Vienas

2015-02-23 19:02

Jeigu protas sviesus-visa visata sviesi.Jeigu protas uzterstas-visa visata atrodo uztersta...

viva

2015-02-23 18:02

nezinau is kur tie nemalonus pojuciai,mano didziausia svajone,kad jie isnyktu.bet aisku ,kad tai nelabai imanoma.bent jau as vilciu i pasveikima nabeteikiu...

Kasiopeja

Sves pamirst nereikia, reikia pakeist poziuri. Siandien bendravau su labai fainu zmogeliu, kuris pasake puikia minti: gyventi reikia tik sioje akimirkoje, nei ateitis nei praeitis nera svarbi. Gal ir banaliai skamba, bet tai yra tiesa. Jei negalvosime apie metus, pragyventus su depresija ir nesigasdinsime to, kas musu dar laukia, bus daug lengviau dziaugtis sia diena.

a

Turbūt ne šio pasaulio pojūčiai atsiranda, užsiiminėjant kokiomis nors dvasinėmis praktikomis. Eiliniams žmogeliams dažniausiai ir priežastys eilinės.

Vienas

2015-02-23 15:02

Nugalet liga reiskia nugalet save.Nugalet save reiskia pamirst save.Pamirst save reiskia...

Leta

2015-02-23 15:02

labas vakaras,
ar atlikot savo pilietine pareiga? Jei ne, tai paskubekit ir pabalsuokit. Na čia aš tarp kitko, kad drąsiau būtų, nes matau, kad nuo vakar tuščia. Simeli, kaip laikaisi, pats irgi daugiau pasirodyk, trūksta čia vyriškos dvasios. Man visada smagiau, kai kompanija mišri. Viva tur būt jau atšventei dukrelės du metukus, gal tau šiandien smagiau?
Vakar Dangus 2 dalyviai lietuviškas liaudies dainas dainavo, patiko man labai. Tie dalyviai dar beveik vaikai, ir visi taip stengės, taip džiaugėsi savo dainom. Kad daugiau tokių tematikų būtų. Linkiu ir jums smagaus vakaro, kad iki ryt pailsėtumėt. Ir kad košmarai nesisapnuotų.

viva

2015-02-23 13:02

sveiki, visi.as laikaus snd prastai,lyg kazkoks rukas butu apgaubes akis,mieguista.sedesu namie,niekur neisiu,nes nesinori.

Vilte

2015-02-23 12:02

Laba visiems, o as vaziavau pas gydytoja, issirasiau vaistu.Namuose zadame daryti toki nedideli remonteli, tai viska i dezes delioju..))

debeselis

2015-02-23 10:02

Sveiki visi. Matau nuotaikos neblogos. Diena apniukusi, bet ne pati baisiausia (būna dar baisesnių). Savaitgalis prašuoliavo ir vėl darbelis, o darbe sėdėti be darbo nevisada būna. Šiaip ir ašaros nuotaikos pasitaisė, dėl to džiaugiuosi, laikykis, nenusimink ir pirmyn.

Ramas

2015-02-23 07:02

sveiki visi :) dienele apniukusi tokia. reikia kazkaip issijudinti. otaip sunku :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių