vida

2015-03-04 19:03

kaip noretusi patarti, bet pati nerandu iseities.geriausia jei jis pats susirastu kita ir iseitu. nelaikyk. o iseiti paciai sunku, jei nera kur. juk nuomuotis brangu. O kaip ligoni palikt ir dar savo bute.As ji lankau, gal ir blogai, bet siuo metu negaliu kitaip. pati gyvenu pas jo motina ir dar ja slaugau, nes ji man nama supuvusi uzrase, kuriam remontuoti isleidau daug pinigu. tikejaus su vyru cia gyventi, bet gyvenu be jo.viskas blogai, bet as tikiuosi laimingos pabaigos. tik nezinau kada, kaip,

banga

2015-03-04 18:03

Deimantui linkiu stiprybes,kad pasiryzai taip gyventi.Ir manau nenuobodu...O kas taip klausineja kodel negeri,juk sventes,draugai ir tt , manau tai jo pacio problema.Juk alkoholikas gali negerti ir normaliai gyventi,pilna pavyzdziu,aisku tik noro reikia .Galima linksmintis ir neisgerus, juk yra skanesniu dalyku uz gerimus.

vakare

2015-03-04 15:03

SVEIKI. ŠIAME PUSLAPYJE APSILANKAU KIEKVIENĄ DIENĄ, NES MANO VYRAS TAIPAT ALKOHOLIKAS. TIK JIS NĖRA TOKS AGRESYVUS KAI JO NELIETI. TURI DARBĄ IR PINIGŲ DUODA. BET LAIMĖS NAMUOSE NĖRA. PO DIDŽIŲJŲ JO GĖRIMŲ JIS VIS MANĘS PRAŠO KAD AŠ JAM PADĖČIAU PAGYTI, BET NEŽINAU KUR KREIPTIS. NES IR KODAVOSI IR LANKĖSI PANAŠIUOSE KURSUOSE KAIP MINESOTA, BET NIEKAS NEPADĖJO. GAL GALIT KAIKAS KAI KĄ PASIŪLYTI. AČIŪ.

mergyte

2015-03-04 14:03

sveiki,mano draugas turi problema...Nieko gyvenime netruksta...Bet jeigu isgere,tai viskas gali gerti savaite...Buna kad i du menesius buna toks atvejis,ar menesi karta...As jau nebegaliu, ka daryti?
Ar yra koiu vaistu,gydymas....Na bet kas...

deimantas

2015-03-04 12:03

Tiesiog dabar gyvenime atsisijoja viskas savaime;jauciu,kad nenoriu eiti i kazkokia svente-neinu.Dabar man didziausia svente yra kiekviena diena,kiekvienas rytas.O ir bendrauti su ikaususiais nelabai ir idomu.Tiesiog atsiprasau ir iseinu.Nesvarbu,kaip kas sureaguos.Patikek-yra ir galiu susikurt sau ir savo artimiems kur kas didesniu svenciu,nei sedet prie stalo su visom,ne itin maloniom apsivalgymo ir kitom apeigom.Tai tiesiog man yra nuobodu dabar.

Maja

2015-03-04 11:03

Deja visvien nesuprantu Juk tokiu zmo
niu kur visiskai ne mazuma Tad tavo
draugai.tavo gimines nepasikeite Jie
gi liko tokie patys Pvz. jei mano vyras
tai paliktu sone mes istrauktume gal
puse metu, Juk Kaledos ,Velykos, vestu
ves ,gimtadieniai visvien lieka Ir
mes visi tie patys

deimantas

O kam?Dabar net nesuprantu,kam reikia kelt taurele.Puikiausiai bendrauju ir be to.Ir nebutinai prie stalo-taureliu kilnojimo"poligone".Ir bendravimas daug kokybiskesnis,gilesnis,o ne anekdotu pasakojimas ar kazko apkalbinejimas.

Maja

Tiesiog idomu o koks tas naujasis gy
venimas?As pvz nesuprantu ir to kaip
galima nepakelti taurelės metu metais?
Juk yra gimines, pazistami ,draugai,yra
sventes Kaip ?

deimantas

2015-03-04 10:03

As nieko nenorejau,kai buvau kely i dugna.Dariau daug ka automatiskai.Nesuvokiau,kad praradimai buvo zenklai.Nesuvokiau,kad nepavyksta susikontroliuot.Tiesiog atejo momentas,kai pasakiau:darykit su manim ka norit.As daugiau nebegaliu.Man buvo 38-eri metai.

Maja

2015-03-04 08:03

Gal,bet turi buti dar jaunas,noreti
ne tik gerti, bet ir gyventi,mylėti,
myletis,glostyti savo vaikus O tiem
kuriems jau nebereikia nieko isskyrus
kibirus svaiginančio niekas nepades
Pades mirtis .Dar dazniausiai girti neprabunda taip kad ir si pasauly palieka lengvai O ten vel savus susitin
ka ir vel is naujo Ar ne?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių