Vilte

2015-03-02 18:03

gero vakaro visiems...ir iki, kai grisiu is ligonines, ateisiu i foruma...visiems geros nuotaikos

violla

2015-03-02 17:03

Galvoju,kad budėjimą šiandien aš užsirašysiu.Tik nežinau kuo priimamąjį užrakint, nes vakar Simelis kaip nusinešė raktą ant kaklo į lovą, tai nei pats rodosi,nei raktą gražina.
O rytoj įprastinė darbo diena,todėl budinčiųjų nereikės.
Simeli...raktą ligoninės priimamajam!!!
O gal tu galvą išsiplovei? Jei nepaslaptis,tai kuo...ar padeda?

debeselis

2015-03-02 14:03

Laba. Na ora tikrai nedžiuginantys. Gal kas buvote Kaziuko mugėje ( bet kuriame mieste nesvarbu)? Ką pirkote? Pasidžiaukite katru su mumis papasakokite ką matėte/

vaclovas@microlt

2015-03-02 12:03

Labas.Vieną mėnesį,okartais ir ilgiau geriu cinarizin po vieną tabletę 3kart dienoj po to keičiu į kavinton,geriu 3 mėn.po vieną tabletę per dieną paskui vėl kartoju.
Man yra 77 metai.Susirgau prieš du metus.Kuo toliau,tuo liga ūmėja

violla

2015-03-02 10:03

Euroviziją laimėjo 4YOU.

Nors man tai dėl jos -rdquo;vienodai žydi sodairdquo;...

Dar ,ačiū dievui, kad ne nepakeičiamoji Rūta...žemėj žvaigždžių nebūna-jos visos danguje...

Ugne

2015-03-02 10:03

Kas laimeji Eurovizijos atranka?

Vilte

2015-03-02 09:03

laba visiems...

studente

2015-03-02 08:03

Sveiki. Vėl užklydau obsesijų kamuojama. Kadangi išprotėjimo baimė dar niekur nedingo, tai savo minteles patobulinau dar vienu "ingridiantu". Pagalvojau - iš kur man žinoti, kad aš nesu išprotėjusi? Galbūt tai, ką matau, šita tikrovė yra mano išprotėjusio proto suvokimas, gal tikra realybė, sveiko mogaus realybė yra visai kitokia. Kaip logškai ir nepalaužiamai logiškai į šitą atsakyti? Kiti -monės gal nesupras kodėl man išvis reikia atsakyti į tokius klausimus, bet tada dingsta nerimas, visada smagiau jausti tvirtą pagrindą po kojomis. Iš esmės nekenčiu visokių filosofinių pamąstymų, man patinka žinoti paprastai - viskas realu, ir tėtis ir mama tokie yra, netgi ir skausmas jau geriau realus...

Leta

2015-03-02 05:03

Ne=inau, manau, kad abudu - ir ežiukas ir meškiukas.

– Ko tu prie manęs prikibai? – supyko Meškiukas. – Jei tavęs nėra, tai ir manęs nėra. Supratai?

doppelgänger

2015-03-01 22:03

Zundai

Gal norėjau pasakyti, kad nemėgstu saldumynų. Taip pat ir romantikos. Arba ji su kažkokiu įdomesniu atspalviu, o ne bombonkė:)

www.youtube.com/watch?v=4YuvdDPYEy0

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių