Tautvydas

2015-03-02 14:03

Labas,

Noreciau nusipirkt Minoxidil 5% jei dar turi.
Kodel tik po 65 lt parduodi, kiek machiau po brangiau visi siulo.

linas

2015-03-02 11:03

jo as cia kaune tai ir uz pirma karta mokejau 160 lt o paskui atseit uz kiekviena sekanty apsilankyma po 50 lt, pirma kart ji ten man ranka pabade pasake kas tipo blogai ir israse tu zirniuku kruva, bet man jie kazkodel netiko, nors sake kai taip istiria sake nera galimybes kad zmogui jie netiks, tai nuvariau po dvieju sav tai pakeite ji tuos vaistus ir toj kasoj pasake kad uz sita kart nereik moket, paskui vel atvariau po dvieju sav ir vel nereike moket, paskui isigudrinau ir nemokejau nei uz viena kart iseidavau ir tiek :D bet naudos tai ir nedave taip, beveik metus ten isvaiksciojau :(

linas

2015-03-01 13:03

susinervinau vel bl, jau viskas tikrai buwo pagere, tie plaukai tikrai buwo abstoja slinkt, nieko nekeiciau, viska vartojau, jau dvi dienos kaip vel tik pridedi ranka ir ant jos lieka plauku, nu nx

linas

2015-03-01 08:03

gydziausi kaune savanoriuose kur yra priesais hyper maksima EMEDA homeopatinio gydimo centras

nata

2015-02-28 19:02

ir mano vaikinui slenka plaukai genetishkai,bet as ji taip myli ,kad man visai nerupi tai,nors ir plikas bus,maziau nemylesiu.labiausiai man patinka,kad ir jis del to labai nesijaudina..ir jus vaikinai labai nesikrimskit:)

linas

2015-02-28 17:02

Man ir tas pats dabar pasidare, daznai galvos oda buna paraudus, kai isplaunu galva labai jauciasi odos sausumas, bet nespeja praeiti viena para ir visa galva riebaluota kaio nzn kas prilieti tuos plaukus tai visi pirstai riebaluoti lieka. Daba tai nzn kas do velnes uzejo, ytariu kad zvyneline, nes tokie luobai daug kur yra, bet pagrinde ant tu vietu kur plaukai isslinke, na man daug kas sake kad zvyneline nuo nervu isimeta. Dabar tai naudoju Lendan pilosome ampuoles, bet jau tik kol dar ju turiu, bo rezultatu 0. Tie visi galvos riebalavimaisi ir tos pleiskanos tokiais luobais, tai grynai atsirado nuo to homeopatinio gydimo, ta daktare sake kad tai normalu, bet rezultatu 0 o tik salutiniai poveikiai, tai nutraukiau tu vaistu gerima :( Ai krc...

vanesa

2015-02-26 14:02

Sveiki visi.Man daug metu slenka plaukai,vis perku ,kaip ir jus visi viska, kad tik padetu.Visa laika pirkdavau sampuna labai sausiems plaukams ir tik nesenai issityriau,kad mano galvos oda yra labai riebi,tai dar labiau kenkiau plaukams.Kai tyre plaukus paciai parode,riebalai tarsi varvejo nuo plauko, nors isoriskai to nesimato.Tai va, kaip buna.Labai padeda tokia kauke;medaus saukstas,skysto E vitamino,D skysto vit,A skysto vit,ir kiausinio trynys,kieno sausa oda galvos dar galima zuvu tauku .Laikyti galima ilgai net ir 2 val.Plaukai tampa minkstesni, atsigauna.Galima tai daryti 2-3 kartus per savaite.iki

nata

2015-02-25 21:02

aha ir as girdejau,kad deda ta aspirina i sampuna,jei as tureciau tiek pinigu
,neuzsimineciau aspirinais:)nebandziua.

mantas

2015-02-25 19:02

Velform Hair Grow Plus, pirkau is topshop gal pries 1.5 menesio, ir tikrai galiu rekomenduoti, man 24 ir pradejau plikti, bandziau visokius sampunus ir pan., bet pradejus naudoti plaukai pradejo ataugti, kaina nemaza, bet manau, tikrai vertas demesio. Be to auga tikri plaukai, ne kokie pukeliai ar panasiai, tikiuosi dar po poros men. viskas turetu buti labai graziai:), 100% rekomenduoju!!

nata

2015-02-25 12:02

o gal kam slenka blakstienos ir antakiu plaukuciai?:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių