vika

2015-03-05 12:03

seis laikais yra visokiu mandrysciu visokiu naujoviu.as esu is klaipedos. kankinuosi jau 8 metus. viska bandziau kas tik imanoma net pas raganu ejau ir ciuzini pirkau uz 4000 lt. vadinasi TEMPUR ortopedik is svedijos atveze ir adatas badziau ir vertikalias vonias ir baseinai zodziu nebezinau kiek ir uz kiek vaistu ryjau. nu ir ka nieko gero . jau kairios kojos raumuo sumazejo 2 cm. visa uztirpusi o stubura jau griauzte griauzia. siule operuotis jau pries 3m vis bijojau ir dar ieskojau naujoviu. pries naujus pasidariau magnetini rez. nieko gero. dar konsultavausi su keleis daktarais ir visi pasake kuo greiciau operuoti kol pedos neparlizavo. o man dar tik 40 jau 3 antra grupe turiu.tai va kovo 13d. mane operuija dakt. j. milasius. darys su elektrodais. manau bus gerai....

daiva

2015-03-05 11:03

noreciau suzinoti kokios eiles yra laukiant stuburo operacijos girdejau nemazos su pagarba

rasa

2015-03-04 17:03

Pas mane stuburo išvarža tarp menčių ir kitokių problemų su stuburu turiu. Skauda nugarą, kairę koja tirpsta ir skauda. Šiandien paėmiau pas ortopedus diržą ar korsetą kaip ten jį vadina. Ar kas nešiojot,ar padeda nors kiek nuimti skausmus?

brone

2015-03-03 17:03

Labas visiems.Gal kas nors ka nors zinote apie stuburo gydymo centra Vilniuje,Seiminyskiu 21.ir gydytoja Jona Girski?

daiva

2015-03-03 09:03

labutis dabar perskaiciau kad implantas kainuoja 2000lt bet as kazkur skaiciau kad jis nieko nekainuoja o kazin kiek reikia duoti operuojanciam daktarui ir anestizeologui ir dar vaziuoju konsultacijai manau kad ir tam daktarui reikes duot bet uz ka?

inga

2015-03-03 06:03

Sveiki,

Maciau, kad kas siulo Vinkovski. Tik nesugalvokite eiti. As pati ir mano vyras ejome. Vyrui nuo elektros sirdis sustreikavo, o man kaklo isvarzo dar labiau paumejo. Po jo lauzymu tik abiem pablogejo. Ir dar, mano kolege po jo rdquo;procedururdquo; atsidure reanimacijoje del sirdies. Tos taikomos elektros sroves ne manau, kad i gera, tuo labaiu kai pats po daznu isgertuviu nejaucia saiko didindamas srove..Nuo visos dirdies sakau, negadinkite savo sveikatos.

daiva

2015-03-02 14:03

man taip pat tarp menciu begalo skauda desine ranka mano atveju vaistai jokie nepadeda tik pinigu ismetimas i bala su pagarba Daiva

rasa

2015-03-02 13:03

C5-c6, tai kuri vieta stuburo? Man yra tarp menčių išvarža stenozuojanti stuburo smegenis. Skauda nugara, tirpsta kairės kojos pėda ir silpnos kojos - nera jegu. pvz. užlipti ant kedes ar atsiklaupus atsistoti. Bet as dar laukiu ir nežinau ar gerai darau. Kasdien geriu nuo skausmo vaistus.Sakau, kai nepaeisiu tada gal operuosiu.

daiva

2015-03-02 13:03

sveiki turiu beda stuburo isvarza tarp C5-C6slanksteliu jau turiu siuntima iKauno neurohirurgijos klinika kazka kalbejo kad reikes implanto labai prasyciau atsiliepti tokio pat likimo zmonis laukiu Jusu patarimu su pagarba Daiva 42metu

Miglė

2015-03-02 09:03

Sveiki,

Kovo operuos kaklo isvarza, des implanta. Bijau, labai labai.
Zinau, kad geras Jagminas (kuris ir operuos Kauno klinikose). Gal Jus girdejote ka apie ji??

Is naksto Aciu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių