a

2015-03-12 20:03

_________________Ooooo________ ___
________ooooO___(____)_______ ____
________(____)____)__/_______ _____
_________\__(____(_/_________ ____
__________\_)________________ ___

ara

2015-03-12 19:03

Ar kas jautė kada mirties baimę.Tuo momentu atrodo kad mirsi.Taigi aš galima sakyti jau daug kartų pasamoningai miriau ir vėl prisikėliau naujam gyvenumui.

lina

2015-03-12 14:03

na nematau psichoterapijos prasmes, deja..
o del hormonu, tai man labai keista, kad gali buti rysys...

lina

2015-03-12 11:03

As labai dekoju jums, kad atsiliepete ir siek tiek paaiskinote situacija, as pati itariau, gal gal but reikalingi kiti vaistai, o gal kitokios dozes. Tiesa ginekologiniu problemu neturiu-buvusi pas gydytoja, endokrinine sistema istirta-taip pat normaliai. Tai tesiasi jau pora menesiu, banziau visokius variantus, tiesiog suprantu, kad jei buciau rami- uzmigciau. Ka sgaletu profesionaliai paskirti vaistus? Pas psichiatra as neisiu, neurologas be to sedukseno ir kt. daugiau nieko nezino. Gal parasytumet vaisto pavadinima, kuris palaiko miega antroje nakties puseje-tai butu iseitis.

viva

2015-03-12 11:03

va ka tik gryzau is suaugusiuju psichoterapijos skyriaus.mane paguldys i skyriu.rytoj 9 val. jau turiu ten but.ka padarysi,jei taip reikia.viena gydytoja sake,kad man nereikia,nes nera blogai.nuo rytojaus pradesiu lankyt psichoterapijos grupe.

Leta

2015-03-12 10:03

Pasiskaičiau:) Jei teisingai supratau, tai klinikinė rodo, kad ne šiaip sau liūdesys, o liga.
Taigi mano atvejis jau klinikinis...
O ką ir kam norėjo pasakyti med. sesuo nesupratau. Kuris čia iš mūsų be galvos? O kas bus, jei depresiją užmiršim, gal nieko baisaus?

Leta

2015-03-12 08:03

Pabandžiau ar leis įrašyti žinutę, nes vakar neleido. Pasiilgau jūsų, ilgai nebendravau. Kaip laikotės? Simeli, kaip tau sekėsi vakar pas psichoterapeutą? Violla, kas gero tavo padangėje?
Guru, tu šiandien ankstyvas, kaip tau sekasi? manau, kad tavo nuogąstavimai dėl IS buvo nepagrįsti. O tave, Viva, suprantu, nes pati esu ne kartą norėjus atsidurti ligoninėje.
Už lango pavasaris, forumas irgi atsinaujino. Atsiliepkit.

mama

laba

Leta

Bandymas

viva

2015-03-12 07:03

SVEIKI!JAU SENIAI BERASIAU I FORUMA:)O JAU KOKS ISGRAZEJES JIS...GURU, BUVAI TEISUS.ATEJO LAIKAS KAI NORIU AR NENORIU TEKS GULTIS I LIGONINE,NUEJAU PAS KITA GYDYTOJA IR SI ISKART PARASE SIUNTIMA...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių