregistruok vaistus kokius rasyt irgi yra nurodyta jei brangesnius pirma paskyrei gale metu is algos atskaiciuos cia kompensuojamus o kada su ligoniu bendraut apie naujoves naujus gydymometodus papasakot paguost taiir lieka resepta parasyt ir sveikatos palinket ir moket kol kas uz tai nereikia bet tikriausiai tuoj reikes

saulius

Labas,
Diagnozavus IS 5 metus žaidžiau krepšį.

Saulius

zilvinas

2015-02-22 12:02

sveik.biski pokalbiu atsirado:)kada tie balsavimai?ryt lyg?ot prabalsuosim uz gera gyvenima:)))))))))))))

Klausimas

Ar tikrai reikia mokėti gydytojui už recepto išrašymą? Klausiu todėl, kad sergu seniai, bet niekam nedaviau nei cento. Ko jūs tikitės mokėdami? Aišku, jeigu gydotės ne privačiai, o valstybinėje įstaigoje.

Anonimas

Musu visuomene didele dalis kencia nuo depresijos,o ko noret is musu?Tikrai niekojuokingo as nematau.

Anonimas

Labas.Man kur kas maloniau bendraut realybej,kad ir su likimo draugais. O cia nematau prasmes ,be to ,zinau,kad cia ilenda ir sveiki(ir kad Dievas jiem duotu kuo daugiau dar sveikatos,pravers). Norejau parasyti,kad ta liga sergantys zmones yra lygiaverciai visuomenes nariai. Nereikia musu smerkti. Aciu uz demesi.

marchius

tai teks ir chemijos pavartot. juk kol cia ka nors suzinosiu, tai juk ir dirbti reikia.

daiva

2015-02-22 11:02

lietuvoj nemokamo gydymo seniai nera tik ankciau gydytojui i kisene odabae nors zinai kiek kainuoja

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių