dalia

2015-02-27 16:02

Laba diena. Ačiū už atsakymus apie cipralex. Gal dar yra kas vartojęs šiuos vaistus? Man tai pirmieji antidepresantai, vis abejoju, ar man iš viso reikia pradėt gerti vaistus. Paskyrė po 10mg, ar tidelė tikimybė, kad pasveiksiu visiškai?Ačiū už atsakymus.

Vilte

2015-02-27 13:02

laba visiems...pirmadieni, ar antradieni gulsiuosi i ligonine, turejau atsigulti siandiena, bet negalejau.Nezinau jauciu, kazkokia didele baime, nerimas jauciasi, liudesys, kad reikes isvaziuoti is namu. Norejau paklausti ar yra kas guleja ligonineje del depresijos, ir ar geriau pasijuto po jos?

Milda

2015-02-27 13:02

Aš lankau psichologę jau pusmetis, na, per porą savaičių kartas ar per mėnesį kartas.Porą kartų yra buvę labai blogai, tai parašiau jai žinutę. Porą kartų atsakė, taip sausai. vakar labai prastai jaučiaus, vėl parašiau jai-ar aš beviltiška, o gal dar yra vilčių, aš stengsiuos ir t. t. Ji atsakė, kad nerašinėčiau, nes yra paskirta valanda terapinė ir ten reikia kalbėtis. Bet juk dažnai būna, kai ta valanda, tai man nebūna taip blogai, o palaikymo prireikia bet kada kitą kartą. Žinoma, gal rewiktų skambintis į kokią budinčia liniją psichoterapinę, bet juk mano psichologė žino apie mane daug, tai užtektų tik poros sakinių nuraminti. Juk jai jau išreikštas pasitikėjimas...Dar apibarė, kad aš atseit norinti išskirtinio dėmesio, ne taip , kaip kiti. Ach,, nuėjau ir išgėriau du butelius vyno iš karto. Daugiau pas ją nevažžiuosiu. Suprantu, kad jai tai nepriklauso, bet juk ne kasdien rašiau, o tik kritiniu atveju.Na, ji moka save saugot, kas būtų gi, jei skirtų širdį-greit jos neliktų,ji protinga, žinoma, bet...Et, kol las bandysiu pati kapanotis be tų psichologų, kapsto kapsto po praeitį, tik suerzina, o ką daryti, kad dabar būtų lengviau pragyventi dieną....nagrinėti, ar mylėjo mama ir pan.na, kas iš to realiai. man ir tapo blogiau po tų kapstymusi...taip jau yra buvę kelis kartus per pokalabius.Kažkaip, žinokit, ir baugu tie psichoterapiniai scensai.Žinoma, reik atrasti savo žmogų, tik tau tinkantį.

Leta

2015-02-27 11:02

Sveiki, Na ant kavos nespejau, tai gal ant deserto kas paviesit? Mėgstu neriebius vaisinius skanumynus. Va neseniai išbandžiau apelsiną su cinamonu. Netikėtai skanu. Galima dar su auksine tekila. Na tekila gal atidėkim iki ryt, kai būsim sveiki.
Na ir mūsų pavyzdys sukelia norą veikti, turiu tave Opra omenyje. Gal tau reikia, gal nereikia vaistų, bet laukti nieko dėl savęs nedarant yra blogiausia. Papasakok apie save daugiau ir lankykis dažniau, o kokiam krašte gyveni? Aš iš Kauno, esu šio puslapio veteranė pagal amžių. Na o širdis...

dalia

2015-02-26 19:02

Gal kam teko gerti cipralaks? Koks šių vaistų poveikis?

doppelgänger

2015-02-26 18:02

Zundai

www.youtube.com/watch?v=Qc9MVCjrKrcfeature=related

Gal vienintelis saksafonistas, kurį pamėgau:)

violla

2015-02-26 17:02

Šį vakarą jaučiuos aš prastokai,niekas nedomina,niekuo nesidžiaugiu-pilka ir tiek. Jaučiuos ir fiziškai ir emociškai pavargusi,nors visą dieną bendravau tik su mielais žmonėmis,neseniai grįžau namo. Bet sieloj tuščia ir nyku...Visai nelinksma,net juokauti nepajėgiu. Sėdžiu kaip grybas po lietaus ir tiek, dar persivalgiau-tai iš vis neapkenčiu tokios būsenos. Kažko trūksta, bet ko, velnias tik supras...

Vilte

2015-02-26 17:02

kaip galvojate ar atsigulus i ligonine, vaistus paskiria labiau tinkancius depresijos gydymui? nes as guluosi i ligonine tai reikia pristatyti pilna kraujo vaizda, bilirubino kieki, slapimo tyrima, krutines lastos fluorogr., ginekologo kons., EKG,nes jei eini i poliklinika pas psichiatra nieko nereikia.

dalia

2015-02-26 10:02

Violla,jei ne paslaptis,kokius vaistus nuo depresijos vartojate? Svetainėje esu naujokė,nors skaitau jau 4-5 metus. Būsiu dėkinga už atsakymą.Jei galite,parašykite el.pašto adresu. Gerų emocijų visiems!

Leta

2015-02-26 08:02

Oho, kaip tiršta forume, smagu.
Vilte, laikykis, pagulėk ir daugiau dienų, tau reikia pailsėti. Sunki tavo būsena, bet tu dabar laikaisi geriau, negu prieš metus. Ar ne taip?
Hardliner, ar tu ne iš rašykų? Jei taip, reiškia pažįsti mano dukrą, nes jūs bendravot gyvai.
Truputį keista, kad tu pas psichologę buvai tik kartą, jei padėjo, reikėjo eiti ir eiti. Ir tas tavo klausimas yra nerimas ar nėra gal nesvarbiausias. Trukdo jis tau gyventi, tada negali nieko nedaryti, netrukdo - tai ir nekreipk dėmesio, kol ramu. O su specialybe nesupratau, sakai savaitė kai pradėjai jausti nepasitenkinimą. Gali būti visaip, iš savo patirties galiu pasakyti, kad turėjau ūmią nerimo/depresijos ataką. Kai per vieną dieną viskas sugriuvo ir pasijutau sutraiškyta, bejėgė, beviltiška. Nežinojau kaip sau padėti, dabar tekina bėgčiau pas psichiatrą. Taigi jei ir tau kažkas panašaus, mano patarimas eiti pas gydytoją

O apie savęs ieškojimą, buvimą savim ir tt viskas ką rašot man įdomu, nors kai kur norėčiau giliau padiskutuoti. Skirtingos mūs patirtys, normalu, kad ir nuomonės skiriasi. Ko gero, nesu fatalistė, tikiu asmeninio augimo galimybe apskritai ir savęs auginimo galimybe konkrečiai. Kalbu iš patirties

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių