ausra

2015-02-25 16:02

O as turiu vaistu, o gerti visiskai nenoriu. Nenoriu buti abejinga, perdetai rami ir panasiai. Uzteko vieno karto.Vat kad tik butu budas kaip be vaistu ta depresija isvaryti, neatstoja, prilipusi kaip vantos lapas prie minstos vietos:)

Roberta

2015-02-25 16:02

Kas vilniečiai, nueikite paklausyti Zabulėno paskaitos apie klasikinę jogą.Čia, apačioje, yra nuoroda:))Nepakenks:)) o šiaip dalykas vienas iš geresnių mano gyvenime, su kuo teko truputėliuką susipažinti...

Vilte

2015-02-25 14:02

Laba visiems...vakar ir nakti , ir diena labai blogai jauciausi, tai pragulejau visa para.Dziaugiuosi, kad dabar zymiai geriau...ir galiu vel paskaitineti, pabendrauti forume su visais jumis..)

Roberta

2015-02-25 14:02

na, sakykim, žmogus egoistiškas, na, jis ir yra savimi:)) jis tiesiog TOKS. matau tokių daugybę, jie patenkinti savimi.ir viskas okey.manau, kad ego kevalas reikalingas kovoje už būvį..nieko doro, kai yra ištižimas ir tik meilė kitam, kitam, kitam..vis Reikia, vis aš padarysiu, juk tai pareiga, atsakomybė, aš to tikrai noriu..bet žmogaus jėgos ribotos.dažnai matau žmones pavargusius ir liūdnus, nusistekenusius ne dėl ego, bet dėl nuovargio elementaraus, dėl kovos dėl duonos kąsnio šeimai.o tada žmogelis nori nenori ima ir savęs gailėtis, ir galvoti-už ką man, kodėl taip, štai anai vėjavaikei taip gerai sekas be jokių pastangų, tik moka prasisukti gerai gudrumu.visokių tų teorijų gyvenimo:)) meilė-baimė-ką renkies ir pan.)) tačiau, manau, kad vyksta elementari gamtos atranka-stiprieji gyvena, silpnieji palūžta ar į paribį pasitraukia.arba būk liūtu ir apsigink, o jei esi drugelis-mokėk keisk spalvas, kad pritaptųm prie akmens, pasislėptum taip, kai paukštis skris pro šalį....visokių yra, voskių reikia.reikia sugebėti save ir ne liūtą esantį priimti, ir save tokį mylėti netgi, o ne gailėti ir norėti to, ko neduota dėl vienokių ar kitokių priežasčių.sako, charakteris lemia likimą...juk vieni gimsta jau aktyvūs, stiprios nervų sistemos, kiti jau iš vaikystės svajokliai, siekiantys idealų, ir genetiškai nulemta silnesnė sveikata.na, o tokiems sunkoka išsilaikyti ir mater, ir dvasią gražią ir stiprią išsaugoti.su daug kuo tiesiog reikia susitaikyti, ramiai pažiūrėti, yra kaip yra...

romas

2015-02-25 13:02

manrytais kai isitustinu ar trumpai pamiegu man rodos kad skrandis nedirba atrodo kad truksta degones galvoje nedirba galva esi kaip uztirpes okai panaudoju klonozopama ryte siek tiek galiu valgyt bet ir tai nevisada bet siek tiek buna geriau ir tai panasiai 6 metai ka reikia daryti kad pageretu ta savijauta kad sumazetu simtomai

dalia

2015-02-25 07:02

Laba diena,bičiuliai. Man vėl kartojasi depresija. Gal patartumėte kokius vaistus vartoti? Norėčiau nusipirkti be recepto,nes pas gydytojus nenoriu lankytis. Būsiu labai dėkinga.
Sveikatos visiems!

doppelgänger

2015-02-24 22:02

Zundai

www.youtube.com/watch?v=Tn5r6KscagMfeature=related

doppelgänger

2015-02-24 22:02

Atsiprašau dėl padriko teksto.

doppelgänger

2015-02-24 21:02

Zundai

Pradėčiau pasakoti apie dvasinius dalykus, kažkokius tikslus, kurie skirti praktikuojuantiems ir šiaip laimingiems. Dar nepagavau to, mano problema.Muzikėlės, taip:www.youtube.com/watch?v=allUF4NdIG0feature=related

balandy šis žmogus bus Vilniuje:)

x

2015-02-24 19:02

Gal galima plačiau, kaip ten Violla, kada atsiras? :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių