Vita

2015-02-23 12:02

noriu pasidalint dziaugsmu, susileidau vitamino c tris ampules ir jau jauciu pagerejima. paskutiniu metu jau visai kojas vos vilkau, dabar jau tikrai lengviau.tik va vakar pabandziau po betaferono susileidimo negert paracetamolio, tai nakti vel gerai atpurte ir galva plysta nuo skausmo.

zilvinas

mantai,o tai ko klsaust

zilvinas

koordinacija sutrikus,uztai ir meto,o taip tai visai nieko.ar yra tokia istaiga kuri nustatytu ar gakliu vairuot ar ne.skambinau i valakampiu reabilitacija,sako nustatom,bet tas popieriukas komisijai negalioja

mantas

Zilvinui. Pasiklausk zinanciopatyrusio) ligonio arba pasidomek internete kokioj nors svetaineje,kad zinotum kuo skustis.
komisijoje nevaidink erelio. Zinodamas kaip elgtis gali ir sveikas suvaidinti.
Mums gerai,kad vaidinti nereikia. Sakyk taip,kap yra.Tik ziurek,kad kaip Suduviui nepadarytu kokio iraso(pvz del koordinacijos sutrikimo ar pan). Nuo mediku sunku ka nors nuslepti.Sekmes

saulius

2015-02-23 11:02

Labas,
Peskaičiau, bet kiek kainuoja Miramedoje konsultacija ir viena procedūra? neee.
Saulus

zilvinas

2015-02-23 11:02

sveiki.as ir vel suku galva del tos kompensacijos automobiliui,pats vaziuoju kiekviena diena,vaiksciot sunkoka-meto i sonus.pernai kreipiaus,vietine komisija varte,varte popieriukus,bet nedave,issiunte mane i vilniu.ten paziurejo tokia maloni moteris su sypsena,jau galvojau skirs,bet sako dar per gerai jauties(nu uz...).kas ta pareze?man reiks eit i komisija del invalidumo,tai sakau gal prie daikto ir del auto.ka ten jiems niaurologas turi prirasyt ir kaip man ten pasirodyt nezinau.tie musu provincijos neurologai ir nelabai zino.iki

Edi

2015-02-22 19:02

>tai su kuo gydytis?Interferonas negerai,hormonai negerai,tai kas gerai?Miegodamas neisgysi!!!!

Vita

2015-02-22 17:02

su ginkmedziu dar visai neblogas rdquo; Bio-Bilobardquo;

Liza

2015-02-22 16:02

atrodo as neatsakiau i viena klausima irgi daivai. Taigi mano liga remisijos busenoje, bet vasario pradzioje ivyko keistas priepuolis, gydytojai neuropotologai nerado priezasties,tik kardiologai nustate sirdies liga. O Jums, cia aisku tik mano nuomone,interferonas padetu, mano giliu isitikinimu tai vieninteliai vaistai itakojantys sios ligos eiga.Sekmes

Liza

2015-02-22 15:02

Labas daiva,as esu visai pasimetusi,nes salia mano ligos rado dar kardiologine liga hiperflazija ir mano gydytojas pasake, kad visi mano nupasakoti simtomai jam visuomet buvo panasus i kardiologinius, bet su santariskem jis nesigincys.O del interferono jis apskritai sako, kad nereikia, nors as esu giliai isitikinus,kad man jis padetu.O is kurios vietoves Jus daiva esate? as is vilniaus. O del amantadino man praeitais metais santariskiu ligonineje ji irgi buvo skyre, tai labai bloga pasidare, kojos kaip vatines ir apskritai bloga savijauta buvo tai as ir negeriau. sekmes jums rasykite

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių