guzikas

2015-03-01 06:03

Eina Zmogus per kopas ir salia mato-eina pedos...Okita diena einant jau ju nebemato...Tai sako-:DIEVE..kaip man buvo lengva,kai TU ejai salia...,o kai mandabar sunku TAVES nebera..O DIEVAS jam ir sako-"kai tau buvo lengva,as visada buvau salia,...,o kai tau sunku,as tavevisada nesu...tai as va ir zinau,kad dievas su manim,tik pamatyt ji reikia,nes nieko savaime nebuna.as tikiu,kad tik jis man gali padeti ir nuosirdi malda...

guzikas

2015-03-01 06:03

o kaip jus galvojate,nuo ko tie panikos priepoliai atsirado pries metus,ogi ntodel,kad 4 metai blaiva.o dabar atakuoja sausos pagirios.paaiskinsiu tai desimties metu gerimo pasekmes.as isgyvenau kosmariska stresa isiblaiviusi.perejus minesotos programa as supratau,ka as pridirbau savo vieninteliam sunui...ka isgyveno mano tevai matydami vienintele dukra vaiksciojancia su girtais bomzais,kurie neragave pagiriu skonio ir neeilines pareigas uzimantys zmones.kur jie manes tik negrudo,kuo tik nekodavo.elektrom,uzkalbejimais,torpedu gal6.sako reikia su savimi dirbti,o ne tabletes lakti.jau dirbus,pridirbus visi vilniaus,panevezio,ir skotijos psihologai mane primoke gyvenimo.pas viena toki taip isejau is saves,kad iki masinos nedaejau iskritau.geriausi pagalbininkai psihol.yra AA.relaksacija,didelis sporto kruvis,spa.laikina.aisku tam kartui padej!bet velgi gryzti i ta givenima,rutina.be to gyvenu saly,kur visada apsiniaukia,nera saules,salta.amzinas ruduo.mano savaites rezimas 4 ryto kava,i darba,namie9vakare.miegas ir taip jau 3metai 7 na kartais 6 dienas per sav. aisku iskyrus atostogas 26dienos lietuvoj.vat tau ir dirbk su savimi,kai stovi ryzas skotas ispuvusia ,smirdancia wiskiu burna ir rekia tau haria!!

smilga

2015-02-28 18:02

Ar ta trauma nebuvo tik paskutinis lašas? Dažniausiai panikos priepuoliai atsiranda, kai per ilgą laiką susikaupia didelė įtampa, kurios nebeatlaiko kūnas, ir ji prasiveržia per priepuolį.

Martynas

2015-02-28 17:02

As bandziau kelias dienas nutraukineti po truputivaistukus, bet taip blogai jauciausi, kad geriau jau as vartoju visa ta puokste vaistu ir man gerai. Tiesiog negalejau tverti kaip viskas skaudejo ir nebegalejau daugiau kankintis vel naudoju visus paskirtus vaistus :( Nezinau kaip ateiti bus, bet tai gydytojo pareiga man padeti.

Vytautas

2015-02-28 14:02

Vaistų vartojimą reikia mažint ir po kiek laiko visai nutraukt,nes tai ne išeitis.Visiško pasveikimo paslaptis-keisti gyvenimo įpročius,keisti požiūrį į baimę,jaudulį ir YPATINGAI BAIMĖS SUKELIAMUS POJUČIUS,NES TAI TIK NORMALI ORGANIZMO REAKCIJĄ Į PAČIĄ BAIMĘ.Kvailiausia,kad jūs galit būt sveikiausias žmogus pasaulyje,bet dėl panikos sutrikimų susidarėte įspūdį,kad kažkas su sveikata negerai,taip nėra.Aš esu paprastas žmogus kaip ir visi kiti čia rašantys,nesu gydytojas,tiesiog pasakau,kad jūs ne esat ne vieni.Galiu tik pacituoti Vinstono Čerčilio,kuris irgi sirgo tokiais sutrikimais žodžius:NIEKADA,NIEKADA,NIEKADA NEPASIDUOKIT!

guzikas

2015-02-28 09:02

tai gal man jau tu lomkiu nebebus nuo clonazepamo,bet gi pavartojus daugiau nei pusmeti po tablete.pvz siandien turiu iseigine,isigeriau kavos,sokolada nei drebulio,nieko.na bet jauciu kad sedziu ant parako statines.gal taip greit nenutraukt. o.k. Guru einu pas savo Jaimesona ir bandysiu aiskint,kad man reikia tu vaistu.as zinau,kad uk turi geru vaistu,nelabai puola juos rasyt. jei ka koiu kiekiu pradet vartot? dar jei gali parasyk koki finala sugalvot klnzpm.nes ryt i darba,o as ji turiu gan atsakinga ir jis dar kolkas man lab. reikalingas.as cia neturiu teises sirgti,o dar ypac tokiom ligom.jau jie ir taip mane stebi kaip pro lupa,nes 3 metai per kompanijos vakarelius negeriu nei laso,visi klausia maby marixuana?hasis?koks? no!? krazy!!

guzikas

2015-02-28 07:02

aciuGuru uz patarimus.perskaiciau visus tavo rasytus patarimus zmonems.aplamai kas tu? jei as pradeciau vartot Spitomin ir tas 3 sav be klnzpm neteks mano bosui darbe kviest ambulance.i spesel ligonine glasgowo nenuves.gal zinai,ar galima sisti tuos vaistus oro pastu i uk?jei ne bandysiu prasyti trumpu atostogu ir skrist namo.vistiek kazka darysiu,nes dakniso tos visos nepriklausomybes.36 metai ir visam givenimui alkoholike,ratai.persiedimas nors karta i sav. iki vemimo (nors sveriu 62),besaikis rukimas kava kibirais nukrc.....

guzikas

2015-02-28 07:02

ir dar 3 diena be clonazepamo,ir nereikia kolkas ,apsieinu tik lengvu ranku drebuliuku,lengvu krupciojimu,jei tik tiek...o ar nebus tik didelio pokst!!po 6 7 men vartojimo.ka daryti.kitokio vaisto neturiu.o skotu psihoneurologas pasiule daugiau vaisiu valgyti ir vaikscioti parke...

guzikas

2015-02-28 06:02

na guru aciu.jau su tom lomkem prigazdinus as ne tik save,bet ir daktarus.pamenu pries 4 metus kai gulde blaivyt idetoha.6 ampoles i minksta vieta relaskes o as vistiek rekiu,kad duokit man ramiaku,nes as mirsiu.na kiek suprantu ir organizmai ne visu vienodi.o del narkotiku tai kolkas as dar siandien rami.jie kasdien salia manes.zoles.kokso pas kaimyna is Kurdijos gali pigiai nusipirkt.bet per 3 metus net tokios minties nebuvo.na pasigalvoju dar kad buna atveju kad kartais pajutus kad gereja puse suciulptos tabletes isspjaunu,kad neuzvilktu tas clnzpm.

guzikas

2015-02-28 06:02

aciu uz pagalba.bet gal butu patogiau bendrauti per skype arba one?mano skype loginas guzikas11 one tas pats guzikelis72.as jau 3 metai Glasgowe,skotijoje givenu.neturiu net su kuo pakalbeti ta tema.skotai vaiksto bv visi apsiruke,lietuviai aplinkui geriantys,tusti.draugu,artimuju aisku yra,bet kai zmogus nera susidures su tokiom problemom nelabai sekasi jam paaiskinti kas su manimi darosi.labai noretusi i viska spjaut ,gryzt i Lietuva gyditis pailset praeit rebilitacija,betgi vel...darbas automatiskai prarastas irt.t..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių